Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Süper Lig Genel Tartışma

Archangel_

Öne çıkan mesajlar

Yabancı sınırı kuralı değiştiği zaman min 2 sene sonra geçerli olmaya başlamalı kesinlikle. 3 yıllık sözleşme yapıyosun sonra çat diye değişiyor patlıyorsun. O kadar gereksiz tazminatlar ödendi ki bu yüzden. Hatta ekonomik kalkınma planında karar verilmeli artık tff de değil😂

• Like 1
Sosyal ağlarda paylaş

bu olay sıradan bir takımın başına gelseydi ertesi sabahına gözaltılar başlar, tüm tv ve gazetelerde spam haberler çıkardı. bu kadar sessiz kalması bu olaydan herhangi bir şey çıkmayacağını gösteriyor. 

gözardı edilmedi diye göstermelik alakasız 3-5 kişiye belki yaptırımı olur ama 2016'da olduğu gibi büyükbaşlara bir şey olmaz.

S-H tarafından düzenlendi
  • Like 1
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...

Yine masallar masallar, ücretsizinden paralısına binlerce iptv var. Nerdeyse hepsi de yurtdışı kaynaklı hepsinin kendine ait özel sunucuları var, hadi yayınlayanları buldun da kaçını buldun? Onu geç izleyenleri nasıl buldunuz lan hahah? Tüm iss'lerin altyapısına sızıp, 40-50m internet kullanıcısının veri paketlerini dinleyip ordan mı yakalamışlar.

Sosyal ağlarda paylaş

İzleyenleri değil de yayınlayanları tespit ettik falan deseler, ne bileyim ilgili ülkelerle iletişime geçtik, IPTVcilere aman vermeyeceğiz deseler inanabilirim.

Olm izleyeni nasıl buluyonuz lan? 3-5 kişi izlemiyor iptvden. İllegal izleyici sayısı legali katlıyordur artık. 

Ha şu olabilir. Twitter'da futbolla ilgili bir şeyler paylaşmış herkesin ipsini bulup bunların arasında bein'i olmayan 3-5 kişiye "Aypitivi izliyormuşsun. Bakın bütçe açığı da var. Keseriz cezayı. İzlemediğini ispat etmek için mahkemelerde sürünürsün" falan derler.

Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
  • 2 hafta sonra ...
  • 2 hafta sonra ...

Sözcü'nün haberine göre Arda Kardeşler'in derbiyle aynı gün aynı mahkemede sosyal medyadaki hakaretten şikayetçi olduğu dört dosyanın bulunduğu görüldü. Hakaret davalarında genellikle HAGB (Hükmün Açıklanmasının Geri Bırakılması) kararı veriliyor ve vekalet ücretine de hükmediliyor. 17 bin 900 TL olan bu rakam, icra ile tahsil edildiğinde 22 bin TL oluyor. Arda Kardeşler'in 500 üzerinde hakaret davası açtığı öne sürüldü. Bu da 11 milyon TL gelir anlamına geliyor.

Sosyal ağlarda paylaş

Bu bizim 10 yıl önce avukat olan arkadaş ile hadi şimdi zengin olma  vakti diye alkollü kafa ile yaptığımız muhabbetti. Hatta olayda şöyle oldu 2014-15 yılında futbol ile ilgili karpuz fotoğrafı gibi bir şey koyuyorum afiyet olsun diye altına 100'den fazla tehdit küfür analı bacılı hakaret geliyor. 1-2 tanesi ciddi boyuta gelince şikayet edelim diyorum arkadaşa o zaman yanılmıyorsam 1500-2000 tl gibi bir vekalet ücreti çıkıyor. 

O dönem hepsine açsak araba alırsın gezdirirsin beni dedim o da etik olmaz doğru olmaz vs. dediydi. Neyse yıllar geçti aradan 1 sene önce bunu iş haline getiren hukuk büroları çıkmış çünkü başına benzer bir şey gelen birine ulaşmışlar işte avukatınız olalım vs. diye.

Şikayetçi olunan kişi bunları hakimler savcılar yk şikayet ediyor soruşturma başlatılıyor ama her şey kanuna uygun; yani birisine 500 kişi küfür edince artık dava açamazsınız diye bir şey yok yoksa komik olur sana herkes ana avrat sövüyor ben de sövebilirim diye bir şey yok.

Ama ne oluyor bu avukatlık firmasının amacı belli olduğu için barodan adliyeden vs. mobbinge uğruyorlar ne kadar bürokratik engel erteleme varsa bunlara çıkıyor kısaca orada çalışan avukatların sicilleri si.lmiş durumda boşanma için bile bir  dilekçe verse bir yere 5 sene sonraya anca boşarlar heralde.

Yasal ama 1-2 sene de vurgunu yapmak lazım yoksa 5 sene okuduğun ile kalırsın 

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...