fresia Mesaj tarihi: Eylül 17, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2020 avrupa yakasında yer tavsiyeniz var mı servisten ucuz yapsın dürüst olsun mümkün mü acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Eylül 17, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2020 değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Eylül 17, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2020 philips; hollandalı ampül üreticisi. ambilight çalışıyordur hala belki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Eylül 18, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2020 Selam, Merkez servis Dudullu OSB'de Kadosan Sanayi Sitesi'ndeydi. Hâlâ orada olsa gerek. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Eylül 18, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2020 Okmeydanı, Aydın Video. Sirkeci'delerdi Okmeydanı'na taşındılar. Evden alıyorlar istersen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Eylül 18, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2020 22 saat önce, Goering dedi ki: philips; hollandalı ampül üreticisi. ambilight çalışıyordur hala belki Servise hic isim düşmedi ama tvsini 7 yildir araliksiz kullaniyorum, ampulu iyi yapan tvyi de guzel yapiyor demek ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fresia Mesaj tarihi: Eylül 18, 2020 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2020 15 saat önce, deadwoll dedi ki: Okmeydanı, Aydın Video. Sirkeci'delerdi Okmeydanı'na taşındılar. Evden alıyorlar istersen. oraya bıraktım, yetkili servisin söylediklerini söyledi %30 daha ucuz fiyat verdi fiyat yine biraz fazla ama servisi baya beğendim teşekkürler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Eylül 18, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2020 Ne demek, geçmiş olsun. Fiyat konusunda bir şey diyemeyeceğim de olurunu söylemişlerdir muhtemelen için rahat olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar