Khiran Mesaj tarihi: Eylül 20, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2021 (düzenlendi) Gelişme oldukça atarım diye başlık açayım dedim. The Witcher 3'ün lead quest designerı da ekibe katıldığını açıklamış. Bir dönem WoW lead system designerlığı yapan Ghostcrawler da ekipte. Bakalım Bir de geçmiş açıklamalardan şu kısım ilginç, Alıntı Riot warns “not everyone will love” title Recently, Riot Games issued a warning about their new League of Legends MMORPG — “not everyone is going to love” the planned open-world Runeterra title and that’s okay; they’re not aiming to make a total-crowd pleaser. “One thing I can say about the unannounced MMORPG is you won’t all love every feature in it,” the title’s executive producer Greg “Ghostcrawler” Street warned. “We’re going to make some choices that you may not agree with. Players want different things in their games. That’s fine. Eylül 20, 2021 Khiran tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Eylül 20, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2021 captain obviousluk yapmış biraz. her mmo nun seveni var sevmeyeni var. he gidip de hello kitty online gibi bir oyun yapmayacaklarsa tabi... oyun içi hiç görseli yoktu galiba bunun değil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Eylül 20, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2021 Yalniz nasil bir acik varsa sektorde ghostcrawler hala is bulabiliyor exec pozisyonlarda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Eylül 20, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2021 (düzenlendi) new world'den hallice bişey olsa bile yeterli başlığını ben açacaktım ama riot'un diğer iki oyunundaki gibi beni topa tutarlar diye açmadım asdfghj Eylül 20, 2021 Harvey tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raze Mesaj tarihi: Eylül 21, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2021 böyle uyarılar genelde p2w habercisidir ama kısmet tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
phoenix_daoc Mesaj tarihi: Eylül 22, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2021 (düzenlendi) Riot oyunları çok düşük seviye tutuyor herkes oynayabilsin ve cebindeki paralara çökebilsin diye. Riotun yarattığı toxic kitlenin bu oyunda oynadığını düşünüyorumda abaw oyun anancı veletlerden ileri gidemeyecek gibi duruyor. Region lock yaparsa işler daha da leş Ama yarattıkları evren güzel bu evrende gezmek güzel olabilir Eylül 22, 2021 phoenix_daoc tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Duygucuk Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2023 Çıksa da oynasak artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pordakal Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2023 Oyuncu kitlesi knight online'dan hallice olur sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2023 bu mmo'nun tek hype sebebi hiç bir şey açıklanmaması. hayal gücümüze bırakılan her bir oyun güzel oluyor nedense. bi 5 seneye release olur diye düşünmekteyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar