Feamer Mesaj tarihi: Ocak 27, 2021 Mesaj tarihi: Ocak 27, 2021 8 saat önce, Masticore dedi ki: +1 blekays ayrica Uretime gecmesi lazim. -Istedigim kalitede ekmegin olmamasindan dolayi ekmek yapma makinesi aldim. ekmek makinesinin ekmeğinden memnun musun? iki farklı marka kullanmıştık ama stand mikser+fırın ekmeğinden daha yavan geliyor bana
Oce4n Mesaj tarihi: Ocak 27, 2021 Mesaj tarihi: Ocak 27, 2021 başlığı bonec'e gömdürmece diye değişelim.
Black-ice Mesaj tarihi: Ocak 27, 2021 Mesaj tarihi: Ocak 27, 2021 topiğin adını yemeğe ekmek banmak / dipping bread into food olarak değiştirebilir mi bir yetkili
xwhiplashx Mesaj tarihi: Ocak 27, 2021 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 27, 2021 6 saat önce, Feamer dedi ki: ekmek makinesinin ekmeğinden memnun musun? iki farklı marka kullanmıştık ama stand mikser+fırın ekmeğinden daha yavan geliyor bana abi anne usulu direk. makineye gerek yok anam direk firinda yapiyo aksama bitiriyoz zaten peynir ekmek yapmaktan. fds
goldbären Mesaj tarihi: Ocak 27, 2021 Mesaj tarihi: Ocak 27, 2021 On 26.01.2021 at 20:43, Black-ice dedi ki: bonec topiği şöyle olurdu. selamlar. bu aralar yemeklere ekmek banmakla ilgili bazı detaylar araştırıyorum. bu ekmek <çok büyük bir resim> domatesli yemeklere banmakta kullandığım ekmek tipi. ancak bu ekmeğin tahıl içeriğinden ötürü bu konuda oldukça rahatsızım. bu konuda yaptığım bazı araştırmalarda tahılın domates partikülleriyle iyi etkileşim kurmadığı konusunda şüphelerim var. bir yandan yağlı yemeklere banmakta kullandığım bu ekmeğin ise <çok büyük bir resim daha> domatese daha yakışacağını düşünmekteyim. bu ekmek salataya da banılabilir, ancak salata yiyen biri değilim. salata yemeyi ise düşünmüyorum. .... gehehehehe bu bone deli olandı dimi
Öne çıkan mesajlar