Sam Mesaj tarihi: Eylül 22, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2023 33 Spoiler bu op başganların mühürlerden çektiği nedir ya. önce yamaji, şimdi gojo sensei. bir rahat bırakın da ağız tadıyla dövsünler. süper bölümdü sondaki balşite kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 13, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2023 36 Spoiler nanami-san güzel dövdü, o yapılır mı nitta'ya hiç. öldürmemiştir ama gene, keşke geçen bölüm de öldürselerdi seri katili. o reslenen zenin ne yapacak bakalım. mei mei dövüşü de ilginç başladı bakalım heyecanlı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ekim 13, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2023 Nanami tam bir gerçek erkek, beton yetmez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borlach Mesaj tarihi: Ekim 27, 2023 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2023 bu sezonun müziklerini yuki hayashi mi yapıyo nedir acayip haikyuu havası var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 3, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2023 39 Spoiler haydaaa onları da mı öldürttüler yeto spirite. meh gene naruto ve sasuke'ye mi kalacak japonya'yı kurtarmak, tatsız. neyse hadi bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Kasım 9, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2023 mangasını okurken beynim yanıyordu anime akıyor resmen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 10, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2023 40 Spoiler şibuya filan birşey kalmadı, yalnız yüji kontrolü geri alır herhalde, alamazsa bayağı gg. bir bölüme bütün sezon bütçesi ayırmışlar lol helal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Kasım 10, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2023 Çok iyi bölümdü. Çizimler falan muhteşem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Kasım 10, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2023 sezon genelinde action baya güzel zaten. fushigoro konusunun daha da netlik kazanmasını isterdim, ama bu haliyle de gayet tatmin edici bitiverdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 13, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2023 filmi de yeni izledim, bayağı iyiymiş. gerçi sonunda ne oldu tam anlamadım ama neyse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borlach Mesaj tarihi: Kasım 13, 2023 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2023 (düzenlendi) film aslında bu sezonun başı ile doğrudan bağlantılı. filmin başrol oyuncusu seriye girdiğinde (muhtemelen 3. sezon girecek) bu nerden çıktı dememek için mutlaka izlenmeli. edit: gerçi her hâlükârda izlenmeli. Kasım 13, 2023 Borlach tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 16, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2023 https://animehunch.com/jjk-s2-animators-reach-breaking-point-at-mappa/ Adamlar filmi bitirmek için kendilerini paralamış, izlemek lazım cidden. Bu sezon da tekrar sıkıntı yaşanacak gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 16, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2023 41 Spoiler Gojo kara delik atıp bitirseymiş keşke, kurtardığı herkes üstüne çok daha fazlası ölmüş oldu. Merhametten maraz doğdu. Mappa bu sezonu bitirebilirse artık 1 yıl izin alırlar lol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Kasım 24, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2023 animasyonlar bol bütçeli iyi güzel de fight kısımları sanki biraz kaba ve akıcı değil gibime geliyor benim. bir tek ben miyim böyle düşünen 42. bölümdeki Spoiler itadori ile olan fight kısmında duvara sıkıştırma sahnesi en çok göze batan kısım oldu şahsen. duvara kaç kere yumruk attı bir şey olmadı. komple duvar ezince nasıl patladı ya duvar madem duvara sıkıştı, o sırada niye saldırmadı diğer eleman... biraz bunu andırdı olay bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 24, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2023 (düzenlendi) Yani mangada nasıl bilmiyorum da rule of cool üzerinden işliyor bayağı. O dediğin kısmı da göstermeme sebepleri fiziğe aykırı diye muhtemelen lol. Overworked halde bu kadar yapabiliyor olmaları bile büyük başarı sayılır. 42 Spoiler nanami-san rip. kötü oldu, maki’nin durumunu merak ediyorum en çok gerçi. https://www.reddit.com/r/anime/s/Ehthvau5jb Alıntı Kosuke Kato, Jujutsu kaisen S2's main animator tweets "I want to die quickly". The tweet was deleted 14 minutes after it was posted. Kasım 24, 2023 Sam tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 1, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2023 43 Spoiler nobara sevdiğim bir char değildi ama rip, grubun kızını öldürmesi yazarın ilginç ama. naruto ve sasucke ikili mi devam edecekler öyle bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Aralık 1, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2023 ve hatta 43 Spoiler son dakikada çok zorlama background yaptılar kıza ACI ÇEKİN ÜZÜLÜN diye. ama zerre etkilemedi. nanamin çok daha etkiliydi açıkçası. filler tadında bölümdü açıkçası... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borlach Mesaj tarihi: Aralık 3, 2023 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2023 bonus; Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Aralık 5, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2023 Spoiler ya ben neden harcadı kızcağızı anlamadım, bende çok sevmiyordum aslında çok zorlama bir karakterdi ama lak diye harcadı resmen askdgjlşas sanki sırf kız olsun diye yazmış da sonra sıkılıp öldürtmüş gibi hiç etkileyici de değildi lak diye gitti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borlach Mesaj tarihi: Aralık 5, 2023 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2023 Gege akutaminin affı yok. Patır kütür döküyo karakterleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 12, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2023 son bölümün ortasında stüdyoda istifaları basmışlar herhalde, looney tunes'a döndü ara ara naruto'nun pain bölümü gibi. ben ne olduğunu bile anlamadım bazı kısımlarda artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borlach Mesaj tarihi: Aralık 13, 2023 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2023 (düzenlendi) Xunn discord'da son bölümle ilgili çok güzel yazmıştı, alıntılıyorum buraya. Alıntı Buralar mangada aşırı dandik işlenmişti adamlar boktan diamond üretiyolar haftada bir inanılmaz bir olay gerçekten. Ve anime tarihinin en crunch workflowlarından biriyle Biraz Evangelion hikayesine benzemeye basladı budget ve time yok diye expressive sequence'lar görüyorum tonla basitleşmiş çizgiler ama tarz katıyo skeç ama daha intense duruyo bitmemiş yerine falan Zaman constraint'ini stylistic tercihlerle çözmeye calısmaları bile inanılmaz Mappa resmen yeni Gainax tamamiyle katılıyorum, manga da çok kötü buralar. fightların hiç biri anlaşılmıyor. @xunn Aralık 13, 2023 Borlach tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Aralık 14, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2023 son bölüm ne gazdı öyle ya fiyuuuuu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 14, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2023 45 Spoiler meimei'yi de offscreen mi öldürmüş yani meh, ben orada ne oldu diye merak ediyordum kaç bölümdür. 10dk ajitasyon yaptıktan sonra gene ölmedi meh. vur kafasına öldür işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Aralık 18, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2023 Borlach, 13.12.2023 21:09 tarihinde dedi ki: Xunn discord'da son bölümle ilgili çok güzel yazmıştı, alıntılıyorum buraya. tamamiyle katılıyorum, manga da çok kötü buralar. fightların hiç biri anlaşılmıyor. @xunn ben mangada dövüşlerden hiç bir şey anlamıyorum zaten. animede yine izlemesi zevkli oluyor. onun dışında ben genel olarak hiç bir şey anlamıyorum bu seriden. yazar kafası güzelken aklına yeni teknikler geliyor seriye uyarlıyor bence asdgasdg 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar