themadturk Mesaj tarihi: Şubat 16, 2022 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2022 arada şunlarıda koyalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Şubat 16, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2022 Helikopter tuto su var mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
themadturk Mesaj tarihi: Şubat 16, 2022 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2022 11 dakika önce, reyou dedi ki: Helikopter tuto su var mi? pilotlukla hiç alakam yok ya, bitli piyadeyim, iyi tankçıyımdır ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Şubat 16, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2022 olmaz, gizlar pilotlari seviyor. gerci helikopter icin controller daha uygun sanirim, tek kalkista karsi takimin 3 kere icinden gecen adamlar oldugunu gorunce oynamayi birakip, izleyici olmustum sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Şubat 16, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2022 1942'den beri tryhard pilotumdur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Şubat 16, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2022 "bunu al yeni gonder, kar$im helikopter" ahaha tuttum bunu sadf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Şubat 17, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2022 6 saat önce, Xenocide dedi ki: 1942'den beri tryhard pilotumdur bu vasat oyun yerine bf1 bfv gelsene bi lövyeyi vereyim.... zaten ilk gün yaptığın montajı koymuşsun kendin bile iki haftadan sonra bırakmışsındır oyunu savundun o kadar sdf. madtürk de pes etmiş, tam kanala yüklendik tarihin en patlak bf oyununa denk geldik diyodur içinden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Şubat 17, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2022 Abi ben sezon starti ve optimizasyon patchini bekliyodum, eli kulaginda saniyoduk, sezonu hazirana ertelediler, patchden de haber yok. Bf5 gibi abandon mu edicekler anlamadim ki. Merakla bekliyoruz yani gelicek olan ilk yamadan sonra donerim ben oynamaya. Sezonu hazirana ertelemeleri cok boktan ama. Hypei kaybettikleri icin sanirim hizli davranmaktan vazgectiler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
themadturk Mesaj tarihi: Şubat 17, 2022 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2022 14 saat önce, goldbären dedi ki: bu vasat oyun yerine bf1 bfv gelsene bi lövyeyi vereyim.... zaten ilk gün yaptığın montajı koymuşsun kendin bile iki haftadan sonra bırakmışsındır oyunu savundun o kadar sdf. madtürk de pes etmiş, tam kanala yüklendik tarihin en patlak bf oyununa denk geldik diyodur içinden. madtürk pes etmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
themadturk Mesaj tarihi: Şubat 17, 2022 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2022 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
themadturk Mesaj tarihi: Şubat 17, 2022 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2022 7 saat önce, Xenocide dedi ki: Abi ben sezon starti ve optimizasyon patchini bekliyodum, eli kulaginda saniyoduk, sezonu hazirana ertelediler, patchden de haber yok. Bf5 gibi abandon mu edicekler anlamadim ki. Merakla bekliyoruz yani gelicek olan ilk yamadan sonra donerim ben oynamaya. Sezonu hazirana ertelemeleri cok boktan ama. Hypei kaybettikleri icin sanirim hizli davranmaktan vazgectiler. herkesin özellikle uzun dönem fanların bu halde olduklarında eminim. Bir tane düzgün optimizasyon ve içerik güncellemesine bakar. Aylardır ağlayanlar hiç bir şey olmamış gibi tıpış tıpış oynamaya başlar deli gibi. Bf topluluğu tıpkı chp seçmeni gibidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
themadturk Mesaj tarihi: Şubat 18, 2022 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2022 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
themadturk Mesaj tarihi: Şubat 20, 2022 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2022 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
themadturk Mesaj tarihi: Şubat 20, 2022 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2022 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
themadturk Mesaj tarihi: Şubat 23, 2022 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2022 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Şubat 23, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2022 bf diye geldik tarkov çıktı rıza baba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shadow Mesaj tarihi: Şubat 23, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2022 (düzenlendi) PSde açmış auto aimi pıt pıt, umarım bu oyun cross platform değildir ya. zaten çok pahalı ve zor oyun, içine etmeseler bari. Şubat 23, 2022 Shadow tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
themadturk Mesaj tarihi: Şubat 25, 2022 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2022 On 24.02.2022 at 00:26, Shadow dedi ki: PSde açmış auto aimi pıt pıt, umarım bu oyun cross platform değildir ya. zaten çok pahalı ve zor oyun, içine etmeseler bari. ne saçmalıyon birader ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
themadturk Mesaj tarihi: Şubat 25, 2022 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2022 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shadow Mesaj tarihi: Şubat 25, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2022 48 dakika önce, themadturk dedi ki: ne saçmalıyon birader ya? Tarkov yapımcılarına diyorum içine edecekler oyunun diye, sana değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
themadturk Mesaj tarihi: Şubat 25, 2022 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2022 4 saat önce, Shadow dedi ki: Tarkov yapımcılarına diyorum içine edecekler oyunun diye, sana değil. hee sorry. tarkov konsola gelmez ya çok fazla advanced controls durumu var. tarkov çıksında yeter diyorum 5 senedir bekliyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Şubat 26, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2022 abi yarım oyunlara 500er lira attığınız sürece tam oyun oynayamazsınız siz bu kafayla sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
themadturk Mesaj tarihi: Şubat 26, 2022 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2022 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
themadturk Mesaj tarihi: Şubat 26, 2022 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2022 13 saat önce, goldbären dedi ki: abi yarım oyunlara 500er lira attığınız sürece tam oyun oynayamazsınız siz bu kafayla sdf. siz atmayın ben sizin yerinize atıyorum sıkıntı yok. Önce izler sonra alırsınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
themadturk Mesaj tarihi: Şubat 27, 2022 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2022 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar