MZerey Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2021 İş sebebi ile sıfırlama sonrası oynayamadığım hesabı satıyorum. iletişim için mail adresimi kullanabilirsiniz. [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2021 Kaçıncı derece hesap? Sıfırlamışsın ama o sıfır derece olmuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serkanay Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2021 On 01.08.2021 at 10:16, neutrino dedi ki: Kaçıncı derece hesap? Sıfırlamışsın ama o sıfır derece olmuyor. Bu espiriyi en son ben yaptığımda uyarı almıştım. @neutrino ya da uyarı verilsin. Yada yönetim istifa! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2021 hesapların derecesi var ki. espri değil o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2021 uyarıyorum ayrıca sıfırın altında dereceli hesap arıyorum, nereden bulabiirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2021 Abi sıfırın altında dereceli hesap aramak artık bu ortamda imkansıza yolculuk gibi bir şey, umarım bu arayışının sonucu seni mutsuz etmez @serkanay önce ya da nasıl yazılır onu öğren. Ben espiri yapmıyorum, escape from tarkov oynamadığın için anlamıyorsun, şikayet ettim insallah banlanirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2021 HOCAM HESAP 0 DERECE Mİ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2021 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2021 273 K Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar