Frostbite Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2021 Selamlar bilenler bilir Ankarada ufak bir ilcedeyim bahçemde baktığım kedi ailesinin son fertlerinden birisini bugün reçine yada daha koyu kıvamlı bir maddeye bulanmıs halde buldum maalesef:( ozellikle karın bölgesi ve kuyruk kısmında aşırı fazla.hafif ılık suyla yıkadım ama banamısın demedi hala karın bölgesi yapış yapış ayaklarını cirpmakdan kendini temizlemekden helak oldu yavrucak.bir tarafdanda korkuyorum zehirli bir maddemidir diye.simdi veterinerin birini aradım cok bir faydası olmadı.vardiyalı calistigimdan hayvanı goturumedikde vete her türlü oneriye açığım help lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2021 Madde katılaşmadıysa tarayarak ve tarağı sık sık temizleyerek büyük miktarını sıyırabilirsin. Kediyi yıkaman, ıslatman kolay olmaz ama tarağı ıslatman işe yararsa deneyebilirsin. Tüyler yapışıp katılaştıysa taramak zarar verebilir, ona dikkat et sadece. Zararlı bir madde değilse kabasını olabildiğince alsan gerisini kendi halleder. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2021 Veterinere gotur abi, tras etmek o isin tek cozumu gibi duruyor. Suyla yumusayan bir maddeyse taradikca yayilir. Kedi kendi yalarsa da dokunir her turlu. Midesi hassas hayvanlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2021 zeytinyağı deneyebilirsin. fare yakalamak için kullanılan yapışkan lapa şeye yapışmış fareyi zeytinyağı dökerek kurtarmıştım belki bunda da işe yarar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2021 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2021 (düzenlendi) Teşekkür ederim galiba çare vet görünüyor:( Bulundugum ilçe deki vetlerde baytar dan hallice o yuzden cok guvenemiyorum:( Temmuz 30, 2021 Frostbite tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2021 tiner cikartir buyuk ihtimalle ama kediye tineri cok degdirmeden nasil surersin, sonra tinerden nasil arindirirsin bilemem.. https://ss.scribalculture.org/792-removing-resin-from-cat-fur-what-to-do.html https://www.seniorcatwellness.com/how-to-get-sticky-stuff-out-of-cat-fur/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2021 Abi kediye tiner surulur mu ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2021 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2021 Sakızmış abiler bu arada:(( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2021 Kediyi tutabiliyorsan sakizli yerlerini makasla kesmeye calis hayvana batirmadan. Abi bindir arabaya gotur bi veterinere, parasini verince hepsi halleder. Gozunu seveyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2021 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2021 Ah vardiyalı calismasam.sahiplendik zati dun ic dis parazit yaptirmış babam gençlik aşısı yapıldı mı emin degil ama:s Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2021 İc dis parazit yapilir o kolay. Enseden damlayla sen bile yapabilirsin. Kedinin hayatini kurtarmissiniz, iyi bir karar. Tebrik ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar