Gizli Mesaj tarihi: Mart 16, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2021 Bilgisayarıma bağladığım USB hoparlör bazen PC'ye bağlı olmamasına rağmen cızırdıyor. Acaba uzayda serbest hâlde dolaşan elektromanyetik dalgalar mı indüklüyor da cızırdıyor diye düşündüm ama daha da garibi masanın üstündeyken cızırdayan hoparlör, elime alıp yukarı kaldırınca cızırdamayı bırakıyor. Cİnlerden de şüpheleniyorum biraz. Sizler neler düşünüyorsunuz bu olay hakkında? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Mart 16, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2021 ucuz malın yahnisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gizli Mesaj tarihi: Mart 16, 2021 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2021 Yok be o kadar da kalitesiz bir şey değil Erke dönengecini bulmuş olabilirim istemeden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Mart 16, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2021 casuslar sizin evi dinliyor olabilir. böcek takmışlardır hoparlerine. dikkat et derim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mart 16, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2021 15 yıl önceki samsung cep telefonum çalmaya başlamadan 1sn önce hoparlörüm vızıldardı, ona benzer birşey olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Mart 16, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2021 (düzenlendi) hoparlör'de mıknatıs var, yanında başka bir mıknatıs, mic. veya wave... zaten wifi bile etkiliyor, isterseniz router veya wifi deneyin hoparlör yanı BT da etkiliyor yazmama gerek yok herhalde hele telefon Mart 16, 2021 Goering tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Mart 16, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2021 evde beleş odyolog var işte negzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Mart 16, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2021 ev hattında toprak var mi ? Bilgisayardan kasadan kalorifere iletken bi tel mel bulup bağlayıp tekrar dener misin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gizli Mesaj tarihi: Mart 17, 2021 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2021 O kadar uğraşabileceğimi düşünmüyorum abi üzgünüm sdfsd ama teorinizi açıklarsanız sevinirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Mart 17, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2021 Benzer şekilde başıma gelmişti yıllar önce. O dönem hoparlörlerden ve mikrofonda konuştuğum zaman acayip cızırtı vs dip ses geliyordu. Hatta mikrofon bozuk diye gidip yeni headset almıştım. Hoparlör de aldım sonra hatta, fayda etmedi. Elime alinca geciyordu, yani vucuttan bir miktar topraklama sağlıyor. Kardeşimin laptopta hiç bir sorun olmayınca aynı ekipman ile o zaman aydinlanmistik Bina eski idi, çok sonradan aklıma geldi. Prizi çıkartıp baktığımda 3 değil 2 kablo geliyordu, faz ve nötr, topraklama yok yani. Bilgisayar kasasından kalorifer borusuna 1 metrelik bir bakir tel bağladım. Çok doğru olmayan ama kesin çözüm olmuştu. Kısacası kasa şasi yapiyormus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar