n3mrut Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2018 Cevap yazdığın için saol.Ya pingi bi kenara koydum ben EU daki arkadaşlarımla offical serverda eu serverlarında oynayamıyormuyum şuan oyunu (asia ya locklu olduğum ıcın)? bide bu konuda bilgin varmı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lemmy Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2018 Kendine uygun ping bulursun, baya iyi ping ler, Asya lock lu nasıl olur bilmiyorum ama biz istediğimiz yerde onuyoruz. Yani asya ya farklı bi uygulama yoksa oynarsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2018 valla bizim official 1092'de cayır cayır çinliler oynuyor pek oyle lock yok gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
n3mrut Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2018 demekki kalmış.. biraz araştırırsanız bı ara bole bısey varmıs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
n3mrut Mesaj tarihi: Haziran 1, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2018 akradaşlar ea oyuncularına verılen royal armorla alakalı yorum alabılırmıyım.. hangi armorların muadili olarak konmuş armor ve stat bakımından.. low tier versıyonu medıum armor muadılı dıyorlardı ama high tier epic versıyonu hangı armorun muadılı ? kullanışlımı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
denalir Mesaj tarihi: Haziran 1, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2018 https://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=1119586509 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
denalir Mesaj tarihi: Haziran 1, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2018 medium armor iste royal + encum veriyor, 1 -2 puan zırh seviyesi fazla normallerinden epici varmı bilmiyorum, epic seviyesinde direk silent legion zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lemmy Mesaj tarihi: Haziran 1, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2018 Evet sonra farkettim encum verdiğini royal'ın., çünkü setin üstünde yazmıyor üstüne giyince aktif oluyor bug herhal. Bir ara güncellerim oyunda olan tüm setllerle birlikte. Senin link'e bakmıştım ben de karman çorman anlayana kadar 1 saat uğraşıyosun toplam değerler yok hesaplaman falan lazım, benim yaptığım bi bakışta anlaşılıyor pratik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
denalir Mesaj tarihi: Haziran 1, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2018 Armor name Type Protects against Stat bonus Aquilonian Medium Heat +5 Agility Cimmerian Fur Medium Cold +5 Vitality Cimmerian Steel Heavy Cold +5 Vitality Darfari Skin Light Heat +5 Strength Derketo Acolyte Light Heat None Heavy Heavy Heat +5 Encumbrance Hyperborean Slaver Heavy Heat +5 Strength Hyrkanian Raider Heavy Cold +5 Accuracy Kambujan Shaman Medium Cold +5 Strength Lemurian Royal Light Cold +5 Survival Lemurian Warrior Medium Cold +3 Acc/+2 Str Light Light Heat +5 Encumbrance Medium Medium Heat +5 Encumbrance Mitraen Light Heat None Relic Hunter Light Heat +2 Enc/+3 Surv (claims +3 Agi on tooltips) Reptilian Medium Cold +3 Grit/+2 Vit Setite Light Heat None Shemite Light Heat +5 Accuracy Silent Legion Heavy Heat +3 Grit/Enc/Vit/Acc/Str Stygian Raider Medium Heat +5 Accuracy Stygian Soldier Heavy Heat +5 Agility Vanir Fur Medium Cold +5 Grit Vanir Heavy Heavy Cold +5 Grit Vanir Settler Light Cold +5 Grit Ymir’s Light Heat None Yoggite Light Heat None Zamorian Thief Light Cold +5 Agility Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
denalir Mesaj tarihi: Haziran 1, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2018 ilk alphada bakmıstım oyuna baya bişeyler değişmiş, burda conan topicigi hortlayınca girip bakayım dedim, hsahhah bagımlılık yaptı yine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lemmy Mesaj tarihi: Haziran 1, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2018 Aynen. Ben ek paketler gelsin diye hayaller kuruyor hatta :P gelir zaten büyük ihtimal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
denalir Mesaj tarihi: Haziran 1, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2018 thrall ai iyileşşin, o yeter ya, archerlar keko keko bakıp yumrukla saldırmaya çalışıyo. uzun aradan sonra oynayınca content manyagı oldum ben bu arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lemmy Mesaj tarihi: Haziran 1, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2018 Royal armor tecrubemi yazayım asıl soru oydu :P PvE için Oyundaki hafif olarak en güçlü armor yani farm için uygun ama bir yere kadar güçlü moblar çok zorlar. Bu durumda Supermeru için çok uygun bir armor New Asagarth ben burda da rahat yapıyorum beceriye bağlı Moundhs of the dead ve üstü yerler için sıkıntı baya en ufak yanlış haraketiniz ölüm demek. Level 60 için öneriler. Soğuk için, Vanir Heavy Sıcak için, Stygian Soldier Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Haziran 1, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2018 pve oynadıgınız icin farketmiyorsunuz muhtemelen ama ek paketten once ciddi ciddi server/backend kodunu komple elden gecirmeleri lazım. mevcut durumda oyun cogu official sunucuda 40 player'da 4 tick / sec oynanıyor ve ingame ping in en iyi 300-350 ms. bu da pvp'nin piç olmasına hatta onu geçtim herhangi birşey yaparken bile sürekli rubberband anlamına geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lemmy Mesaj tarihi: Haziran 1, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2018 Oyun PvP de sorunlu baya diyosun yani. Oyuna o açıdan bakmadığım için bir sorun yok tabi ben de. Content bitince sıkıntı olur tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
denalir Mesaj tarihi: Haziran 1, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2018 abi #1124 pvp serverındeyim, burası isiskillfest gibi, ben pek sıkıntı görmedim pvp de, ara sıra tabiki sacmalıyor ama flow bozulmuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lemmy Mesaj tarihi: Haziran 1, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2018 full doluyken sanırım, diğer türlü pek sorun yoktur sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Haziran 1, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2018 Lemmy said: Oyun PvP de sorunlu baya diyosun yani. Oyuna o açıdan bakmadığım için bir sorun yok tabi ben de. Content bitince sıkıntı olur tabi. aynı sıkınt pve'de de var. combat sırasında surekli rubberband, npc'lerin ışınlanması vs vs. pve'de hadi bi nebze gormezden gelmek mumkun ama pvp'nin içine ediyor. #1124'ü bilmem ama biz #1092'deyiz ki gece 3 bile 40/40 bir sunucu bu. lagfest direk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lemmy Mesaj tarihi: Haziran 1, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2018 Oluyor olmuyor değil hatta öldüğüm bile oluyor bu yüzden ama çok nadir genel olarak çok iyi hiç hisetmiyorum bile. Milyon tane mob kesmiştirim. Server en kalabalık 30 oluyor düşük genel olarak oyuncu sayısı gece 4-5 de oynadığım için 3-5 kişi oluyor bunlar etken tabi. Ping de çok iyi server'in. Neyse işte düzelmeler yapmazlarsa kaçırırlar oyuncuları. Ben memnunum şimdilik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Haziran 1, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2018 Combat'ı düzeldiginde dönücem, lag mag. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lemmy Mesaj tarihi: Haziran 1, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2018 official pvp de tanrılar açık mı bu arada? Gelip yıkıyorlar mı direk yapıları yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Haziran 1, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2018 açık ama nerflenmişler zaten. defansif summon yapıp koruyabiliyosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
n3mrut Mesaj tarihi: Haziran 3, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2018 Lemmy said: Royal armor tecrubemi yazayım asıl soru oydu :P PvE için Oyundaki hafif olarak en güçlü armor yani farm için uygun ama bir yere kadar güçlü moblar çok zorlar. Bu durumda Supermeru için çok uygun bir armor New Asagarth ben burda da rahat yapıyorum beceriye bağlı Moundhs of the dead ve üstü yerler için sıkıntı baya en ufak yanlış haraketiniz ölüm demek. Level 60 için öneriler. Soğuk için, Vanir Heavy Sıcak için, Stygian Soldier yenı buldugum bu lısteye gore royal den kendı segmentınde 3 tane daha ıyı zırh var nasıl hafıfte en ıyısı oluyor ? https://docs.google.com/spreadsheets/d/1Qnx4sMo6bKuA_Daw7phHRGya7SXiHxZzuYySQ529FkY/edit#gid=0 epik versıonun adını bulamıyorum bı farklılık varmı cunkı bu lıstelerde gozukmuyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lemmy Mesaj tarihi: Haziran 3, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2018 lvl 60 olunca çok önemi kalmıycak zaten hafifliğinin çok şey etme. hatta stat resetleme çok kolay zırt pırt değiştiriyorum ben 10 yellow lotus bir reset, her yer dolu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Haziran 4, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2018 Hala oynuyonuz mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar