rossweisse Mesaj tarihi: Haziran 1, 2021 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2021 15 dakika önce, Oce4n dedi ki: matematiği sevmeden yazılımı nasıl kazandın? zorladım kendimi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Haziran 1, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2021 Matematiği sevmek için 3Brown1Blue tavsiye ederim. Bayağı iyi bence dersleri, ben matematik derslerinde falan kullanıyorum videolarını, türkçe altyazıları da var ingilizcen iyi değilse ama bence çok iyi değiller. https://www.youtube.com/channel/UCYO_jab_esuFRV4b17AJtAw Tek başına matematik öğrenmek için yeterli olmaktan çok uzak ama muhtemelen bildiğin konuları görsel olarak da aklına kazımak için oldukça faydalı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Haziran 1, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2021 19 saat önce, Laraken dedi ki: abi gözünü seveyim tamam, trigonometri lisede görebileceğin en önemli matematik konusu yazılım için, çocuğun topiğini katletmeyelim daha fazla. There are 2 types of man. Those who know trigonometri and those who are not computer scientists Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FuCKiR Mesaj tarihi: Haziran 8, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2021 sadece CRUD yazılımcısı ol trigonometri gerekmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loex Mesaj tarihi: Haziran 21, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2021 (düzenlendi) Her şeyi yapabilirsin güç içinde Haziran 21, 2021 Loex tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2021 On 31.05.2021 at 21:00, Bone dedi ki: MF mezunuyum, information technology mezunuyum, yazılım mühendisliği masterı yaptım, elektronik mühendisliği diploması almak için uğraşıyorum, bir yandan da yazılım şirketim var, ama lisede ve üniversitede boşuna matematik okuduğumu paticik sayesinde öğrenmiş oldum. tüm hayatım bir yalanmış buradan tüm üniversitelere sitemlerimi iletiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2021 çözüm bulundu mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar