Komutan Mesaj tarihi: Aralık 3, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2020 Oyunun ismi tarımla ilgili olduğuna dair yanlış bir izlenim uyandırabilir. Bir uzakdoğu tarikatını yönetiyoruz. Oyunun türü Rimworld/Dwarf Fortress + Wuxia şeklinde özetlenebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Aralık 3, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2020 Amazon sandim oyunmus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn Mesaj tarihi: Aralık 3, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2020 çinliler için rimworld Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 3, 2020 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2020 Xianxia oyunu ilginç olabilir. Gördüm ama indirim beklenir dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Aralık 3, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2020 bu flash oyunu cartoon art style'ı bi tek bana mı aşırı itici geliyor? kongregate'e girmişim de boş beleş oyun arıyorum gibi hissediyorum lan ayıptır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Aralık 3, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2020 bana da çok itici geliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Aralık 3, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2020 bence guzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Aralık 3, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2020 pahaliymiş rakiplerine göre Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar