themadturk Mesaj tarihi: Haziran 26, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2021 Hepinize selamlar, youtube kanalımda türkçe battlefield 2042 içerikleri üretiyorum. Oyun hakkında en son bilgilere ulaşmak ve info dump şeklinde videolara göz atmak isterseniz beklerim.Her türlü bilgilere açıklamalarda ve youtube kanalımın hakkında kısmında bulabilirsiniz. Boşta bir aboneliğiniz varsa da bi abonelik alırım iyi seyirler.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
themadturk Mesaj tarihi: Haziran 26, 2021 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2021 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Haziran 26, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2021 Ama neden capslocklu başlık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
themadturk Mesaj tarihi: Haziran 26, 2021 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2021 1 dakika önce, Aceace dedi ki: Ama neden capslocklu başlık neden olmasın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Haziran 26, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2021 Görgü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
themadturk Mesaj tarihi: Haziran 26, 2021 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2021 5 dakika önce, dreagloth dedi ki: Görgü Arkadaş youtube videosundaki başlık için söyledi sandım. Bu forumda 15 sene once vardım, yaş 33. Şifreyi bırak, mail adresimi bile bulamadım.Yeni hesap açtım geldim.Paticik forumu hep çok sevmişimdir mod abi. Değiştirme şansım varsa hemen düzelteyim başlığı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Haziran 26, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2021 başlığın içerikle de alakası yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
themadturk Mesaj tarihi: Haziran 26, 2021 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2021 1 dakika önce, -Bonesoul- dedi ki: başlığın içerikle de alakası yok değiştirecek yeri bulamadım. Siz mod abiler, yardımcı olsanız. Yada uygun başlığı koysanız nasıl olur? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 26, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2021 bu seferlik ban’lemiyorum seni forum kurallarını okumanı tavsiye ederim hoşgeldin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 26, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2021 forum bölümü sayfasında başlığının üstüne fareyle 2-3sn basılı tutarsan editleyebilirsin. ben küçülttüm ama başka birşey yapmak istersen sana kalmış. benim söylemek istediğim de aynı videoyu 2 ayrı başlığa daha koymana gerek yoktu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
themadturk Mesaj tarihi: Haziran 26, 2021 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2021 1 dakika önce, Fistan dedi ki: bu seferlik ban’lemiyorum seni forum kurallarını okumanı tavsiye ederim hoşgeldin tekrar hoşbulduk, paticik forum modları olsun, ortamı olsun, 15 sene önce de böyle cool ortamdı. Hala öyleymiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
themadturk Mesaj tarihi: Haziran 26, 2021 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2021 3 dakika önce, Sam dedi ki: forum bölümü sayfasında başlığının üstüne fareyle 2-3sn basılı tutarsan editleyebilirsin. ben küçülttüm ama başka birşey yapmak istersen sana kalmış. benim söylemek istediğim de aynı videoyu 2 ayrı başlığa daha koymana gerek yoktu. tamamdır hemen ilgileniyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
themadturk Mesaj tarihi: Haziran 26, 2021 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2021 2 dakika önce, themadturk dedi ki: tamamdır hemen ilgileniyorum. başlığı editleyemedim ama eğer zamanın varsa, ''Selamlar herkese ben themadturk Battlefield içerikleri üretiyorum'' diye değiştirebilirsen çok memnun olurum mod abi. Diğer başlıkları sizin insafınıza bıraktım, uygun gorduyseniz silebilirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 26, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2021 ok bu şekilde değiştirdim, herhalde herkesi tatmin eder bu hali. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
themadturk Mesaj tarihi: Haziran 29, 2021 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2021 Oyunun hikayesi ve LORE'u hakkında bir video hazırladım. Meraklısına, iyi seyirler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
themadturk Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2021 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2021 Eski haritalar geri donuyor. Yeni bilgiler burada.Boşta bi abonelğiniz varsa alırım, iyi seyirler. https://youtu.be/JGdJlAgM3sA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2021 Yaş 33 ama yaklaşım “arkadaşlar ganalıma hoşgeldiniz” Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2021 "Butun bilgileri bosalticam ustunuze birazdan" hahahahahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
themadturk Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2021 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2021 yeni video, yeni bilgiler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
themadturk Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2021 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2021 On 14.07.2021 at 22:58, neutrino dedi ki: Yaş 33 ama yaklaşım “arkadaşlar ganalıma hoşgeldiniz” bok gibi yorum. arkadaşlar kanalıma hoşgeldiniz demedim ayrıca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2021 ustam bana oradan tank sarar mısın ulan nerden aklınıza geliyo bunlar ya alem adamsın reyis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
themadturk Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2021 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2021 7 saat önce, goldbären dedi ki: ustam bana oradan tank sarar mısın ulan nerden aklınıza geliyo bunlar ya alem adamsın reyis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2021 On 18.07.2021 at 13:33, goldbären dedi ki: ustam bana oradan tank sarar mısın ulan nerden aklınıza geliyo bunlar ya alem adamsın reyis Mantaradam tier, cok basarili Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2021 Ah su cilgin turkler yok mu ah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
themadturk Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2021 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2021 21 saat önce, cicibeybe dedi ki: Ah su cilgin turkler yok mu ah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar