deadwoll Mesaj tarihi: Haziran 9, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2021 Bilgisayarı güncellemek istiyorum, bir yandan da laptopa geçmem lazım, sürekli şehir değiştiriyorum PC yatıyor kenarda. Aşağıdaki spec'e sahip alet, kaça satarım, almak isteyen var mıdır? Paticik'ten almak isteyen çıkmazsa nerede okutabilirim başıma bela almadan? Monitör: MSI Optix MPG27CQ 27" 144 Hz 1ms (HDMI+Display+DVI) FreeSync QHD Curved Oyuncu VA Monitör (MAG27CQ almıştım, onda ölü pixel çıkınca üst modeli olarak bunu yolladılar). Anakart: ASUS MB Prime X470-PRO AMD X470 Soket AM4 DDR4 3600 DP HDMI M2 USB3.1 AURA RGB TPM ATX İşlemci: AMD Ryzen 7 2700X İşlemci, 3.7GHz/4.3GHz AM4 SSD: Samsung Ssd 860 Evo Sata Iii 2.5 Inç 500Gb HDD: Western Digital Blue Caviar 500gb 7200 rpm Ram: Corsair 16GB(2x8GB) DDR4 3200MHz CL16 Ram CMW16GX4M2C3200C16 Kasa: Coolermaster'ın iyi modellerinden bir tanesi, modelini unuttum. Yanları beyaz, yukarıda usb 3.0 vs. portları var ve SSD ya da HDD'yi doğrudan bağlayabileceğiniz bir port var. Kızak gibi oturtuyorsunuz işte. Yanına kendim şeffaf kapak falan yaptıydım led'lerin pavyon görünümü için ama orjinal kapağı da duruyor. Güç Kaynağı: Cooler Master GX Bronze 750W Ses Kartı: Creative Sound Blaster ZX (Bunun external mikrofonu ve jak portu var masada kullandığım) Ekran kartını bir proje için üniversiteye aldırdıydım, dolayısıyla satmıyorum onu İsteyene Blackwidow Ultimate Cherry MX Blue switch ve Razer Naga Chroma verebilirim. Klavye iyi durumda bayağı ama mouse'un bir kaç sıkıntısı var, ikisini de ucuz vereceğim. Bilgisayarı komple alana ekstra bir güzellik de yapabilirim. Bu donanımı gtx 970'le beraber kullanıyorum, güncelledim güncelleyeceğim derken değiştiremedim bir türlü. Genellikle mmo ve arpg oynadığım için oyun performanslarına bir şey diyemeyeceğim ama sanırım çoğu ekran kartına bottleneck yapmaz. Herhangi bir nedenle overlock yapmadım, efendi gibi kullandım. Fiyat konusunda pek bir fikrim yok, elden çıkartmak istiyorum ama ölü fiyatına da gitmesin. Kasayla monitörü ayrı ayrı satabilirim bu arada ama kasayı parçalamam. Garantileri geçtiğimiz aralık ayında bitti bu arada. Her zamanki gibi İstanbul, Eskişehir ve Kütahya'da ya da bu şehirlerin arasında kalan diğer şehir, köy veya kasabalarda elden teslim edebilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mahser898 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2021 Monitör fiyat takip Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Haziran 9, 2021 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2021 Ya sahibinden'de biraz araştırdım da fiyatlar bayağı dalgalı. Kasa için 4800 - 5000 civarı, monitör için de 2100 civarı az mı? Çok mu? (Satılığa çıkartınca detaylı baktım bu arada, en üst tarafta sağda bir tane hot pixel, en üst ortada da 2 tane (bunlar yanyana) sanırım stuck ya da hot pixel çıkmış. O yüzden düşündüğümden 400 lira az yazdım direk, oturup sabit siyah fon üzerinde dikkatle bakmayınca görünmüyorlar.) Monitörde bu arada şöyle bir şey var; 2850 lira civarında sıfırları var gittigidiyorda ama o fiyattan satılanların hepsinde yenilenmiş DOA yazıyor. Sonra fiyatlar 3400 üstüne çıkıyor. Sahibinden'de 2. el fiyatları şöyle gördüğüm kadarıyla: ryzen 7 2700x 1500 1800 civarı ramler 900 1100 lira arası anakarta 1000 lira (sahibindende yok) kasa psu birlikte 700 (psu'nun muadilleri 650 lira civarı ama 2020 çıkışlı falan onlar, benimki daha eski olan gx serisi) ssd 350 550 lira arası hdd 100 lira Ses kartının düşük modelini çakalın teki 1400 liraya koymuş o sayılmaz, 300 350 lira falan eder. Bunun güncel muadilleri 1600 1700 lira civarı. Ben hepsini birden satmak istediğimden fiyatları aşağıdan aldım genelde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 10, 2021 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2021 Monitör normal gibi, 2000 daha mantıklı olabilir. Parçalar tek tek toplayınca daha pahalıya gelir. Parçaların ikinci el fiyatlarını topla, üzerinden bir %10-15 düş, fiyat o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Haziran 10, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2021 (düzenlendi) bir niyetlendim, sonra orta ayar ekran kartlarına baktım şöyle bir..... kasa olarak fiyat gayet iyi gibi Haziran 10, 2021 Liebe tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Haziran 10, 2021 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2021 Abi onboard karti kullanirsin ekran karti alana kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 10, 2021 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2021 Sendeki APU değil ki, GPU olmadan çalışmaz bu sistem. Üzerine RX 580 alsan 3000TL istiyorlar, RX 5600XT'e 2500 vermiştim geçen sene =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 10, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2021 aynen gpusu yok 2700x auehhuea. valla onboard gpulu cpuların o gpularla değer kazanacağını 2 3 yıl önce söyleseler ybsg çekerdim asd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Haziran 10, 2021 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2021 İlginc ya eski cpu'mu mu hatirliyorum acaba? 3570k'larda var miydi onboard kart? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Haziran 10, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2021 ben de sabah anakartın özelliklerine bakarken onboard gpu olduğunu görmüştüm ama ayrıca kart olmadan çalışmıyorsa bilemiyorum tabiki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Haziran 10, 2021 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2021 Ya beni de o sasirtti. Arkada hdmi girisi falan var ama 2700x'te onboard gpu olmadigi icin gpu takmadan portlar calismiyormus. Ben monitorlerden bir tanesini oradan bagladigimi hatirliyorum, bir de onceki cpu'da da vardi onboard gpu o yuzden yanlis bilgi verdim. Gtx 970ler 1100 lira civarina varmis. AC: Odysess'de falan 1080p 60 fps aliyordum ayarlari koklemedigimde, Witcher 3'te de benzer durum ama aletin kalanina gore zayif bir kart. Zaten mmo falan oynadigim icin bir turlu paraya kiyip yenisini alamamistim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 10, 2021 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2021 GPU taksan da o portlar çalışmaz. O portlar sadece APU'lar için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 10, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2021 2 saat önce, deadwoll dedi ki: İlginc ya eski cpu'mu mu hatirliyorum acaba? 3570k'larda var miydi onboard kart? F olmayan tüm intellerde vardır gpu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Haziran 11, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2021 ssd'yi alırım. ne durumda condition? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 11, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2021 (düzenlendi) kondisyonu iyi durumda, sana kasayla beraber 5000 olur Haziran 11, 2021 Fistan tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Haziran 11, 2021 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2021 Haha eyvallah Fistan. Parca parca satmiyorum. Makinenin tumu satilir da ssd falan satilmazsa o zaman ayrica veririm ancak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Haziran 13, 2021 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2021 Up Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2021 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2021 Sunlari alin benden de kurtulayim. Up Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2021 hddyi yolla yükün hafiflesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2021 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2021 Komple al, hddyi ayir gerisini sat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2021 On 09.06.2021 at 19:04, deadwoll dedi ki: Bilgisayarı güncellemek istiyorum, bir yandan da laptopa geçmem lazım, sürekli şehir değiştiriyorum PC yatıyor kenarda. Aşağıdaki spec'e sahip alet, kaça satarım, almak isteyen var mıdır? Paticik'ten almak isteyen çıkmazsa nerede okutabilirim başıma bela almadan? Monitör: MSI Optix MPG27CQ 27" 144 Hz 1ms (HDMI+Display+DVI) FreeSync QHD Curved Oyuncu VA Monitör (MAG27CQ almıştım, onda ölü pixel çıkınca üst modeli olarak bunu yolladılar). Anakart: ASUS MB Prime X470-PRO AMD X470 Soket AM4 DDR4 3600 DP HDMI M2 USB3.1 AURA RGB TPM ATX İşlemci: AMD Ryzen 7 2700X İşlemci, 3.7GHz/4.3GHz AM4 SSD: Samsung Ssd 860 Evo Sata Iii 2.5 Inç 500Gb HDD: Western Digital Blue Caviar 500gb 7200 rpm Ram: Corsair 16GB(2x8GB) DDR4 3200MHz CL16 Ram CMW16GX4M2C3200C16 Kasa: Coolermaster'ın iyi modellerinden bir tanesi, modelini unuttum. Yanları beyaz, yukarıda usb 3.0 vs. portları var ve SSD ya da HDD'yi doğrudan bağlayabileceğiniz bir port var. Kızak gibi oturtuyorsunuz işte. Yanına kendim şeffaf kapak falan yaptıydım led'lerin pavyon görünümü için ama orjinal kapağı da duruyor. Güç Kaynağı: Cooler Master GX Bronze 750W Ses Kartı: Creative Sound Blaster ZX (Bunun external mikrofonu ve jak portu var masada kullandığım) Ekran kartını bir proje için üniversiteye aldırdıydım, dolayısıyla satmıyorum onu İsteyene Blackwidow Ultimate Cherry MX Blue switch ve Razer Naga Chroma verebilirim. Klavye iyi durumda bayağı ama mouse'un bir kaç sıkıntısı var, ikisini de ucuz vereceğim. Bilgisayarı komple alana ekstra bir güzellik de yapabilirim. Bu donanımı gtx 970'le beraber kullanıyorum, güncelledim güncelleyeceğim derken değiştiremedim bir türlü. Genellikle mmo ve arpg oynadığım için oyun performanslarına bir şey diyemeyeceğim ama sanırım çoğu ekran kartına bottleneck yapmaz. Herhangi bir nedenle overlock yapmadım, efendi gibi kullandım. Fiyat konusunda pek bir fikrim yok, elden çıkartmak istiyorum ama ölü fiyatına da gitmesin. Kasayla monitörü ayrı ayrı satabilirim bu arada ama kasayı parçalamam. Garantileri geçtiğimiz aralık ayında bitti bu arada. Her zamanki gibi İstanbul, Eskişehir ve Kütahya'da ya da bu şehirlerin arasında kalan diğer şehir, köy veya kasabalarda elden teslim edebilirim. bu satıldı mı? fiyat ne belirlediniz? Arkadaşın iMaci satıyoruz bugün de ona bi makina toplamamız lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ocak 22, 2022 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2022 Yeni laptop aldim, PC satilik tekrar. Ekran karti haric. Enflasyon oraninda zam yaptim. 6500’e verecegim. Bayagi temiz kullandim, tozdan vs. arindirir piril piril teslim ederim. Ayri ayri parca satmayacagim, alana klavye mouse’u da veririm yaninda sdf. Letgo ve sahibinden’e de ilan acacagim, paylasirim acinca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ocak 25, 2022 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2022 Hazir ekran karti satislari da baslamisken degerlendirin derim. OM’den yazan bir iki kisi var ama rezerv koyan olmadi henuz. monitor ve ekran karti haric 6500 istiyorum geri kalan tum parcalara. Bir miktar pazarlik olabilir ama parca satisi yok. Klavye ve mouse isteyen olursa onlari tekliflere gore dusunebilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ocak 30, 2022 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2022 Bunun fiyatini biraz fazla vermisim, om uzerinden bir iki kisi yardim etti/uyardi. O yuzden guncelleme yapiyorum. Monitor, ses karti, klavye, mouse ve hdd haric 4800 lira. Monitor haric 5300 lira. Hic bir parcanin garantisi yok ne yazik ki ama overlock yapmadim, mining vs. tutoriali dahi okumadim. Cok cuzi miktarda pazarlik yapabiliriz. Monitor ve ekran karti satilik degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shadow Mesaj tarihi: Ocak 30, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2022 Ram: Corsair 16GB(2x8GB) DDR4 3200MHz CL16 Ram CMW16GX4M2C3200C16 bu senin ramleri, benim Corsair Cmk16Gx4M1D3000C16 16Gb Ddr4 3000Mhz Cl16 Vengeance Siyah Lpx Soğutuculu Dimm Bellek tek parça ramim ile takasa girermisin? (26.12.2020 tarihinde amazondan aldım) Ne kadar fark istersin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar