akirafes Mesaj tarihi: Mart 16, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2021 (düzenlendi) Tamamı ile crypto alt yapısı ile hazırlanmış NFT siteminde Pokémon ve Tamagotchi den esinlenerek hazırlanmış bir mmo dünyası. Ben daha çok gathering ve üretim breeding yapmaya çalışıyorum. klasik odun kes maden kaz veya breeding yap. Pve yap git dungeon item topla. Ama burada fark diğer oyunlarda genelde ürettiklerini Real para ile satamazken bu oyunda nft sistemi sayesinde satıp para kazanabiliyorsunuz. Oyun dediğim gibi tamamı ile crypto altyapısı ile yazılmış. Bu sisteme en iyi oturan oyunlardan biri. Benim gibi emekli veya işsiz gücsüz biri iseniz bir deneyin. Belki yan gelir elde edersiniz. https://axieinfinity.com/ Mart 16, 2021 akirafes tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Mart 16, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2021 pay2win mmo yapmışlar yani? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Mart 16, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2021 baktım da oyuna başlamak için en az 3 axie alman gerekiyor diyor, en ucuzunun tanesi 149$ a denk geliyor, yanlış yere mi bakıyorum? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn Mesaj tarihi: Mart 16, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2021 oynamak istiyorsun satın alacan diyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Mart 16, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2021 Çiftlikbank Online yani? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Mart 16, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2021 dsfsd abi 450$ yatırmak mı lazım oyuna başlayabilmek için? yok yav yanlış yere bakıyorumdur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn Mesaj tarihi: Mart 16, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2021 sırf meraktan indirdim, cüzdan açtırdı. dedim oyuna girim, kesin free bi tane verir. onu geliştiririm falan. yok. zınnık yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar