Xenocide Mesaj tarihi: Haziran 7, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2021 (düzenlendi) E satayım bunu madem. Klavye basliginda hikayesini anlatmistim, burda da ozet geceyim, space tusunun isigi bazen gidip geliyo diye logiteche yazmam sonucu g512 yolladilar ve bu elimde kaldi (iade istemediler) Daha 3-4 aylik. Dedigim gibi tek sorunu space tusu ışığı, o da arada yaniyo. 600 liraya kutulu faturali gonderirim (kargoyu odemem fjdks) İkametim istanbul besiktas. Yakinlarda bulusmali elden teslim de olur. Haziran 7, 2021 Xenocide tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Haziran 7, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2021 klavye bu mu? https://www.akakce.com/klavye/en-ucuz-logitech-g413-carbon-920-008311-isikli-mekanik-kablolu-oyuncu-klavyesi-fiyati,93979357.html buysa biraz pahalı sanki senin fiyat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Haziran 7, 2021 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2021 Evet bu. Ben amazon prime ile 750 tlye almistim 3-4 ay once, simdi fiyati artti bile aslinda. Akakcedeki linklerden sadece gittigidiyorda stokta var gozukuyor, diger fiyatlar eski stok fiyati ve hepsi tukenmis. Ama gittigidiyorda hala 3 tane oldugu icin stok bitene kadar 550ye dusureyim. Thx for the balta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Haziran 7, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2021 bu logitech romer-g switch'leri patlak ya, bu o switch mi bilmiyorum. tek basarsın çift basar, bazen tepki vermez. kronikmiş. aman dikkat romer-g alacaklar için söyledim amaç balta değil. ha fiyatın akakce fiyatına göre pahalı bu arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Haziran 8, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2021 50-60 TL daha ucuz diye sinirden masaya vurulmuş tuşu çalışmayan klavye almak hmmmm. Bazılarımızın 2. el anlayışı ilginç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2021 Birde kronik sorunluymus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Haziran 8, 2021 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2021 Satmiyorum lan, dagilin. HADESLİEEA DAGİL LAN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Haziran 8, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2021 bugün 800e çıkmış fiyat. dünkü 3 stoğu sinir yapıp sen mi aldın ne yaptın sdgsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Haziran 8, 2021 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2021 800-900 civarı zaten fiyatı. akakcedekiler şaşırttı beni, yoktu resmen sonradan stoğu eritmek için indirim basmış adam. NAH SATARIM ŞİMDİ OH AVUCUNUZU YALAYIN HMH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 8, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2021 sanki isteyen var dandik bozuk klavyeni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Haziran 8, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2021 2 gün sonra tüm ışıkları bozulur bunun zaten 100 lira vereyim helalinden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Haziran 8, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2021 starcitizen oynarken mi kırdı acaba sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar