Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Arcane (Netflix)

sylvanas

Öne çıkan mesajlar

Spoiler

Son ark biraz sey basliyor evet. Paralel evrenler, zaman vs konulari hem islemesi cok zor hem de hikayenin buyusunu bozan seyler. Bize gore ozel olan karakterlerden aslinda bir suru varmis vs - ben hoslanmiyorum bu islere girilmesinden.

Ama yine de cok guzel islemisler. Ekko'nun karakter gelisimini ve ultisini tamamlayacak kadar isleyip sonra kapatmislar. Esas dunyamizin buyusu bozulmadi bence sonuc olarak.

Gizli'ye katiliyorum, o buyucu arki biraz havada kaldi. Insanlarin benliklerini baska bir yere isinlayip orada zincirlerle sikistirarak civkini cikarmak diye bir super guc mu var yani? Bir yandan metaforal bir anlatim ama bir yandan da orada aldigin damage seni olduruyor falan. Oraya kadar guzel getirdikleri icin o sahneye cok takilmamayi sectim.

Sosyal ağlarda paylaş

şimdi bitirdim de

yani nebliym, güzeldi işte. tam açıklanmayan, havada kalan şeyler vardı, onları da ilerki sezonlarda yazarız çizeriz demişler belli ki.

progamer'a katılıyorum galiba, harala gürele bitirmişler, daha bi detaya girselermiş keşke bölümler 3+3+3 olsun diye kasmadan.

Sosyal ağlarda paylaş

Saeros, 26.11.2024 19:44 tarihinde dedi ki:

şimdi bitirdim de

yani nebliym, güzeldi işte. tam açıklanmayan, havada kalan şeyler vardı, onları da ilerki sezonlarda yazarız çizeriz demişler belli ki.

progamer'a katılıyorum galiba, harala gürele bitirmişler, daha bi detaya girselermiş keşke bölümler 3+3+3 olsun diye kasmadan.

finaldi bu başka sezon yok. aynı evrende geçen yeni diziler gelecek ama.

Sosyal ağlarda paylaş

Nigger_of_the_sand, 23.11.2024 20:01 tarihinde dedi ki:

Son bolum de bittiginde esas durusa gecip selam caktim ekrana. Ben hayatimda boyle birsey ne izledim ne de hayal ettim.

ahmedinejad, 24.11.2024 17:33 tarihinde dedi ki:

abi ne biçim yapmış adamlar yav. uzun zamandır bu kadar özenilmiş bir şey izlememiştim ben. para nasıl doğru kullanılır, senaryo nasıl yazılır ders vermiş adamlar. çok acayip bir şey ya. oscar moscar ne varsa versinler. 6. bölüm bitti gerisini izlemeye kıyamıyorum acayip zirveydi sonu. 

GONDARCENGIZ, 27.11.2024 07:56 tarihinde dedi ki:

abi buna ağladıysanız lotr sonunu nasıl getiriyorsunuz dfgkdfgk.

bildiğin ergen animasyonu işte, ekko'nun hikaye güzeldi ama gerisi tırt. klişe dolu yapım, çok daha güzel yapılabilirmiş ayık kafayla yazılmış riske girilmemiş.

hangisi doğru

• Nasi yani? 1
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...