burank0wnz Mesaj tarihi: Ocak 4, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2021 Orijinal kutu icerigi tam, garanti devam ediyor. Hic bir problemi yok. Ankara ici elden, sehir disina havale sonrasi gonderim yaparim. Deneyip test etmek isterseniz de istediginiz gibi bakabilirsiniz. Fiyat 850 lira. Ozelden ulasabilirsiniz detaylar ve fotograflar icin. Daha hizli iletisim yontemi icin Discord nick: Clairvoyant. Sevgiler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ocak 15, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2021 https://eksisozluk.com/bimde-steelseries-kulaklik-kurnazligi--6798613?nr=true&rf=bimde steelseries kulaklık kurnazlığı sanırım şurdaki arkadaşlardan birisin. şu video vardı bitane rafın üstünden atlayan, o sen misin doğru söyle ahgdsaf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ocak 15, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2021 Bim in sattığı kablolu versiyon idi sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 15, 2021 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2021 Bim'İn sattığı kablolu, evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Ocak 15, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2021 Kac tane alabiliyoruz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burank0wnz Mesaj tarihi: Ocak 18, 2021 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2021 (düzenlendi) . Ocak 18, 2021 burank0wnz tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burank0wnz Mesaj tarihi: Ocak 18, 2021 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2021 On 15.01.2021 at 17:02, Xenocide dedi ki: https://eksisozluk.com/bimde-steelseries-kulaklik-kurnazligi--6798613?nr=true&rf=bimde steelseries kulaklık kurnazlığı sanırım şurdaki arkadaşlardan birisin. şu video vardı bitane rafın üstünden atlayan, o sen misin doğru söyle ahgdsaf Bim KABLOLU arctis 1 sattı, şükür 300 liraya bim kapısında kulaklık kovalayıp nette 25 katına satma gibi bi durumum yok. Benim sattığım type-c dongle'ı olan pc/ps4/xbox ve type-c girişi olan android telefonlarda KABLOSUZ kullanılan versiyon. yakından bakmak isteyen olursa bu; https://www.mediamarkt.com.tr/tr/product/_steelserıes-arctis-1-wireless-edition-gaming-kulak-üstü-kulaklık-siyah-1212872.html?gclsrc=aw.ds&gclsrc=aw.ds&gclid=CjwKCAiAgJWABhArEiwAmNVTB_cMqLmOflDKx1drYX2Xf9U2jykJaCzYlTwqEo-OZOeZ2geRhBQozxoCBe0QAvD_BwE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burank0wnz Mesaj tarihi: Ocak 18, 2021 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2021 On 15.01.2021 at 19:16, neutrino dedi ki: Kac tane alabiliyoruz? sahibinden ve letgodaki conolara danışabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loex Mesaj tarihi: Ocak 18, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2021 bilmeden sataşmışlar adama boş boş. iyi satışlar ben az düşüneyim alabilirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ocak 18, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2021 yok lan ne sataşçam. şahsen kendim 80 liraya steam controller alıp 450 liraya satmış adamım gerçi kullanırım diye 2 tane almıştım, sonra kullanmayınca sattım AMA İYİ GİTTİ HEHEH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loex Mesaj tarihi: Ocak 19, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2021 vay stokçu vay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burank0wnz Mesaj tarihi: Ocak 19, 2021 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2021 17 saat önce, Loex dedi ki: bilmeden sataşmışlar adama boş boş. iyi satışlar ben az düşüneyim alabilirim eyvallah yazışırız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Ocak 19, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2021 Offf burank cok atarli, tam bir gercek errrkek, eyvallah, şşş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 19, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2021 99 dolarlık kulaklık lan bu o kadar paralar verilmez takmayın daha iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ocak 31, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2021 1000 lira civarına arctis 7 almistim daha gecen sene sanirim. nereden nereye lol. gerçi amazon.com siparişiydi. ama yine de... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burank0wnz Mesaj tarihi: Şubat 8, 2021 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2021 Satildi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar