Valvyn Mesaj tarihi: Ekim 14, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2020 4 saat önce, sipeyskeyk dedi ki: SPAC'lar yerine online pokere başlamaya karar verdim. Risk-reward ratio aynı ve daha zevkli. O zaman senden bi de online poker topic isteriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deftonez Mesaj tarihi: Ekim 14, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2020 kumar arıyorsanız rulet oynayın, muhtemelen kaybınız daha az olur bilmediğiniz işlere göre. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Ekim 14, 2020 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2020 @deftonez işte yine geldi ... her konuda fikri olan adam!!!! sen her şeyi biliyorsun gibi, kazancımız da daha çok olur mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deftonez Mesaj tarihi: Ekim 14, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2020 sen kimsin bilmiyorum ama pokere başlayan adama yazdım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Ekim 14, 2020 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2020 ben bu bulunduğun konuda fikri olan biriyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deftonez Mesaj tarihi: Ekim 14, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2020 tamam senin devam etmene izin veriyorum o zaman. yukardaki arkadaş etmesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ekim 14, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2020 bu kim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deftonez Mesaj tarihi: Ekim 14, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2020 pres tivi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Ekim 14, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2020 arkadaşın poker bilmediği kanısına nereden vardın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deftonez Mesaj tarihi: Ekim 14, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2020 online pokere BAŞLAMAYA karar vermesinden? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Ekim 14, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2020 touche! diyeyim uzamasın o halde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ekim 15, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2020 Benim geçtiğim taşağın üzerine neden ciddi ciddi konuşuluyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Ekim 15, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2020 4. sayfanın neresinde ciddiyet var yav Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ekim 15, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2020 oldu o zaman dklafsafd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zaidral Mesaj tarihi: Ekim 15, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2020 On 10.10.2020 at 13:37, zaidral dedi ki: Facedrive diye bir EV ridesharing sirketi var, ayni zamanda bildigim en guzel ESG islerini de yapiyor. Ustelik Kanada borsasinda, dolayisiyla riski de dagitmis olacagim. Almadan patiye de yazayim dedim belki ilgilenen vardir. Uzak durun, pump and dump. Kullanani tek eyalette ve atasehirdeki bir residansin nufusu kadarmis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Ekim 15, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2020 Ahah thnx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Ekim 26, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2020 DPHC'lerimiz RIDE olmus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Ekim 26, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2020 o nedemek? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Ekim 26, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2020 sirket birlesip hisse ismi degismis diyeyim, tam ne oldu kim kime birlesti anlamadim ama ilk posttan bekledigimiz sey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Ekim 26, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2020 yalnız şu an alım satım yapılamıyor galiba DPHC de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Ekim 27, 2020 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2020 DPHC yok artik, Lordstown oldu hepsi. yeni islem de $RIDE'dan girilcek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Ekim 31, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2020 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Kasım 18, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2020 konuyu uplayım RIDE ın çıkışı daha sürecekmi? mikemmel ilerliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Kasım 19, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2020 gene biraz zarardayiz ama toparlamisiz baya nasil altini veya bitcoini try degil usd bazinda inceliyorsak, bu hisseleri de teslaya oranla bi grafiklemek lazim bence. RIDE/TSLA grafigi guzel sonuclar ortaya koyabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Kasım 19, 2020 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2020 (düzenlendi) HCACW alıcam sanırım, biraz var zararda ama chart'ı iyi gözüküyor hareketleniyor genel buralar, TESLA'dan dolayı. Kasım 19, 2020 Goering tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar