Harvey Mesaj tarihi: Kasım 18, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2024 adfhg üstte act 2 yazmışım act 1 yerine. neyse act 2 yi bitirdim şimdi inanılmaz ya kafayı yedim. pazar olsa da final act i izlesek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Kasım 19, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2024 Bitsin diye biriktiriyorum ama fena izleyesim var. 2. sezon son sezon olacakmış, lol'deki başka hikayelere kayacaklarmışmışmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Kasım 19, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2024 geliyor gönlümün efendisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gizli Mesaj tarihi: Kasım 19, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2024 5. bölümdeki kadar plot twisti thy'de bulamazsınız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gizli Mesaj tarihi: Kasım 19, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2024 Ağlattı yine namussuzlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gizli Mesaj tarihi: Kasım 19, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2024 Bunları yazarken henüz 6'yı izlememiştim Spoiler Tam da her şey düzelecek sanmışken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar