Rdoann Mesaj tarihi: Nisan 21, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2021 Selamlar, Oyun bilgisayarı monitörümü ve eski 4k tvmi satarak tv upgrade'i planlıyorum o yüzden satıyorum Çok cafcaflı ve çok memnun kaldığım tertemiz kullandığım bir ürün, linkine ve özelliklerine aşağıda bakabilirsiniz; https://www.vatanbilgisayar.com/samsung-odyssey-g7-27-2k-1ms-240hz-g-sync-qled-1000r-curved-va-gaming-monitor.html Patiye özgü özel indirimim de olur, maksat değerini bilecek kişiye gitsin, ne kadar garantisi kaldı hatırlamıyorum ama kesinl bitmedi. Vatan'dan alınmıştı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Nisan 21, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2021 sehir + fiyat + garanti durumu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rdoann Mesaj tarihi: Nisan 21, 2021 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2021 İstanbul'dayım Şerifali tarafı - 4000 - 4500 aralığına inerim Geçen yaz almıştım, garantisi mevcut Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Nisan 21, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2021 ürün zaten garantisi bitecek kadar uzun bir süre önce çıkmadı piyasaya bu arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Nisan 21, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2021 son 1 aydır milletin elinde mal kalmadı diye fiyatı 5 bin plus'lara çıkmış normalde 4800 civarında seyreden bir ürün. 2. el olarak fiyat çok pahalı. BALTALAMAK GİBİ OLMASIN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rdoann Mesaj tarihi: Nisan 21, 2021 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2021 Birincisi yazın milletin elinde mal kalmadığı bir dönemde değilken gayet hatrı sayılır bir meblaya aldım, İkincisi 4000 4500 liraya çektiğim fiyat toplamda çok uzun kullanılmayan garantisi devam eden, piyasada 4900 civarında olan bir ürünü daha ucuza , ortalama %10 ucuza almaya şans tanıyan bir post benimkisi Baltalamalara alışığız da seninkisi gereksiz olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Nisan 21, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2021 %10a ikinci el mi olur, gayet gerekli bir baltalamaymış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Nisan 21, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2021 (düzenlendi) senin satınalma fiyatın bizi neden ilgilendirsin ki? kaça aldıysan aldın banane sadfsadf edik: sıfırı vatanda 5000 tl. 2000e alırım uygunsa senin için de. stok yokmuş burda. n11'de samsung 5700e satıyor. 2500'e kadar çıkarım senin güzel hatrın için. Nisan 21, 2021 mokoko tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Nisan 21, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2021 (düzenlendi) double post Nisan 21, 2021 mokoko tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rdoann Mesaj tarihi: Nisan 21, 2021 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2021 (düzenlendi) 2 dakika önce, Seru dedi ki: %10a ikinci el mi olur, gayet gerekli bir baltalamaymış. %10'a değil %5 e bile olur. Gerekli sandığın baltalamalarınla mı post kasıyorsun ilginçsin Nisan 21, 2021 Rdoann tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rdoann Mesaj tarihi: Nisan 21, 2021 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2021 (düzenlendi) 5 dakika önce, mokoko dedi ki: senin satınalma fiyatın bizi neden ilgilendirsin ki? kaça aldıysan aldın banane sadfsadf edik: sıfırı vatanda 5000 tl. 2000e alırım uygunsa senin için de. Satın alma fiyatı davasını fiyat yoklukta bu kdr yukselmiş yorumu için yazdım, vatan'dan o civara alabilirsin evet, çiziksiz, garantili 2. elini %50 iskontolu veremem kusra bakma abi Edit: ben koyduğumda Vatan'da varmış, gerçek yokluk oluşmuş sdfsdf Nisan 21, 2021 Rdoann tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Nisan 21, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2021 (düzenlendi) benim anlamadığım şey garantisi daha fazla olan ve çiziksiz olması dahada garanti olan sıfırını seninkine çok yakın bir fiyattan alabilecekken insanlar neden tanımadıkları bilmedikleri bir adamın 1 sene boyunca kullanılmış monitorunu almayı tercih etsinler? mantıklı değil. sen istediğin fiyattan sat tabi. illaki birileri çıkar ilgilenen. zaten ikinci eli orjinalinin %10 altına satmaya çalıştığını falan yazmışsın sen de. kolay gelsin valla zor bir mantık seninkisi. Nisan 21, 2021 mokoko tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Nisan 21, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2021 ne güzel %10 indirim, ya %9 olsaydı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 21, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2021 kutusunu açtığın an 2. el. %25 değer kaybeder. 3k anca eder öp başına koy sdgh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Nisan 21, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2021 Abartmayın olm nereye %25deger kaybediyor. Piyasada şuan birde üretim sıkıntısı var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 21, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2021 abartı yok 1 yılı geçtikçe %40’a gider hatta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rdoann Mesaj tarihi: Nisan 21, 2021 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2021 Yani açıkçası ben de değerini bu kadar kaybedeceğini düşünmüyorum. Monitor genelde uzun soluklu alınıyor, bilgisayar kasası değişirken ayakta kalabilen parçalardan. Çizik - garanti sıfır paket olayında haklı olabilirsiniz ama bu konuda ilgili alıcı ile yerinde görüp deneyimletip emin olmasının sonrasında almasının sıfır mağazadan almasıyla eşdeğer değerlenmdirilebileceğini düşünüyorum gene de. Piyasa çok uçtu fırsattan istifade etmeye fln da çalışmıyorum ama elimden çıkartayım da xbox series x'e değecek bir tv alim yaw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Nisan 21, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2021 fırsattan istifade etmeye calıssan %10 koycan demek piyasa fiyatının uzerine dsf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Nisan 21, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2021 Biraz gereksiz yuklenmissiniz, sen de 300 400 daha kir. 3700 bandindan okutursun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rdoann Mesaj tarihi: Nisan 21, 2021 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2021 13 dakika önce, -Bonesoul- dedi ki: fırsattan istifade etmeye calıssan %10 koycan demek piyasa fiyatının uzerine dsf. ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rdoann Mesaj tarihi: Nisan 21, 2021 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2021 Az önce, deadwoll dedi ki: Biraz gereksiz yuklenmissiniz, sen de 300 400 daha kir. 3700 bandindan okutursun. Ya zaten pati ahalisine fiyat kırcam demiştim. Daha da kırabilirim ultra mezarcılar türemesin de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Nisan 21, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2021 (düzenlendi) bu arkadaşı duvara dayayınca öne ne kadar çıkıyor ayakları? bi ölçebilir misin? hatta bi de curve'ün ucu duvardan ne kadar uzak oluyor? Nisan 21, 2021 Cokomantis tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rdoann Mesaj tarihi: Nisan 21, 2021 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2021 4 dakika önce, Cokomantis dedi ki: bu arkadaşı duvara dayayınca öne ne kadar çıkıyor ayakları? bi ölçebilir misin? hatta bi de curve'ün ucu duvardan ne kadar uzak oluyor? Selamlar, ayaklarının uç hizası ve curve'un ucu hemen hemen denk gelio - 29 cm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Nisan 21, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2021 alet güzel 4kya el sıkışılır kapıdan gelinip alınırsa. baltacılar terbiyesizlik etmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Nisan 21, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2021 hehe golt ben bişeyler sorunca hemen fiyat arttırmaya çalışmış ama tahmin ettiğim gibi fazla çıktı ya, benim masa çok derin değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar