Pordakal Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2020 Salonda samsung 50mu7000 4k dlna destekli modeme kablo ile bağlı tv var, bulunduğum odada yine aynı modeme bağlı pc. laptop kullandığım zamanlarda hem laptop hem tv kablosuz olarak birbirlerine bağlıydı ve tak diye bağlanıyolardı birbirlerine. şimdi kablo ile birbirlerine bağlılar ama aynı şekilde birbirlerini görmüyo. kablosuz denesem odalar arası mesafe uzak o yüzden gerekli bağlantı sağlanmıyo. benzer bişeyi aranızda yapmış kimse varmıdır. pc'yi modem bağlantısı üzerinden tv de kullanmak istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2020 steam link yükleyebiliyorsan (tizen platformuna sahipse tv olması lazım app'i) tv'ye onu yükle, ben öyle kullanıyorum. sadece oyun için değil, bütün masaüstü vs herşeyi gösteriyor tv'de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pordakal Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2020 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2020 oo varmış, dakka 1 gol 1 oldu. minimize big picture dedikten sonra herşeyi full yansıtıyo. çok makbule geçti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2020 güle güle kullan, sadece oyunlar değil, herşey için kullanabilirsin. samsung harici tv'lerde hala yok ama sanırım aklında olsun, tv değiştirecek olursan ileride kontrol edersin alacağın tv'de var mı app diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2020 vay ben de çaldım bunu eyvallah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2020 ehu iyi eğlenceler reno ustam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2020 1 saat önce, Pordakal dedi ki: oo varmış, dakka 1 gol 1 oldu. minimize big picture dedikten sonra herşeyi full yansıtıyo. çok makbule geçti. ha bu arada istersen direkt masaüstünü göstererek açılabiliyor big picture yerine, seçeneği var options'da. kalite, çözünürlük, hardware/software encoding vs de var. gpu amd ise cpu'yu kullanmak daha iyiydi ama, amd'nin gpu encoder'ı biraz başarısız nvidia'ya göre. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2020 1 saat önce, Sam dedi ki: güle güle kullan, sadece oyunlar değil, herşey için kullanabilirsin. samsung harici tv'lerde hala yok ama sanırım aklında olsun, tv değiştirecek olursan ileride kontrol edersin alacağın tv'de var mı app diye. TV almadan app var mı nasıl kontrol edilir? Sitesi falan mı var yoksa Steam'de mi yazıyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2020 (düzenlendi) steam link app android ve ios'te var bildiğim ama sanırım samsung harici başka tv platformlarında yok. tabletten filan tv'ye aktarılıyor mu bilmiyorum, denemedim ama sanmıyorum. ya da steam link aygıtı lazım işte. apple tv'de görmedim, yok galiba. hangi aygıtta kullanmak istiyorsan onunla beraber steam link yazıp bir aratmayı dene istersen. Ağustos 30, 2020 Sam tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2020 Okeretto Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pordakal Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2020 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2020 10 dakika önce, eregorn dedi ki: TV almadan app var mı nasıl kontrol edilir? Sitesi falan mı var yoksa Steam'de mi yazıyor? Yada almak istedigin tv icin mağazaya gidip orda kontrol edicen applerden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar