Sam Mesaj tarihi: Nisan 18, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2021 geçen haftanın haberi ama dağınıktı kafam başlık için. mind-machine interface deneyleri olmuştu benzer ama bu kadar az invasive olanı ilk defa bildiğim. gerçi gene de beyine ekili elektrotlar ileride enfeksiyon ihtimali doğuruyor mu diye merak etmiyor değilim, konuştuklarını görmedim o konuyu. geçen yıl ilk anlatmışlardı sistemi, onu görmeyen varsa ^. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Nisan 18, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2021 çip takmadanda yapılıyordu buna benzer şeyler https://store.neurosky.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Nisan 18, 2021 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2021 aradaki kafatası önemli ölçüde bloke ediyor sinyal algılamayı bildiğim, ileride daha hassas dedektörlerle doğrudan temasa ihtiyaç kalınmayan bir noktaya ulaşılır mı bilmiyorum ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Nisan 18, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2021 Gelsin de bir an once beynin yedegini alalim artik dijital ortamlara, bari orda olumsuz olalim sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Nisan 18, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2021 Neden olmasin ? Dijital Reis cok yakinda. Forever basimizda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Nisan 18, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2021 Valla oyle bi durumda kendi yerel harddiskimde kalmayi tercih ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mart 21, 2024 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2024 rakiplerin kullandığı yöntemler ilginç, bakalım hangisi en başarılı olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Mart 22, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2024 Less invasive olan bir adim onde gibi duruyor. Henuz degil ama bir 10 sene sonra to the moon olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar