Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Jujutsu Kaisen

Borlach

Öne çıkan mesajlar

• 3 hafta sonra ...

36

Spoiler

nanami-san güzel dövdü, o yapılır mı nitta'ya hiç. öldürmemiştir ama gene, keşke geçen bölüm de öldürselerdi seri katili.

o reslenen zenin ne yapacak bakalım. mei mei dövüşü de ilginç başladı bakalım heyecanlı.

Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...

film aslında bu sezonun başı ile doğrudan bağlantılı. 

filmin başrol oyuncusu seriye girdiğinde (muhtemelen 3. sezon girecek) bu nerden çıktı dememek için mutlaka izlenmeli.

edit: gerçi her hâlükârda izlenmeli.

Borlach tarafından düzenlendi
Sosyal ağlarda paylaş

animasyonlar bol bütçeli iyi güzel de fight kısımları sanki biraz kaba ve akıcı değil gibime geliyor benim. bir tek ben miyim böyle düşünen 🤔  

42. bölümdeki 

Spoiler

itadori ile olan fight kısmında duvara sıkıştırma sahnesi en çok göze batan kısım oldu şahsen. duvara kaç kere yumruk attı bir şey olmadı. komple duvar ezince nasıl patladı ya duvar 😕 madem duvara sıkıştı, o sırada niye saldırmadı diğer eleman...

biraz bunu andırdı olay bana 5ef57c82f5e68a7bf9712a90c912cf91.jpg

Sosyal ağlarda paylaş

Yani mangada nasıl bilmiyorum da rule of cool üzerinden işliyor bayağı. O dediğin kısmı da göstermeme sebepleri fiziğe aykırı diye muhtemelen lol. Overworked halde bu kadar yapabiliyor olmaları bile büyük başarı sayılır.

42

Spoiler

nanami-san rip. kötü oldu, maki’nin durumunu merak ediyorum en çok gerçi.

https://www.reddit.com/r/anime/s/Ehthvau5jb

Alıntı

Kosuke Kato, Jujutsu kaisen S2's main animator tweets "I want to die quickly". The tweet was deleted 14 minutes after it was posted.

Sam tarafından düzenlendi
Sosyal ağlarda paylaş

Spoiler

ya ben neden harcadı kızcağızı anlamadım, bende çok sevmiyordum aslında çok zorlama bir karakterdi ama lak diye harcadı resmen askdgjlşas sanki sırf kız olsun diye yazmış da sonra sıkılıp öldürtmüş gibi  😄 hiç etkileyici de değildi lak diye gitti 

Sosyal ağlarda paylaş

Xunn discord'da son bölümle ilgili çok güzel yazmıştı, alıntılıyorum buraya.

Alıntı

Buralar mangada aşırı dandik işlenmişti adamlar boktan diamond üretiyolar haftada bir inanılmaz bir olay gerçekten.

Ve anime tarihinin en crunch workflowlarından biriyle

Biraz Evangelion hikayesine benzemeye basladı budget ve time yok diye expressive sequence'lar görüyorum tonla basitleşmiş çizgiler ama tarz katıyo skeç ama daha intense duruyo bitmemiş yerine falan

Zaman constraint'ini stylistic tercihlerle çözmeye calısmaları bile inanılmaz  Mappa resmen yeni Gainax

tamamiyle katılıyorum, manga da çok kötü buralar. fightların hiç biri anlaşılmıyor.

@xunn

Borlach tarafından düzenlendi
Sosyal ağlarda paylaş

Borlach, 13.12.2023 21:09 tarihinde dedi ki:

Xunn discord'da son bölümle ilgili çok güzel yazmıştı, alıntılıyorum buraya.

tamamiyle katılıyorum, manga da çok kötü buralar. fightların hiç biri anlaşılmıyor.

@xunn

ben mangada dövüşlerden hiç bir şey anlamıyorum zaten. animede yine izlemesi zevkli oluyor. onun dışında ben genel olarak hiç bir şey anlamıyorum bu seriden. yazar kafası güzelken aklına yeni teknikler geliyor seriye uyarlıyor bence asdgasdg

• Haha 1
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...