Bone Mesaj tarihi: Haziran 21, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2021 Kenshincilere gelsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 21, 2021 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2021 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2021 son filmi izleyecek vakti bulamadım bir türlü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2021 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2021 bu bir filmden mi uyarlama? hiç izlememişim sanırım onu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2021 son ova vardı 20 yıl önceki, ondaki arcı işliyor herhalde. bir türlü ısınamamıştım gerçi onun konusuna. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akuma_Blade Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2021 Trust and Betrayal hikayesini işleyen The Beginning filmi de eklendi ve kolleksiyon tamamlandı Netflix'deki Kenshin filmleri için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2021 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2021 Trust and Betrayal'ın o ciddi havasını korumuşlarsa izleyelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akuma_Blade Mesaj tarihi: Aralık 19, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2021 Yeni Rurouni Kenshin projesi duyuruldu. Animasyon stüdyosu LIDENFILMS olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 19, 2021 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2021 hiten mitsurugi ryu! kuzu ryu sen! unutmadık reis! hala aklımızdasın! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 3, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2022 2023'te, hey gidi. hadi bakalım! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Ekim 4, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2022 o 95 96 animasyon tarzı bilgisayar ile olmuyor, hemen soğuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 4, 2022 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2022 (düzenlendi) 20 sene geçmiş üstünden ya. ne güzel nostalji olacak. Ekim 4, 2022 Bone tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 4, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2022 (düzenlendi) Alıntı TV Series, 94 episodes 10.01.1996 until 08.09.1998 24, çıkana kadar 25 yıl olacak. biz daha geç izledik gerçi ama tam çeyrek asır, hakkını verirler umarım. 240p divx duruyordu hala bir bölüm ilk seriden, 2004'te indirmişim. 4k monitörde kibrit kutusundan biraz küçük görünüyor. Ekim 4, 2022 Sam tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 6, 2022 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2022 On 05.10.2022 at 02:09, Sam dedi ki: 24, çıkana kadar 25 yıl olacak. biz daha geç izledik gerçi ama 2003'te Animax kuşağı vardı yav. o sayede izlemiştim ben de Ankara'da Maltepe pazarına gidip bulabildiğim film ve animelerle zaman geçirirdim. 2003 yılında Sharky bana dolu dolu anime CD'leri göndermişti. üstüne bir de Animax kuşağında Kenshin izleme zevki. 2023'te çıktığında harbiden nostalji olacak... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 6, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2022 ben sanırım hbb'de izlemiştim, anime veren tek kanal gibiydi uzunca bir süre. gerçi böyle tv'de bölük pörçük, çocukluğumuzda ne eziyet çekmişiz ya. şimdi hoop baştan sonra kaçırmadan binge. gerçi buna gerek var mıydı tam emin değilim, netflix'te 2 yıl önce filan baktığımda hala çok iyiydi kyoto arc. bayağı klasik sahneler eskimemiş öyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2023 bugün başladı nihayet. açılış sahnesi o klasik okita ve saito’nun gelişi hey gidi dedirtti. 16:9 ve yüksek kalite güzel ama sanki biraz vuruculuğu eksik gibi geldi ekşının. bakalım kyoto arc’ın hakkını versinler en azından yeter. seiyuular fena değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 6, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2023 ilk arc güzeldi, hiç atlamadan herşeyi yapıyorlar, 16:9 modern kalitede izlemek sevindiriyor 20+ yıldan sonra. GATO GATO GATO GATO GATOOO! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 15, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2023 kyoto arc başlangıcıyla güzel bitirdiler, sonra devam eder herhalde. güncellenmiş ve daha detaylı halini seyretmek güzel oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 5, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2024 benden başka izleyen yok galiba ama güzel başladı yeni sezon, kyoto arc'ın hakkını verirler umarım. güzel remake olacak böyle devam ettirebilirlerse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar