Ovacikpirinci Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2021 nerde o? bone'un "...mesela sokak arasındaki bir esnaf lokantasına gitmemişsindir..." tarzı snobluk yaptığı bir post vardı mesela, hayatımda yer etmiş sözlerdendir. bunun tam halini bulmak istiyorum örneğin ama bulamadım. (bone'cuyum, evet.) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borlach Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2021 Efsane paragraflar başlığı diye arat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2021 (düzenlendi) bone'un lafı diil o bu nasıl bonculuk Temmuz 9, 2021 Black-ice tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ovacikpirinci Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2021 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2021 tşkkrlr borlach. gerge'in lafı mıydı? gerge'ci de olabilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ovacikpirinci Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2021 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2021 efsanevi paragraflar arşivi direkt garbage'ın üstüne sabitlenmiş... hemen bu konunun üstünde hatta. noyan gibi hissettim bir an. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nigger_of_the_sand Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2021 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ovacikpirinci Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2021 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2021 aklımda esprisine yapılmış bir atışma olarak kalmıştı olay. şimdi okuyunca adamın bunu ciddi ciddi yazmış bir zavallı olduğunu fark ettim ve bütün esprisi kaçtı. şizo falandır bu kesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2021 Ahwhahah son linkte roketadamin tırsıp büyük harflerle “BEYLER YETER YA, DAVA ÇIKACAK BURADAN BAŞIMIZ AĞRIYACAK” demesi süpermiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2021 Yeni başlık açmayım. Paticik olarak malum haber kanallarının birisinde arananlar geçmişinde yakalanmıştık. Onun bir videosu vardı sanırım. Var mıdır link? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2021 7 saat önce, neutrino dedi ki: Ahwhahah son linkte roketadamin tırsıp büyük harflerle “BEYLER YETER YA, DAVA ÇIKACAK BURADAN BAŞIMIZ AĞRIYACAK” demesi süpermiş Kendisi bizi i.melihe ispitlememismiydi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2021 Evet, kendine dokunacak diye korkmuş burada iste. Adam saglama aliyor kendini dhgd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2021 On 09.07.2021 at 17:08, Ovacikpirinci dedi ki: nerde o? bone'un "...mesela sokak arasındaki bir esnaf lokantasına gitmemişsindir..." tarzı snobluk yaptığı bir post vardı mesela, hayatımda yer etmiş sözlerdendir. bunun tam halini bulmak istiyorum örneğin ama bulamadım. (bone'cuyum, evet.) Çoğunuz fake üyesiniz, buradan başka arkadaşlarınız yok derecek kadar az. Her aktiviteyi buradan arkadaşlarınızla yapıyosunuz. Gezme kültürünüz yok. Bone'u tanıma kültürünüz yok. Ne yaptığını tanıma kültürünüz yok. Kafanız tek bakış, Bone'un çeşitliliğine hazır değilsiniz. Bone'cuyum diyeniz de tatava. Forumun her yerini gezdim diyo, ara bölümlerde bir geek topiğine uğramamıştır mesela. Sadece arkadaşlarından duyduklarını paylaşmıştır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ovacikpirinci Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2021 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2021 burada da arkadaşım yok Spoiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar