Goering Mesaj tarihi: Mart 18, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2021 evet, dogrudur. ayri satilmaya baslandi, game pass'de de olmamasi normal yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mart 18, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2021 baya öyle en az 3 yıldır, hatta store paneli var menüde içnie girince başka paralı şeyler de var saçma sapan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Nisan 9, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2021 Vay arkadaş ne kadar işsizler var ya...... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Nisan 13, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2021 1 aylığına oynamak için game pass almıştım. Çoh acayip şeyler oluyo oyunda Hoze Huan Macyas diye bir eleman aldım meksikadan. 9 milyon dolara. 12 gün geçti. Maça falan çıkmadı. Sezon öncesi antremanına bile çıkmadı hatta. Sampdoria 46m + sonraki satıştan %20 önerdi. Adama mobbingin kralını yaptım. Gitsin diye tekme atmadığım kaldı. Ama ııh gitmezmiş. FM serisinde ilk kez transfer ettiğim adama yarı sezon geçmeden transfer teklifi geldi. Hem de sadece 12 günde değerini 5 katladı resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Nisan 13, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2021 Genel olarak sen satmaya çalışsan da "aynı sezonda iki kez transferi kabul etmez" gibi bir kilit var oyuncularda, onu sürdürmüşler demek ki bu versiyonda da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Nisan 13, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2021 Onu biliyorum. Yeni takımına yeni katıldı diye nice cevherleri oyunun başında transfer edemeyip yarı sezonu beklemek zorunda kalıyoduk. Ama AI da bunu bildiği için zaten yeni transfer olmuş oyuncuya salça olmuyordu. (Sürdürmeseymişler iyiymiş... Gitti paracıklar) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar