Xaero Mesaj tarihi: Eylül 10, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2020 (düzenlendi) Monitörün kutusu vs var mı? kargo nasıl olacak? @Bright Eylül 10, 2020 Xaero tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Eylül 10, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2020 3 saat önce, Esh dedi ki: Var abi hepimizde kutu saklama fantazisi Abi eşimle tartisma sebebi şu kutu saklama olayı. Geçen 90lınyıllardan kalma level cd leri çıkarttı atayım mı diye. Yine sakladım belki işe yarar diye sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valvyn Mesaj tarihi: Eylül 10, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2020 Bende baya Level dergisi vardi koleksiyon hatta o Conan olan bile vardi. annem gecen hepsini attım diye mesaj attı. bir sure görüşmeyeceğim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Eylül 10, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2020 Kutu konusu benim için de aynı ya ahaha. Kesinlikle atamam kutuları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Eylül 10, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2020 Gameshowlar duruyor levellerle birlikte ulan param bazı aylar ikisini almaya yetmezdi lisede ajanda,ev yapimi ayran limonata falan satardım.eve yuruyerek yada otostop cekerdik ne gunlerdi yaw:( bane nin batmanin belini kirdigi cizgi romana bir aylık harçlığımı vermiştim.keske o gunlere geri donsem iki ay aç gezsem:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Eylül 10, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2020 ben en son 2000'lerin sonlarına doğru levelları sattıydım bi çocuğa 98 ocaktan o zaman kadarki tümü, torbaları zor kaldırdıydı gariban hatırlıyorum asd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Eylül 11, 2020 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2020 @Xaero Var kutusu, herhangi bir firmayla gönderebilirim ama yüksek çıkacak tabi kargo ücreti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Eylül 11, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2020 monitörü sırf ucuz ve güzel diye alasım geliyor ama hiç ihtiyacım yok ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Eylül 11, 2020 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2020 Monitör, klavye, işlemci de satıldı. Hoparlör ve A14 satılmıştı. PSU, 2x A15, Virpil WarBRD ve Delta gripler hala satışta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Eylül 16, 2020 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2020 Şey buldum bir de ya Razer Goliathus Control Large mousepad, baya texturelu ilgisini çeken varsa 80₺. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Nisan 3, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2022 (düzenlendi) Edifier hoparlörü 2 yil kullandım çok memnundum, 700tl e almıştım bu arkadaştan. Bugün itibariyle 2000tl e satışını gerçekleştirdim. Bugün aldığın her şey düne göre pahalı ama yarına göre ucuz. RTE Nisan 3, 2022 stormeagle tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar