Harvey Mesaj tarihi: Kasım 18, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2024 adfhg üstte act 2 yazmışım act 1 yerine. neyse act 2 yi bitirdim şimdi inanılmaz ya kafayı yedim. pazar olsa da final act i izlesek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Kasım 19, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2024 Bitsin diye biriktiriyorum ama fena izleyesim var. 2. sezon son sezon olacakmış, lol'deki başka hikayelere kayacaklarmışmışmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Kasım 19, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2024 geliyor gönlümün efendisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gizli Mesaj tarihi: Kasım 19, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2024 5. bölümdeki kadar plot twisti thy'de bulamazsınız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gizli Mesaj tarihi: Kasım 19, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2024 Ağlattı yine namussuzlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gizli Mesaj tarihi: Kasım 19, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2024 Bunları yazarken henüz 6'yı izlememiştim Spoiler Tam da her şey düzelecek sanmışken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Kasım 23, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2024 final act gelmiş. tam şimdi bitti. bırak animasyon veya dizi olarak yorumlamayı, son zamanlarda izlediğim en iyi iş olabilir. muazzam. etkisinden çıkınca yazarım bişeyler. 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nigger_of_the_sand Mesaj tarihi: Kasım 23, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2024 Son bolum de bittiginde esas durusa gecip selam caktim ekrana. Ben hayatimda boyle birsey ne izledim ne de hayal ettim. 1 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Kasım 23, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2024 hhttps://x.com/boostgateesport/status/1860297604875108693 arcane spoiler editin güzelliğine bak ya... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Kasım 24, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2024 abi ne biçim yapmış adamlar yav. uzun zamandır bu kadar özenilmiş bir şey izlememiştim ben. para nasıl doğru kullanılır, senaryo nasıl yazılır ders vermiş adamlar. çok acayip bir şey ya. oscar moscar ne varsa versinler. 6. bölüm bitti gerisini izlemeye kıyamıyorum acayip zirveydi sonu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gizli Mesaj tarihi: Kasım 24, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2024 Yemin ederim bu yapım benim ömrümden ömür götürdü. Hayatımda izlediğim her şey içinden beni en çok ağlatan bu oldu 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scalanova Mesaj tarihi: Kasım 24, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2024 guzeldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gizli Mesaj tarihi: Kasım 24, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2024 Spoiler Abi yalnız Mel, Medarda ve Kara Gül hikayesini çok yüzeysel bitirdiler sanki, ben tam anlamadım ne olup ne bitti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gizli Mesaj tarihi: Kasım 24, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2024 (düzenlendi) Spoiler Kasım 24, 2024 Gizli tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Kasım 25, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2024 dün 7. bölümü bitirdim kafamda deli sorular Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nigger_of_the_sand Mesaj tarihi: Kasım 25, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2024 Spoiler Son ark biraz sey basliyor evet. Paralel evrenler, zaman vs konulari hem islemesi cok zor hem de hikayenin buyusunu bozan seyler. Bize gore ozel olan karakterlerden aslinda bir suru varmis vs - ben hoslanmiyorum bu islere girilmesinden. Ama yine de cok guzel islemisler. Ekko'nun karakter gelisimini ve ultisini tamamlayacak kadar isleyip sonra kapatmislar. Esas dunyamizin buyusu bozulmadi bence sonuc olarak. Gizli'ye katiliyorum, o buyucu arki biraz havada kaldi. Insanlarin benliklerini baska bir yere isinlayip orada zincirlerle sikistirarak civkini cikarmak diye bir super guc mu var yani? Bir yandan metaforal bir anlatim ama bir yandan da orada aldigin damage seni olduruyor falan. Oraya kadar guzel getirdikleri icin o sahneye cok takilmamayi sectim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Kasım 25, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2024 O kadar iyiydi ki neredeyse tekrardan lol yükleyecektim neredeyse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Kasım 25, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2024 görsellik olarak 10/10 tabii de hikaye olarak biraz aceleye gelmiş gibiydi. Her arc'a 1 bölüm daha ekleseydiler keşke. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Kasım 26, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2024 şimdi bitirdim de yani nebliym, güzeldi işte. tam açıklanmayan, havada kalan şeyler vardı, onları da ilerki sezonlarda yazarız çizeriz demişler belli ki. progamer'a katılıyorum galiba, harala gürele bitirmişler, daha bi detaya girselermiş keşke bölümler 3+3+3 olsun diye kasmadan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Kasım 26, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2024 Saeros, 26.11.2024 19:44 tarihinde dedi ki: şimdi bitirdim de yani nebliym, güzeldi işte. tam açıklanmayan, havada kalan şeyler vardı, onları da ilerki sezonlarda yazarız çizeriz demişler belli ki. progamer'a katılıyorum galiba, harala gürele bitirmişler, daha bi detaya girselermiş keşke bölümler 3+3+3 olsun diye kasmadan. finaldi bu başka sezon yok. aynı evrende geçen yeni diziler gelecek ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Kasım 26, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2024 yani ismi arcane de arcane kısmını çıkartıp atsalar 11/10 olurmuş dizi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Kasım 26, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2024 Harvey, 26.11.2024 22:26 tarihinde dedi ki: finaldi bu başka sezon yok. aynı evrende geçen yeni diziler gelecek ama. biliyorum aynı şeyi kastettim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Kasım 27, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2024 abi buna ağladıysanız lotr sonunu nasıl getiriyorsunuz dfgkdfgk. bildiğin ergen animasyonu işte, ekko'nun hikaye güzeldi ama gerisi tırt. klişe dolu yapım, çok daha güzel yapılabilirmiş ayık kafayla yazılmış riske girilmemiş. 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gizli Mesaj tarihi: Kasım 27, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2024 Asıl lotr ne la kartallarla atsalarmış yüzüğü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Kasım 27, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2024 Nigger_of_the_sand, 23.11.2024 20:01 tarihinde dedi ki: Son bolum de bittiginde esas durusa gecip selam caktim ekrana. Ben hayatimda boyle birsey ne izledim ne de hayal ettim. ahmedinejad, 24.11.2024 17:33 tarihinde dedi ki: abi ne biçim yapmış adamlar yav. uzun zamandır bu kadar özenilmiş bir şey izlememiştim ben. para nasıl doğru kullanılır, senaryo nasıl yazılır ders vermiş adamlar. çok acayip bir şey ya. oscar moscar ne varsa versinler. 6. bölüm bitti gerisini izlemeye kıyamıyorum acayip zirveydi sonu. GONDARCENGIZ, 27.11.2024 07:56 tarihinde dedi ki: abi buna ağladıysanız lotr sonunu nasıl getiriyorsunuz dfgkdfgk. bildiğin ergen animasyonu işte, ekko'nun hikaye güzeldi ama gerisi tırt. klişe dolu yapım, çok daha güzel yapılabilirmiş ayık kafayla yazılmış riske girilmemiş. hangisi doğru 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar