Goering Mesaj tarihi: Mart 28, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2023 denemisler iste 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2023 Rog Ally daha iyi speclerle cikiyor sanirim. Dusunmuyordum ama ilgimi cekmeye basladi ikisi de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Kasım 10, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2023 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Kasım 10, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2023 Tam bu ay alacaktım, bari bunu bekleyeyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Kasım 10, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2023 Obaa. v1.5 gibi bisi olmus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cabiria Mesaj tarihi: Kasım 10, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2023 tam 8 gün önce 420 euroya 64gb aldım, şanssızım çünkü eski versiyonu almışım. şanslıyım çünkü 14 gün return windowdayım. hemen başlattım returnü, 570 euroya mid tier stram deck oled alıcam, üstüne bi 150 euro falan vericem işte. ama gene de 64gb leş storagedan 512 ssd ye geçiyor üstüne 90hz oled screen ve bir ton iyileştirme. bence aradaki farka değer 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 11, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2023 aslında spec'leri de arttırabilirlermiş sanki, ram vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cabiria Mesaj tarihi: Kasım 11, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2023 cpu speclerini arttırmama sebeplerini steam deck 2 ye saklıyor diye yorumluyorlar. o da hatırı sayılır ilerlese og SD sahipleri iyice delirecekti. Su anki iyileştirmeler bile valve bizi mikti threadleriyle doldurdu sd subredditini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scalanova Mesaj tarihi: Kasım 11, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2023 Pil omru haric geri kalan hersey fasafiso su an.. Pil omru 1-2 saatlerden 4-5 lere cikabilse harika olur, pc handheldlerin tumu icin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Nisan 1, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2024 Bende sonunda aldım bundan, bakalım memnun kalacak mıyım. Konsol ile falan pek aram yoktur ama çocuk olduktan sonra PC’ye oturamaz oldum belki gene biraz oyun oynayabilirim bu alet sayesinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cabiria Mesaj tarihi: Nisan 1, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2024 ben aylardir kullanıyorum oley versiyonu, bir çok oyun bitirdim (cp77 + pl, ac odyssey, gta 4 + 2 dlc vs vs). Tam mid age baba/evli aleti bu. Xboxi acmadan (tiyi işgal etmeden), masaya oturmadan, istediğin heryerde , hanımin çocuğun yanında oyunun oynamak büyük lüksmüş. bir de bir parantez, Zelda botw iyi calisiyor (40 - 45 fps) ve inanılmaz zevkli! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Nisan 1, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2024 Bende baldurs gatei buna sakladım inşallah düzgün performans alırım. 512 oled aldım bende 1tbın ekranı oledin özelliğini baltalar gibi geldi ondan onu seçmedim. 20 si gibi geçer elime, bende fikirlerimi yazarım buraya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cabiria Mesaj tarihi: Nisan 1, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2024 baldurs gate denemedim, ama bitiren var sanırım sd oledde, standart act 3 de low fps durumları var siyorlardı. protondb de güzel ayarlar oluyor iyi performans için. bir de reddit steam deck subı baya iyi, güzel tipler oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Nisan 8, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2024 Bekledigimden iyi cikti. Desteklenmiyor dese de Mortal Kombat 11 i gayet guzel calistiriyor. 10 numara alet yapmislar, oled tier atlatmis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2024 512 Oled kullanmaya başladım ben de geçen hafta. GTA ve Diablo 4 denedim şimdilik gerçekten çok keyifli ve rahat oynaması. Evli ve çocuklu item gerçekten tam olarak. Steam dısı oyunların vs. oynanabilmesi güzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar