Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Photo app


riglous

Öne çıkan mesajlar

Yeterince acik sormamisim, haliyle bekledigim cevaplar da olmamis. Google photos gibi, icloud gibi fotograf saklamak icin olan, ama calisan... aile ici paylasim ozelligi olmasi da guzel olurdu (herkesin push edebildigi). Fotograf kaybetmeyecegimden emin oldugum.. yarin obur gun bana “ama sen bunlarin kalitesini dusurdun ondan sunu sunu yapamazsin” gibi bana ariza cikarmayacak... benzer insanlari tag leyecek, zaman yer tag’ini kendisi yapacak... toplu olarak indirebilecegim...

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

amazon photos prime kullanıcılarına sınırsız değil miydi? Ben 5gb den fazlasını kullanıp test edemedim. Belki de prime ı com.tr ye taşıdığım içindir. .com ve co.uk prime larında vardı. 100gb icin 2$ fiyat iyi ama bir sonraki tier 1tb yi dolduramadıktan sonra senelik 60$+ biraz fazla geldi doğrusu. 

mevcutta pCloud kullanıyorum arsivlik fotograflar icin. Benzer insan taglemek, album yaratma falan kısmı yok elbette. Daha yeni fotograflarda zaten ailece apple ekosisteminde oldugumuzdan ve o isleri icloud basarili yaptigi icin icloud kullanıyoruz. Macdeki photos uygulaması da hayli kabiliyetli. (hala aperture özlettiriyor kendini o ayrı) 

Bir sonraki en makul servis de zaten google photos. Google, icloud, amazon disinda da dise dokunuru yok zaten. 

 

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...