Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Süper Lig Genel Tartışma

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Biyiksiz, 19.02.2025 18:21 tarihinde dedi ki:

gs foyası ortaya çıkacak diye şu an kuduruyor çünkü fb 2’yi bulursa 4-5’e gider. el nesyri’yi durdurucak adam yok

İlk yarı hakemin nasıl FB'yi koruduğunu 3-0dan sonra GS tarihi fark atamasın hızı kesilsin diye penaltı uydurduğunu falan da hatırlatalım da bu bilinçsiz ve Ali Koç planted düşünceler biraz gerçeğe çarpsın, hayal dünyanızdancbi çıkın 🙂 

Mesaj tarihi:
S-H, 19.02.2025 23:16 tarihinde dedi ki:

gs iyi oynadı kazandı tamam da 'tarihi fark' kimin planted düşüncesi?

https://www.mackolik.com/mac/fenerbahçe-vs-galatasaray/istatistik/eaxnqitcpwle43kae7ajf9jis

öyle atıp tutuyosak ben de bi sallayım, geçen yıl fred'in olmayan faulden iptal olan golü geçerli olsaydı fb tarihi farka gider gs'nin moralini bozar şampiyon olurduk. o 'tarihi fark' ancak bu kadar gerçekçi.

Maçı izleyen herkesin ortak düşüncesi o. 3-0 olmuş maç, GS dalga dalga geliyor, FB'nin tüm direnci kırılmış. 4. ve ardından 5. gol gelmesi an meselesi. Sonuçta ne oldu, süper yalan penaltı 🙂 Maç sonu FB'liler dahil herkes diyordu o penaltıyla kurtardık diye.

Mesaj tarihi:

gs'nin dalga dalga geldiği yoktu. sadece 3. gol fenerin direncini kırmıştı. hemen ardından penaltı gelmesi taraftar tepkisini biraz azaltmıştı o kadar. penaltı olmasa farka gidebilir miydi evet gitme ihtimali vardı ama sadece bir ihtimal oyun olarak 2 takım arasında o kadar bariz fark yoktu.

ama öyle bir anlatılıyor ki , gs dalga dalga geliyor 3-0'a kadar 10 tane pozisyon kaçmış. 3-0 ile penaltı arasında da büyük baskı kurmuş vs. öyle birşey yok.

zaten xG'lere bile baksan öyle olmadığını görürsün.

gs'nin ilk yarı 0.7 , ikinci yarı 0.7

fb'nin ilk yarı 1.07 , ikinci yarı 1.93

sofascore

Mesaj tarihi:

Ne güzel işinize geldiği gibi değiştiriyorsunuz yahu geçmişi hatıraları falan 🙂 Gerçi istemsiz de yapıyor olabilir zihin.

"İki takım arasında bariz fark yoktu" - o sırada daha maç sürüyor ve skor 3-0. Şansa 3-0 olmuş yoksa takımlar eşit güçte oynuyordu 🙂 

Mesaj tarihi: (düzenlendi)

"Kurullarım var, Dursun Özbek'i Etik Kurulu'na sevk ettireceğim. Bana söylediklerinin yüzde 10'unu Etik Kurulu'nda belgelesin, o gün TFF'deki başkanlık görevimi bırakacağım. İspatlayamazsa, o zaman Etik Kurulu da futbol tarihine geçecek bir cezayı onlara layık görür herhalde."

“Arka planda hakemler üzerinden 'birtakım şeyler oynanıyor diyoruz' ya. Sayın Cumhurbaşkanı'na yakın olduğunu söyleyenler de bu işin içinde. Burada bir yapı var.”

Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu

kizillelma tarafından düzenlendi
Yapı ..
  • Like 2
  • Kustum 1
Mesaj tarihi:

iho bomboş bi karakter ya. 

yabancı hakem kesinlikle olmayacak dediniz neden getirdiniz sorusuna ben hakemlere seminerde söyledim böyle kötü yönetirseniz yabancı hakem getiririm zamlı maaşı kapar gider dedim diyor, 10-15 dakika sonra UEFA Başkanı ile sohbetimizde baktık 5 büyük ligler arasında en az hata yapan hakemler bizim hakemlerimiz diyor dedi... sunucu da garibim e kötü yönetti diye yabancı getiriyorsunuz ama diyince biz baskıdan korumak için getirdik diye 'fikir' değiştirdi sdfg. ulan insan bi çalışıp çıkar.

• Kustum 1
Mesaj tarihi:
Rewendor, 19.02.2025 23:40 tarihinde dedi ki:

Maçı izleyen herkesin ortak düşüncesi o. 3-0 olmuş maç, GS dalga dalga geliyor, FB'nin tüm direnci kırılmış. 4. ve ardından 5. gol gelmesi an meselesi. Sonuçta ne oldu, süper yalan penaltı 🙂 Maç sonu FB'liler dahil herkes diyordu o penaltıyla kurtardık diye.

penaltı penaltıydı. yapmasaydınız :) biz 6-0 yaparken 4-0 yaparken öyle hatalar yapmazdık :))

Koskoca Adanademire yazık ettiler, aslında semt takımları yerine şehir takımları olmalı SLde ama, Eyüp-Alanya-Bodrum-Kasımpaşa-Başakşehir falan hep gereksiz bence.

Bursa-Kocaeli-Denizli-EsEs falan bunlara hep yazık oluyor, bu ve benzerlerine pozitif ayrımcılık uygulanmalı, şöyle ki; Taraftarı camiası stadı doğrudüzgün olmayan takımların yeri olmamalı SLde, belli bir katsayı falan olmalı 1. ligten SLye yükselirken, mesela bu koşulları sağlama zorunlu olmalı filan.

Shadow tarafından düzenlendi
Mesaj tarihi:

Hadi yeni tartışma başlatalım o zaman. Gerçi bunu 10+ sene önce falan yine yapmıştık da güncellenmiştir.

18 takımlı bir TSL'de ideal olarak sizce hangi 18 takım olmalı diyelim ehah

Mesaj tarihi:

ev sahibi olarak kullandığı stadın kapasitesinin senelik ortalamada 30%unu doldurmalı. 

maçların yarısında ev sahibi seyircisiz oynama cezalısı gibi

PFDK, Jose Mourinho'ya 4 maç, Okan Buruk'a 1 maç ceza verdi.

edit: 4 maç cezanın 2 tanesini 'maymun gibi zıplıyor' söyleminden, 2 tanesini de kadir sağlam'a 'maçı siz yönetseniz felaket olurdu' açıklamasından almış diye yazılmış ama net bilmiyorum.

S-H tarafından düzenlendi
  • Haha 1
Mesaj tarihi:
Raze, 26.02.2025 12:07 tarihinde dedi ki:

ev sahibi olarak kullandığı stadın kapasitesinin senelik ortalamada 30%unu doldurmalı. 

maçların yarısında ev sahibi seyircisiz oynama cezalısı gibi

bence bu lig acilen 16 takıma düşürülmeli. 15-16 direk düşmeli, 13-14 iki maç playout oynamalı. puan tablosu sıkılaşıp rekabet arttırılamalı, çok boş takım var ligde.

Tamamen izlediğim ve ligde etki ettiği sezonlar göz önünde alınarak yapılmış liste. Anadoludan takımların borç batağında olmadığı senaryo bile kafi. En azından deplasmanlar deplasmana benzer 3 İstanbul büyüğü için...

Galatasaray
Fenerbahçe
Beşiktaş
Trabzonspor
Başakşehir
Samsunspor
Bursaspor
Antalyaspor
Gençlerbirliği
Ankaragücü
Sivasspor
Kocaelispor