Loex Mesaj tarihi: Ekim 20, 2020 Mesaj tarihi: Ekim 20, 2020 https://www.coronagercegi.com/genel-bakis bide sonra şunu izleyin https://www.brighteon.com/287aaaa1-c432-4f5a-be5f-4d5611256b7b Doktorların yüzde 99u maalesef sağlık ile ilgili hiç bir şey bilmiyor sadece okulda öğrendikleri ilaçlar ve tedavi yöntemlerini uyguluyorlar modern tıp resmen saçmalık. Vücüdun her tarafını birbirinden ayırmış hepsine uzmanlık vermişler kendilerince. Beslenme üzerine hala tıp fakültelerinde yüzeysel dersler dışında hiç bir şey öğretilmiyor. Beslenmenin veya aç kalmanın faydalarının ne kadar önemli olduğunu modern tıp kesinlikle kabul etmiyor veya önermiyor. zaten kafamda bir sürü şüphe vardı PCR testi ile. onlarca örnek gördüm etrafımda evde biri korona çıkıyor diğerlerinde hiçbir şey yok. sabahta bu sitelere denk gelince iyice emin oldum ben zaten hastalıktan korkmuyorum şükür sağlıklı beslendiğim için de evde bebe var diye maseke takmaya devam edicem.
Soimyr Mesaj tarihi: Ekim 20, 2020 Mesaj tarihi: Ekim 20, 2020 Şaka olarak paylaşıldıysa komik değil, ciddi yazıldı ise trajikomik.
Loex Mesaj tarihi: Ekim 20, 2020 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 20, 2020 oku izle önce ya koyun olma az araştır.
Loex Mesaj tarihi: Ekim 20, 2020 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 20, 2020 tv de ne görseniz inanmayın allanızı severseniz
Loex Mesaj tarihi: Ekim 20, 2020 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 20, 2020 uzaylılar yapmıyo dünyanın sahipleri yapıyor. Demokratik koyunları kandırmak çok kolay
Loex Mesaj tarihi: Ekim 20, 2020 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 20, 2020 ya az daha yukarıdan bakın reisi etkileyecek bir durum yok bence baya ekmeğini yedi hatta bu durumun şehir hastaneleri gereksiz diyordu automuhalifler
Black-ice Mesaj tarihi: Ekim 20, 2020 Mesaj tarihi: Ekim 20, 2020 camus alıntısındaki dürüstlük de bu değil zaten
Robert_Poche Mesaj tarihi: Ekim 20, 2020 Mesaj tarihi: Ekim 20, 2020 Kardeş, çevrende hastalanan ya da vefat eden yok sanırım. İnşallah da olmaz bu arada. Öyle sağda solda okuyup hemen inanma her şeye, fact araştır biraz...
Loex Mesaj tarihi: Ekim 20, 2020 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 20, 2020 kardeş bi video yu izle ezbere yorum yapma. Çevremde 4 kişi var şahsen tanıdığım korona geçiren semptomsuz hiçbirinin evinde bir kişi bile hasta olmadı. Ölen de tanıdığım yok ki çevrem geniş işlerimden dolayı.
Robert_Poche Mesaj tarihi: Ekim 20, 2020 Mesaj tarihi: Ekim 20, 2020 Demekki yeterince geniş değil çevren. Çevremde birden fazla ölen ve çok daha fazla direkten dönen oldu. İnşallah yaşamazsın bu süreçleri. Buralarda biri vardı banlandı sonra, o da benzer yorumlar yapıp duruyordu.
Loex Mesaj tarihi: Ekim 20, 2020 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 20, 2020 ya video yu izledin mi ? mal değilim ben de duyuyorum koronadan öldü haberleri Bu arada kesin bilgi Floryada koronadan ölen ilk iş adamın ailesinden arkadaşlarım var söylediklerine göre ölene kadar korona testi negatif çıkmıl öldükten sonra pozitif demişler.
Robert_Poche Mesaj tarihi: Ekim 20, 2020 Mesaj tarihi: Ekim 20, 2020 Daha diyecek bir şey yok ozaman. Kesin bilgi diyorsun hem. Kesin bilgiyse ok.
Archangel_ Mesaj tarihi: Ekim 20, 2020 Mesaj tarihi: Ekim 20, 2020 hemen bilim kurulu üyelerine forwardlıyorum linkleri.
Loex Mesaj tarihi: Ekim 20, 2020 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 20, 2020 hahaha 11 eylülüde usame bin ladin yaptı demi
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 20, 2020 Mesaj tarihi: Ekim 20, 2020 Floryada koronadan ölen ilk iş adamı asdghg
Asteroth Mesaj tarihi: Ekim 20, 2020 Mesaj tarihi: Ekim 20, 2020 Onu ben de anlamadim hic ya, title gibi bisey sanirim.
tiLi Mesaj tarihi: Ekim 20, 2020 Mesaj tarihi: Ekim 20, 2020 şaşırtmadı sdfdsf ama Alıntı Bu arada kesin bilgi Floryada koronadan ölen ilk iş adamın ailesinden arkadaşlarım var söylediklerine göre inanılmaz olmuş
Loex Mesaj tarihi: Ekim 20, 2020 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 20, 2020 İlk vaka floryadan çıktı ekşinar konakları olması lazım sitenin adı hatta ondan bahsediyorum. TV deki herşeye inanıyor insanlar sorgulama araştırma sıfır. Bu başlıkta bile link koyuyorum izleyin şöyle böyle diyorum. Herif izlemiyor kafasındakini zıbam diye yazıyor hayatına devam ediyor.
ad3m Mesaj tarihi: Ekim 20, 2020 Mesaj tarihi: Ekim 20, 2020 1 saat önce, Loex dedi ki: Doktorların yüzde 99u maalesef sağlık ile ilgili hiç bir şey bilmiyor sadece okulda öğrendikleri ilaçlar ve tedavi yöntemlerini uyguluyorlar modern tıp resmen saçmalık. Vücüdun her tarafını birbirinden ayırmış hepsine uzmanlık vermişler kendilerince. Beslenme üzerine hala tıp fakültelerinde yüzeysel dersler dışında hiç bir şey öğretilmiyor. Beslenmenin veya aç kalmanın faydalarının ne kadar önemli olduğunu modern tıp kesinlikle kabul etmiyor veya önermiyor. Bold kısım Direk bilgisayar mühendisi veya yazılımcı görünce benim bilgisayara bi format at yigenim tier iken ikinci kısımda BADİYE başlayınca 3 ay sonra herkese akıl dağıtan ya da 2 kişisel gelişim kitabı okuyup bütün algılarının en üst düzeye ulaşmış, dünyanın sırlarını çözmüş teyze modu. Herkese biraz araştır deyip 2 tane link vermişsin bir de nerden tutsan elinde kalıyor amınısk. Bu mantıkla dünya düzcülerde bayağı haklı aslında. al modern tıp ve fasting. Öneriyorlar mı önermiyorlar mı, iyi mi kötü mü biraz araştır. https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/?term=Intermittent+Fasting
Öne çıkan mesajlar