Masticore Mesaj tarihi: Kasım 6, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2020 Samsung nx mini fotograf makinemin lensi bozuldu (9-27) Bu alete başka lens olabiliyor mu ? Samsung üretmiyor artık ne lens,ne makine yok. Olmuyorsa bana bunun yerine geçebilecek minik kompakt bir aynasız önerin istiycem. Çok memnundum alettten. Sadece kapalı ortamda ürün çekimi için kullanıyordum.Öneriniz olursa çok özellikli bir şey olmasına gerek yok malum fiyatlar kol gibi oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Kasım 6, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2020 Abi Sirkeci'de Altın Han'da (Castelli falan da diyorlar adına) giriş katında fotoğraf makinesi yedek parçası ithal eden ve aynı zamanda tamirini de yapan bir yer var. Onlar çare olur sana ancak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Ocak 2, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2021 olduramadıysan fuji dene ben sevdim kompakt makinelerini epeyde başarılı. ikinci eller daha uygun gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ocak 2, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2021 2.el temiz bir fuji xt10 alabilirsin memnun eder, lens alırsın yanına kar kalır ileride büyütmeye karar verirsen olympus omd EM10 ii de bakabilirsin yine ikinci el bunları özellikle öneriyorum çünkü heves edip bir kenara atılan çok güzel makineler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Ocak 2, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2021 özellikle xt10 epey heves edildi millette doğru fuji hem dynun dediği gibi ileride düşmez öyle ahım şahım fiyatı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ocak 2, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2021 bütçen aşırı düşükse fuji hs20exr satabilirim çok az kullanılmış, tertemiz, iş görecek bi alet. 450 TeLe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Meow Mesaj tarihi: Ekim 27, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2021 xt10 olabilir ama daha düşük bir bütçeyle stabil, küçük, uzun ömürlü bir makine bakıyorsan x-e4 olabilir, ben kışın cebe atıp gezmek için almak istiyorum açıkcası tek aklıma takılan ellerim büyük olduğu için grip konusunda sorun yaşar mıyım diye düşünüyorum ama ekstra gripleri bulunuyor. yine hoşuna giden bir pancake lens ile kullanabilirsin, ihtiyaç olursa makro bir lens ya da normal bir lens ve close up filter ile güzel şeyler çıkarabiliyor. 1080p video kayıt alıyor, yine sosyal medya için kullanılacaksa işe yarar. fiyatlar uçtu haliyle ama bir işletmede kullanılıyor anladığım kadarıyla ürün fotoğrafları vs için, faydası olur. ilk soru; evet: https://www.amazon.com/Samsung-NX-M-9mm-F3-5-Lens/dp/B00J3BRV86/ref=sr_1_1?dchild=1&keywords=samsung+nx-m&qid=1635295028&s=photo&sr=1-1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Ekim 27, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2021 @Meow https://www.amazon.com/Mugast-Finger-Compatible-Standard-Aluminium/dp/B07W4MS8JJ?ie=UTF8&psc=1&th=1&tag=sdrop0d-20 Spoiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Meow Mesaj tarihi: Ekim 27, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2021 (düzenlendi) @Goering şu abi; https://www.fujifilmshop.com/katalog/urun/hand_grip_mhg-xe4 Ekim 27, 2021 Meow tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Ekim 27, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2021 flaş kullanmıyorsun benim yolladığım da baya iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Meow Mesaj tarihi: Ekim 27, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2021 t3e alacağım sanırım ondan prime shipping bulabilirsem, korkuyordum fazla baska uygularım ve hayatımda kim bilir kaç kere daha lazım olacak hotshoe yuvasına bir zarar veririm diye ama metal zaten yuva. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Meow Mesaj tarihi: Kasım 6, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2021 (düzenlendi) https://letgo.onelink.me/O2PG/2a5ea1dd gördüm de aklıma geldi, uyumluluk durumuna göre işe yarar belki Kasım 6, 2021 Meow tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Kasım 6, 2021 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2021 ohaaa , fiyata bak. Uyar ama benim lens'ten daha kötü bir lens bu. @deadwoll u dinledim, eminönü ne gittim.270 liraya tamir ettiler oto focus sorununu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar