S-H Mesaj tarihi: Mart 1, 2025 Mesaj tarihi: Mart 1, 2025 (düzenlendi) laptop ayrı, saha ihlali yaptığı için sarı kart görmüştü. ali koçun olayı stada sokulmayan taraftarlara yardım için gitmişti, başkanın yapacağı iş değil tabi yanlış hareket de tribünleri galeyana getirdi, kavga çıkarttı falan işin yalanı dolanı, tipik siz tek kavga ali koça yapılan saldırı. ali koç deplasman tribününe gitti diye göztepeliler birbirlerini yumruklamaya başladıysa onu bilmiyorum tabi. fb yaşadığı haksızlıkları duyurup algı yapmaya çalışıyor doğru. her maç kendini yere atıp yalan penaltı alan fb'li kimmiş? mertens-nelson-toreria üçlüsü ligin geri kalanının tamamından fazla yere atıyordur kendini. sadece penaltı için değil, ceza sahası içi/dışı ortasahanın herhangi bir yeri temaslı/temassız her yerde bırakıyorlar kendilerini. hiçbir takımı oyuncuyu kıyas yapmaya çalışmayın komik olur. Mart 1, 2025 S-H tarafından düzenlendi 1
Rewendor Mesaj tarihi: Mart 1, 2025 Mesaj tarihi: Mart 1, 2025 Tek isim yok FB'de ya sürekli yere atıyorlar sabit kim olursa Dzeko'sundan Osayi'sine hatta kalecisine kadar. Mertens falan uslu kalır yanlarında. Ali Koç sahaya girip rakip tribüne yürüdü diye taraftar aşağı atladı falan işte, sonra tutup Göztepe stat görevlisine ceza verdiler. Saha ihlalini hatırlayamadım, laptop olayını ben takdir etmiştim yalnız, bazı hareketler karşılığında alacağın cezaya değer. 1 3
S-H Mesaj tarihi: Mart 1, 2025 Mesaj tarihi: Mart 1, 2025 (düzenlendi) ya bu nasıl bir uydurma sallama biçimi hahaha müthiş karakterlersiniz yazacak bir şey bulamadım. osayi bu sezon doğru dürüst oynamadı bile, full oynadığı 10 maçı yoktur. dzekoyla mertensi karşılaştırmak falan dilim tutuldu. stat görevlisine zarar verildi mi? ali koç sahaya girdi, göztepe görevlileri önlerine çıktı, sözlü tartıştılar, ali koç yanlarından geçip yürümeye devam etti ve görevli arkadan gelip yumruk attı. ya bugün yalan atma günün mü senin çok garip. Mart 1, 2025 S-H tarafından düzenlendi
Rewendor Mesaj tarihi: Mart 1, 2025 Mesaj tarihi: Mart 1, 2025 (düzenlendi) Osayi'nin yokluğunda takım arkadaşları da açığını kapatıyorlar iştei aynı anda 3 fenerlinin kendini attığı pozisyonlar var "ikisi birbirine takıldı" diye kolpadan savunmaya çalıştığınız Stat görevlisine zarar verildi diye nerede dedim? Ama şeyi anlayabiliyorum, tüm camia olarak Ali Koç'un hipnotizmasına öyle bi girdiniz algı yönetimine girdiniz ki kafanızda alternatif bir gerçekliktesiniz. O kolpa gerçeklikte 5 yıldızınız var, Avrupa'da başarılısınız, Mertens sizin oyunculardan daha çok kendini atıyor ve hakem atamalarına kadar sizin belirlediğiniz federasyon size karşı Mart 1, 2025 Rewendor tarafından düzenlendi
Sotto Mesaj tarihi: Mart 1, 2025 Mesaj tarihi: Mart 1, 2025 (düzenlendi) Dzeko da az degil de gecmisten dersini aldigi icin daha dikkatli. Yoksa Roma'da oynarken Porto macinda tiyatro yapip asiri tepki cekmisti. O yuzden oyle karakter analizine girmeye yok. Butun buyuklerde ne adamlar oynadi hicbiri melek degil. Ama ben zaten genel olarak rahatsiz oluyorum basit faul almaya calisan herkesten, Mertens'e de uyari yapilabilir gayet yonetim tarafindan. Hatta kendini yere atan adama lig otomatik ceza vermeli. Bazen gri durumlar oluyor dogru bariz atmalara direk $20k para cezasi kessen kimse denemez bir daha. VAR'la beraber artan penalti sayisi aslinda biraz da yedirmeyle alakali ama cok konusmustuk zamaninda tekrara girmeyeyim. Mart 1, 2025 Sotto tarafından düzenlendi
S-H Mesaj tarihi: Mart 1, 2025 Mesaj tarihi: Mart 1, 2025 (düzenlendi) yahu açıkladık ya her hafta pozisyon mu anlatıcaz senin yalanlarına, defans yapılıyordu o pozisyonda zaten düşüp kalktılar faul bile beklemediler, faul de çalınmadı pozisyon devam etti. kim atıyor kendini diyorum birileri atıyo işte diyosun bi de uyduruk örnek söylüyosun gerçekten garipsin. o benim hatam olmuş, ben ceza verdiyi zarar verdi diye görmüşüm. e adam yumruk attı, normal. son editine cevap: son yıllarda ligin avrupadaki en başarılı takımıyız, gs oyuncuları %10000 fb oyuncularına göre kendini yere daha çok atıyor(elendiğiniz maçta 16 dive yaptınız 0 faul), en büyük gs mira aydın ve gs'nin avrupa dönüşü karşılama komitesi hakemi kadir sağlamı fb atadığını düşünüyorsanız, gs'nin mhk-federasyon tarafından engellenip her yıl şampiyon olduğuna inanıyorsanız alternatif gerçeklikte olan sizsiniz. dünyanın herhangi bir liginde, herhangi bir takım federasyon ve hakemlere rağmen şampiyon olamaz. Mart 1, 2025 S-H tarafından düzenlendi
yusema Mesaj tarihi: Mart 1, 2025 Mesaj tarihi: Mart 1, 2025 Rewendor, 01.03.2025 23:06 tarihinde dedi ki: Osayi'nin yokluğunda takım arkadaşları da açığını kapatıyorlar iştei aynı anda 3 fenerlinin kendini attığı pozisyonlar var "ikisi birbirine takıldı" diye kolpadan savunmaya çalıştığınız Stat görevlisine zarar verildi diye nerede dedim? Ama şeyi anlayabiliyorum, tüm camia olarak Ali Koç'un hipnotizmasına öyle bi girdiniz algı yönetimine girdiniz ki kafanızda alternatif bir gerçekliktesiniz. O kolpa gerçeklikte 5 yıldızınız var, Avrupa'da başarılısınız, Mertens sizin oyunculardan daha çok kendini atıyor ve hakem atamalarına kadar sizin belirlediğiniz federasyon size karşı o pozisyonda kimse faul beklemiyordu zaten. 2 oyuncu birbirine çarpıp düşüyor. aç izle istersen. kendini atıp alınan yalan penaltılar hangileri? kostic pozisyonu diyor olabilirsin bi ihtimal (darbede var gerçi orda da) kendini atan dzeko , şu kafa yiyip yere bile düşmeyen dzeko mu? bunları mertens ve torreira'nın "her maç" yaptıkları ile kıyaslamak çok ilginç. ben bizimkiler hiç atmaz kendini demiyorum ama torreira/mertens bu işin piri. onlardan daha fazla atıyor demek anlamsız.
Rewendor Mesaj tarihi: Mart 1, 2025 Mesaj tarihi: Mart 1, 2025 Açıp izledim çarpıp düşme falan yok Dzeko'nun, Osayi'nin Çağlar'ın falan pozisyonlarını video olarak da koydum bi ara. "Yaaa hepsi bu seneki değil ki geçen seneden de var" dediniz. Temas olmayan sayısız atış var.
yusema Mesaj tarihi: Mart 1, 2025 Mesaj tarihi: Mart 1, 2025 şu pozisyondan bahsediyorsun dimi? 2. açıda çok bariz değil mi bizim oyuncu diğerini düşürüyor işte? kimsede hakeme dönmüyor, dediğin gibi atıyor olsa hakeme bakar en azından. ( yada torreira gibi hakemin üstüne koşabilir)
S-H Mesaj tarihi: Mart 1, 2025 Mesaj tarihi: Mart 1, 2025 (düzenlendi) zaten önermenin kendisi saçma. defans yaparken 3 oyuncu kendini yere niye atsın ki? hadi gol olduktan sonra atıyor olsa anlayacağım, hücumda olsa zaten tamam onu da anlarım yada gol olsaydı ve iptal edilseydi onu da anlarım, dediğinin bi mantığı olabilirdi fakat ortaya sunduğun şeyin elle tutulur bir yanı yok. ne gol var, ne hakem faul çalmış, hiçbir şey olmadan oyun devam etmiş. Mart 1, 2025 S-H tarafından düzenlendi
Sotto Mesaj tarihi: Mart 1, 2025 Mesaj tarihi: Mart 1, 2025 (düzenlendi) Skriniar da atti sanki kendini derbide duran top karambolunde ama dusmus de olabilir ilginc gelmisti ilk goruste. cok bos muhabbet gerci ama mou mindgames yapmistir belki bi taktik Mart 1, 2025 Sotto tarafından düzenlendi
Rewendor Mesaj tarihi: Mart 1, 2025 Mesaj tarihi: Mart 1, 2025 yusema, 01.03.2025 23:57 tarihinde dedi ki: şu pozisyondan bahsediyorsun dimi? 2. açıda çok bariz değil mi bizim oyuncu diğerini düşürüyor işte? kimsede hakeme dönmüyor, dediğin gibi atıyor olsa hakeme bakar en azından. ( yada torreira gibi hakemin üstüne koşabilir) Daha çok birinin elini hissettim arkamda deyip atmış işte adam. Kimsenin hakeme dönmemesinin sebebi kritik pozisyon olması ve gol tehlikenin devam ediyo olması, zaten top uzaklaşırken bi tanesi hakeme el kaldırmaya başlıyor.
BloodBane Mesaj tarihi: Mart 1, 2025 Mesaj tarihi: Mart 1, 2025 Rewendor, 01.03.2025 22:06 tarihinde dedi ki: Ama şeyi anlayabiliyorum, tüm camia olarak Ali Koç'un hipnotizmasına öyle bi girdiniz algı yönetimine girdiniz ki kafanızda alternatif bir gerçekliktesiniz. Suna daha cok once de cok sefer cevap yazdim ama dondurup dolastirip ayni seye geliyosunuz. Tum Fenerliler hipnotizmadaymis lol. Yabancilara falan soyleme bi taraflariyla gulerler. Kaldiki bende siz asil hipnotizma altindasiniz, gs nin hic bir kotu tarafini gormuyo, absurt seyler dogruymus gibi geliyo desem ne diyceksin? Bi siz mi algiliyosunuz gercegi yanlisi? Rewendor, 01.03.2025 23:17 tarihinde dedi ki: zaten top uzaklaşırken bi tanesi hakeme el kaldırmaya başlıyor. El kaldiranin dusenlerle alakasi bile yok. Alakasiz pozisyonu zorla bi yere cekmeye calisiyosun.
Rewendor Mesaj tarihi: Mart 1, 2025 Mesaj tarihi: Mart 1, 2025 Biz Mertens Torreira atmıyo kendini demiyoruz ki GS'nin kötü yanlarını görmezden gelelim?
pattisliborek Mesaj tarihi: Mart 1, 2025 Mesaj tarihi: Mart 1, 2025 https://x.com/GSarayVideo/status/1837800437723942994/video/1
BloodBane Mesaj tarihi: Mart 2, 2025 Mesaj tarihi: Mart 2, 2025 pattisliborek, 02.03.2025 01:39 tarihinde dedi ki: https://x.com/GSarayVideo/status/1837800437723942994/video/1 Ha yani surekli kendini yere atan oyuncu 3 macta toplam 30dk oynamis Cengiz Under mi?
Rewendor Mesaj tarihi: Mart 2, 2025 Mesaj tarihi: Mart 2, 2025 Hah geçen demiştim kalecinin bu hareketini de videosunu bulamamıştım İyi olmuş gelmesi
Rewendor Mesaj tarihi: Mart 2, 2025 Mesaj tarihi: Mart 2, 2025 BloodBane, 02.03.2025 03:24 tarihinde dedi ki: Ha yani surekli kendini yere atan oyuncu 3 macta toplam 30dk oynamis Cengiz Under mi? Dzeko Osayi Cengiz Çağlar Fred Amrabat Cenk Tosun Kostic Daha sayalım mı? El-Nesyri'ye helal valla onun attığına en azından ben denk gelmedim daha. 1
yusema Mesaj tarihi: Mart 2, 2025 Mesaj tarihi: Mart 2, 2025 kimse bizim oyuncular kendini hiç atmaz demiyor ama mertens / torreira ile kıyaslamanız saçma. atıyorum cengiz 2 senede max 2-3 kere kendini atıyorsa, mertens 2 maçta aynı sayıya ulaşıyor.
BloodBane Mesaj tarihi: Mart 2, 2025 Mesaj tarihi: Mart 2, 2025 (düzenlendi) Sizin saydiginiz gibi sayinca GSnin de tamamini sayarsin. Ama yusema nin dedigi gibi Mertens ve Torreira ile kiyaslamak komik. Video atmistim diyosun, video son 3-4 seneden 7 pozisyon falan, Ener Valencia, Arda falan var pozisyonlarda. Mertens yada Torreira icin o kadar geriye gitmeye gerek yok. Sadece bu sezondan 7ser rahat cikarirsin. Fenerde en cok kendini atan diyosan Osayidir heralde ama yine yaklasmaz bile. Mart 2, 2025 BloodBane tarafından düzenlendi
S-H Mesaj tarihi: Mart 2, 2025 Mesaj tarihi: Mart 2, 2025 (düzenlendi) cenk tosun bu sezon toplamda 1 saat süre aldı, dakika başı yere atsa kendini yine mertensi geçemez https://x.com/FootballReprt/status/1892949065828106497 avrupada tek maçta 15 dive, 0 faul verildi. https://x.com/BRHN_KMC/status/1893526632419283316/video/2 bu da süpersonik ligimizden kesitler tabi avrupa gibi değil bu pozisyonların %80-90'ı faul ile durduruldu rakipler kart gördü, olası ataklar engellendi, tehlikeli yerlerden serbest vuruşlar kazanıldı. hafif temasları falan geçtim pozisyonların yarısında sıfır temas var ama kafasını tutan mı dersin, dizini tutan mı dersin, yüzünü tutan mı dersin her türlü oyunculuk var. sadece bu sezonluğu da vardı görürsem tekrar onu da atarım, kısa metraj tadında izleyebilirsiniz. Mart 2, 2025 S-H tarafından düzenlendi
Rewendor Mesaj tarihi: Mart 2, 2025 Mesaj tarihi: Mart 2, 2025 Cenk'in en son sniperla vurulması kupa maçındaydı sanırım, o yüzden lig istatistiğine girmemiş olabilir
Öne çıkan mesajlar