Harvey Mesaj tarihi: Kasım 13, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2021 Muazzam olmuş act 2. Kim bekleyecek 1 hafta şimdi ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Kasım 15, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2021 Beklediğimden iyi çıktı bu, sanırım oyunun böyle sabit bi konusu falan yok kendileri worldbuilding kasmış dizi için? Bioshock benzeri (belki biraz fazla benzer) steampunk dünya ve art da gayet iyi olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Kasım 15, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2021 2 saat önce, axedice dedi ki: Beklediğimden iyi çıktı bu, sanırım oyunun böyle sabit bi konusu falan yok kendileri worldbuilding kasmış dizi için? Bioshock benzeri (belki biraz fazla benzer) steampunk dünya ve art da gayet iyi olmuş Oyunun sabit konusu var. Her hero'nun/region'ın devam eden bi backstory'si var cinematic'lerle falan ilerliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Kasım 15, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2021 Beklentim olmadığı için mi bilmiyorum ama çok beğendim. High magic steampunk Çok güzel origin storysi olmuş bir çok karakterin. Jinxe ciddi bir derinlik katmış lolsorandomdan öte hatırlayalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Kasım 15, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2021 53 dakika önce, Kaede dedi ki: Beklentim olmadığı için mi bilmiyorum ama çok beğendim. High magic steampunk Çok güzel origin storysi olmuş bir çok karakterin. Jinxe ciddi bir derinlik katmış lolsorandomdan öte hatırlayalım Spoiler 4.bölümde kendi şarkısını dinlemesi güzel bi detay olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Kasım 17, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2021 Vi eldivenleri aldığında çalmazsa we riot Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Kasım 20, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2021 Sezon finalinin bittiği yer inanılmaz ya. Hızlı bi şekilde gelse bari 2.sezon asdfgh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Kasım 20, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2021 cok salak bitti myeh sunu calarlar diye bi umitlendimde tabi hayir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gimli Mesaj tarihi: Kasım 21, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2021 Bir iki yeni karakter daha, bi plot daha girer diyodum ama ilk 6 bölümden sonra durağan geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Kasım 21, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2021 Bence guzeldi 10/10 verdim kapattim Imdbde son 3 bolum en cok puan alan bolumler sanirim. Ben sanirim toplumun plebleriyle ayni dusunuyorum ya. Bu saatten sonra Piltoverin tarafinda olana bir cift lafim var ayrica. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Kasım 21, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2021 supriz oldu, wheel of time i bekledim ben ama ikinci bolumun yarisinda dayanamadim vasatliga kapattim (oyunculuk kotu, cekim teknigi sorunlu, pacing sorunlari var) arcane de aksine en izlemem dedigim seydi lol antipatisinden, helal ya guzel kotarmislar cupcake Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Kasım 21, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2021 UWUUUUUUUUUUUUU son çıkan 3 bölümü izlemedim henüz ÖBÜŞÜYOLAR MI Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scalanova Mesaj tarihi: Kasım 21, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2021 Muthis gidiyor, bunun grafik tarzina benzer oyun var mi? Sanirim dishonered var, baska? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borlach Mesaj tarihi: Kasım 21, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2021 kart oyunu seviyorsan legend of runeterra. onun sanat stili zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scalanova Mesaj tarihi: Kasım 21, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2021 Bakiyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Kasım 21, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2021 Spoiler silco'ya helal olsun valla son nefesinde bile kızını düşünüyor. silco'ya üzüleceğim hiç aklıma gelmezdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borlach Mesaj tarihi: Kasım 21, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2021 16 dakika önce, Scalanova dedi ki: Bakiyim Aklıma geldi düzeltme yapayım. Animasyonlardan ziyade kart çizimleri bu art da . Her biri wallpaper resmen. Karta sağ tıklayıp full artı görebiliyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Kasım 22, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2021 14 saat önce, Scalanova dedi ki: Muthis gidiyor, bunun grafik tarzina benzer oyun var mi? Sanirim dishonered var, baska? Bioshock Infinite. Arcane daha bi steampunk, bioshock 3 sanırım hydropunk diye geçiyor ama çok benziyorlar birbirlerine. Arcane biraz daha victorian geldi bide bana, bioshock daha bi artdeco falan. Son 3 bölümü diğerleri kadar beğenmedim çünkü çok fazla jinx var. Tamam anladık kafayı yemiş bi-polar bi loner ama aslında kurban =((( anladık he. Bi dahaki sezonun açılışında cinksin kafasına sıkarlar umarım, bır bır bır onun sayıklamaları çekilmez yine. Hani antihero falan anlarım, silcoyu bile anlıyorum ama onlarca hatta yüzlerce insanın ölümünden sorumlu psikopatı da "tatlişko" bi ışıkta resmetmezsin bu kadar. Cinkse uyuz oldum, seveni varsa hakkı şöyle yumruktur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scalanova Mesaj tarihi: Kasım 22, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2021 Thx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Kasım 22, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2021 steampunk & art nouveau stili serinin direk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Kasım 22, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2021 6 dakika önce, axedice dedi ki: Bioshock Infinite. Arcane daha bi steampunk, bioshock 3 sanırım hydropunk diye geçiyor ama çok benziyorlar birbirlerine. Arcane biraz daha victorian geldi bide bana, bioshock daha bi artdeco falan. Son 3 bölümü diğerleri kadar beğenmedim çünkü çok fazla jinx var. Tamam anladık kafayı yemiş bi-polar bi loner ama aslında kurban =((( anladık he. Bi dahaki sezonun açılışında cinksin kafasına sıkarlar umarım, bır bır bır onun sayıklamaları çekilmez yine. Hani antihero falan anlarım, silcoyu bile anlıyorum ama onlarca hatta yüzlerce insanın ölümünden sorumlu psikopatı da "tatlişko" bi ışıkta resmetmezsin bu kadar. Cinkse uyuz oldum, seveni varsa hakkı şöyle yumruktur Jinxin neyini tatlisko bir sekilde anlatiyorlar ya. Haterliga luzum yok, kizi resmen dizinin yarisinda korku unsuru olarak gosterdiler misal: Spoiler Caitlynin odada ortaya ciktigi yer, singedin labinda ayni sekilde, o tabagi getirip actiginda gercekten Caitlynin kafasi cikacak mi diye dusundurtuyor bile adamlar. Ki sonunda yaptigi sey de yani... Ekko ile olan kapismasinda bile vurgu eskiden neydi suan nasil bir manyak oldugu uzerine... Zaten char pollarda Viktor ve Jinx goturuyor. Sexdice bakti guzel karakter var taunt atayim da sevenini kizdirayim dedi herhalde. Ben cevabini verdim ciddiye almaniza gerek yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Kasım 22, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2021 Sanat akmis ayrica ya, keske tum dunya isi gucu biraksa sunlari cizse bende oturup izlesem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Kasım 22, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2021 produksiyon çok uzun sürmüş galiba öyle bişey gördüm yeni sezon bekletir herhalde. ya da aynı kalite olur mu her sahneye uğraşmış adamlar. her yerde bi ayrıntı vardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Kasım 22, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2021 6 Sene surmus abi, ama attiklari tweette, production basladi zaten o kadar uzun surmeyecek ama 2022de de gelmez muhtemelen fln demis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Kasım 22, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2021 Şu direk masumiyet görüntüsü ya gözler mözler Yani anlıyorum karakteri s... sevmek istediğin için savunuyorsun ama savunulacak tarafı yok bence şu dizaynın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar