Oce4n Mesaj tarihi: Mart 25, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2021 Eskiden Foursquare çokça kullanılırdı, hangi mekanın yemeği iyi kötü rahatça görürdük, fakat artık ölü bir uygulama haline geldi sanki. Daha aktif kullanılan bir app biliyor musunuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Mart 25, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2021 zomato var ama türkiye'den çekildi olayları var ne durumda bilmiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 25, 2021 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2021 Zomato kullanıyorum hala, başarılı İstanbul'da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Mart 25, 2021 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2021 Zomato gene yetersiz kalıyor ya. Adana,Ankara,Antalya,Bodrum,Bozcaada,Bursa,Çeşme,Eskisehir,Gaziantep,İstanbul,Izmir,Izmit,Konya sadece buralarda hizmet veriyormuş. Foursquare'yi yapan elemanlar neden kendi uygulamasını öldürme kararı aldı hiç aklım almıyor. swarma yönlendirdi insanları sonra fsqr sitesini bi değiştirdi güncellemedi hiç filan. garip... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 26, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2021 foursquare ve swarm in son kullanici sozlesmeleri cok kotuydu privacy bakimindan. surekli arkada calismak ve her lokasyon bilgisini paylasmak istiyordu. 1 sene once ben de kaldirdim app'i. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zaidral Mesaj tarihi: Mart 28, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2021 yelp kullaniyorum ben. istanbulda pek yorum yazan yok ama olsun. yol tarifinde de benzer sekilde waze kullaniyorum ama pek kullanan yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Mart 28, 2021 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2021 hmm yelper... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar