themadturk Mesaj tarihi: Kasım 25, 2021 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2021 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
themadturk Mesaj tarihi: Kasım 27, 2021 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2021 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
themadturk Mesaj tarihi: Kasım 28, 2021 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2021 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
themadturk Mesaj tarihi: Aralık 2, 2021 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2021 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
themadturk Mesaj tarihi: Aralık 3, 2021 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2021 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
themadturk Mesaj tarihi: Aralık 4, 2021 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2021 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
themadturk Mesaj tarihi: Aralık 6, 2021 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2021 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
themadturk Mesaj tarihi: Aralık 8, 2021 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2021 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
themadturk Mesaj tarihi: Aralık 8, 2021 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2021 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
themadturk Mesaj tarihi: Aralık 9, 2021 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2021 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
themadturk Mesaj tarihi: Aralık 11, 2021 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2021 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
themadturk Mesaj tarihi: Aralık 12, 2021 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2021 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
incredibull Mesaj tarihi: Aralık 12, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2021 içerik & editler umutsuz vaka, pes edeceğin günü iple çekiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
themadturk Mesaj tarihi: Aralık 14, 2021 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2021 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Aralık 14, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2021 bütün thumblar neden reload animasyonu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Aralık 14, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2021 hayır sadece son sayfanın 8'i reload boş konuşacaksanız yorum yapmayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Aralık 14, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2021 (düzenlendi) yalniz helal olsun, bayagi istikrarli ve cidden bf manyagi birinin cerez gibi izleyecegi icerikler var. son videosu 1 dakka mesela, bazi hanzolar 15 dakikada anlatiyo 45 saniyelik icerigi. buraya da senkronize post etmesi de taktir edilesi. bir gun sanki vazgececek ama dur bakalim tahmin etmicem simdilik. acaba bizden baska da web 2.0 in bilinmeyen derinliklerine de post atiyo mu, sanane.com fln? Aralık 14, 2021 reyou tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
themadturk Mesaj tarihi: Aralık 15, 2021 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2021 16 saat önce, goldbären dedi ki: bütün thumblar neden reload animasyonu? valla dünyada genel bf kanalları bu tarz thumbnail kullanıyor.Bende trendi takip ediyorum ve güzel bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Aralık 15, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2021 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
themadturk Mesaj tarihi: Aralık 15, 2021 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2021 15 saat önce, reyou dedi ki: yalniz helal olsun, bayagi istikrarli ve cidden bf manyagi birinin cerez gibi izleyecegi icerikler var. son videosu 1 dakka mesela, bazi hanzolar 15 dakikada anlatiyo 45 saniyelik icerigi. buraya da senkronize post etmesi de taktir edilesi. bir gun sanki vazgececek ama dur bakalim tahmin etmicem simdilik. acaba bizden baska da web 2.0 in bilinmeyen derinliklerine de post atiyo mu, sanane.com fln? yok hiç vazgeçeceğimi sanmıyorum valla kanalımda direkt zamanınızı çalmadan koydugum anlık haber ve bilgisel videoları var. Rehberler, gameplay, sizin görüntülerinizden derlediğim haftanın killeri gibi tonla içerik üretiyorum. Ben buraya post atmaya basladıgımda 400 abonem vardı. 2k olmak üzereyiz. Abone değilseniz beklerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
themadturk Mesaj tarihi: Aralık 15, 2021 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2021 oyuncu arıyorsanız discod sunucumda 500 kişiden fazlayız bu arada. Muhabbete gelin mutlaka. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Aralık 15, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2021 @Xenocide var patide bi oynayan enayi, tagleyelim de o gelsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
themadturk Mesaj tarihi: Aralık 15, 2021 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2021 1 dakika önce, goldbären dedi ki: @Xenocide var patide bi oynayan enayi, tagleyelim de o gelsin genel olarak yaş ortalamamız yüksektir. Ben 34 yaşındayım. 20 den 50 ye kadar dunya adam var. Ayrıca canlı yayınlarada beklerim hocam bildirimlerini aç mutlaka abone olduysan :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Aralık 15, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2021 kıskanç fakirler doldurmuş burayı yine, boşaltın arkadaşım biz sizin tarhana kokunuzu çekmek zorunda mıyız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
themadturk Mesaj tarihi: Aralık 15, 2021 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2021 1 dakika önce, Xenocide dedi ki: kıskanç fakirler doldurmuş burayı yine, boşaltın arkadaşım biz sizin tarhana kokunuzu çekmek zorunda mıyız lol. @Xenocide arkadaşı hatırlıyorum ya buraya yazmıştı daha önce. sataşanlara ve boklayanlara ölü taklidi yapıyorum, koklayıp geçiyorlar.Türkiyede benim gibi içerik üreten bf serisi üstüne başka adam yok. İngiliz ekolünü konsept olarak belirledim.Sağolsunlar yanlızda bırakmadı çocuklar bizi. Organik ve sağlıklı büyüyoruz.Arada böyle amip tiplerde geliyor ama kervan yürüyor işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar