Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

pati tarihinin hatırlanan sözleri vardı bir yerlerde

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:

nerde o? bone'un "...mesela sokak arasındaki bir esnaf lokantasına gitmemişsindir..." tarzı snobluk yaptığı bir post vardı mesela, hayatımda yer etmiş sözlerdendir. bunun tam halini bulmak istiyorum örneğin ama bulamadım. 

(bone'cuyum, evet.)

• 4 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:

aklımda esprisine yapılmış bir atışma olarak kalmıştı olay. şimdi okuyunca adamın bunu ciddi ciddi yazmış bir zavallı olduğunu fark ettim ve bütün esprisi kaçtı. şizo falandır bu kesin. 

Mesaj tarihi:
7 saat önce, neutrino dedi ki:

Ahwhahah son linkte roketadamin tırsıp büyük harflerle “BEYLER YETER YA, DAVA ÇIKACAK BURADAN BAŞIMIZ AĞRIYACAK” demesi süpermiş

Kendisi bizi i.melihe ispitlememismiydi?

Mesaj tarihi:
On 09.07.2021 at 17:08, Ovacikpirinci dedi ki:

nerde o? bone'un "...mesela sokak arasındaki bir esnaf lokantasına gitmemişsindir..." tarzı snobluk yaptığı bir post vardı mesela, hayatımda yer etmiş sözlerdendir. bunun tam halini bulmak istiyorum örneğin ama bulamadım. 

(bone'cuyum, evet.)

Çoğunuz fake üyesiniz, buradan başka arkadaşlarınız yok derecek kadar az. Her aktiviteyi buradan arkadaşlarınızla yapıyosunuz. Gezme kültürünüz yok. Bone'u tanıma kültürünüz yok. Ne yaptığını tanıma kültürünüz yok. Kafanız tek bakış, Bone'un çeşitliliğine hazır değilsiniz. Bone'cuyum diyeniz de tatava. Forumun her yerini gezdim diyo, ara bölümlerde bir geek topiğine uğramamıştır mesela. Sadece arkadaşlarından duyduklarını paylaşmıştır.

• Yeni Oluştur...