Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 7, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2021 ayarla alakası yok releasede böyle kalırsa highend hariç (ki redditte 3090lı i9'lu ağlayanlar dolu low ile ultra arasında fark olmuyor sürekli stutter diye, highend bile garanti değil) kimse adam gibi oynayamaz ben pek beğenmedim açıkcası modern klasik bf istesem bf4 var, alternatif bf istersem de 1 ve 5 var. gereksiz bence, seneye amazon prime beleş verirnce alıp ea hesaba eklerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ekim 7, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2021 bf4 nası oynuyosunuz ya, ben prime mevzusundan sonra girdim, güzel oyun da tank geri tepiyor lag yapar gibi, sürekli packet loss, hile almış başını gitmiş vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Ekim 7, 2021 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2021 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ekim 7, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2021 "vurus hissi yok" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Ekim 7, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2021 20 dakika önce, Xenocide dedi ki: bf4 nası oynuyosunuz ya, ben prime mevzusundan sonra girdim, güzel oyun da tank geri tepiyor lag yapar gibi, sürekli packet loss, hile almış başını gitmiş vs. hile yoktur da, aynı sorunları 2042 dede yaşıyorum yoğunluktan kaynaklıdır belki ama ping yüksek düşük farketmiyor aynı sorunları yaşıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ekim 7, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2021 oyun cikmadan hile cikariyodur bu manyaklar ya. motion detection olayinin iyice boku cikti, external kameradan bile veri cekip isleyip ekrana donduren zamazingolar olabilecegini tahmin etmek zor degil. ha bin kisiden biri yapiyodur ama yapiyodur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Ekim 7, 2021 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2021 İşte bu BF Türk oyuncuların çoğunun asla anlayamayacağı BF .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ekim 7, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2021 hhagbahgasd such classic Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Ekim 7, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2021 1 saat önce, kizillelma dedi ki: İşte bu BF Türk oyuncuların çoğunun asla anlayamayacağı BF .. Valla elmacığım bizim kafa bu kadar çalışıyor. BF'den anlamak için 160 hatta ne 160'ı 300-500 IQ gerekiyomuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 7, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2021 jihad drone Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Ekim 7, 2021 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2021 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Ekim 7, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2021 6600k/rtx3070 de high medium arası 1080/60fps gidiyor ama stutter var. Performansı geçtim oyunda bi olmamışlık var. 128 kişilik server ama hiçde 64 vs 64 hissi yok. Map ve conquest karışımından dolayı sanki 16 vs 16 gibi hep. İki takımda aynı operatörler olması da CoD de de burda da malca bide. Karakterlere değil nametaglere bakarak oynamak zorunda kaldırıyor. UI da çok kötü. Bide bug mı harbiden yok mu anlamadım ama oyunda map açılmıyor. Nereye gitceğin anlaşılmıyo. Destructionda kısmışlar iyicene. Hortumdu roketti de hiç bi olayları yok. Sarmadı sonuçta sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Ekim 7, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2021 betaya açtıkları map çok kötü. bir de operatorlerin aynı olması bence de saçma hardcore da can sıkar bu. hortum olayını da 4. oyunda falan farkettim asdşkgjsşdasf bir map daha açarlar belki hafta sonu ama şuan ki map çok kötü bence hava durumu olayı da baya cacık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ekim 7, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2021 rokete binen adam ahauhauha yalniz adamin inip vurulduktan sonra olusu nasil bisey ya? frostbite mi kullanmislar bunlar yine, fifa 15'deki bukuluyo eklem yerleri wtf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Ekim 8, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2021 oyun akıyo da pek bi olayı yok ya yeni. hardcore bf4 oyuncu için çok değişen şey vardır da, macro açıdan baya benzer gameplay. map kötü bence de zaten bi hava olayı göremeden bitiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Ekim 8, 2021 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2021 Hava olayını yaşamak için en az beş kez oynaman gerek haritayı .. ( Saydım) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Ekim 8, 2021 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2021 https://twitter.com/Battlefield/status/1446427741818130432 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Ekim 8, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2021 ha oldu ya hortum, bi 10 dk oynaştım yetti bi olayı yok. temas edince yükseltiyo, paraşütle tavaf ediyosun diğer dönenlerle hava kapışıyosun sürekli. vakit kaybı, yerde daha çok frag alırsın. yalnız havada uçuşanları heliyle biçmek eğlenceli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Ekim 8, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2021 BFV'deki kum torbası fln koyup siperdi duvardı inşa etmeyide kaldırmışlar sanırım. meh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ekim 8, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2021 kim kullanıyodu ki zaten onu sdfg ısrarla commander modunu yapmamalarına ayarım ben asıl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Ekim 8, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2021 bölüm bitince laps diye skor göstermeden kapatıp menüye dönmesi efsaneymiş ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Ekim 9, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2021 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Ekim 12, 2021 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2021 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Ekim 12, 2021 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2021 lannnnn.. https://twitter.com/StoolGametime/status/1447936977840582665 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Ekim 14, 2021 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2021 Battlefield Friends are coming back https://www.youtube.com/watch?v=eSsc1K27gek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar