ShadowFax Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2020 18 Ağustos'ta çıkyıo. Xbox pass alıp denemeye değer bence. Gerçek dünya modeli falan olacakmış. 737 yok, a320Neo ve 747-8 var. İçinde güzel bi tutorial falan olsa da unuttuğumuz şeyleri bi tekrar öğrensek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2020 (düzenlendi) yoke vs aldirtir. bekliyoruz. Temmuz 31, 2020 dasaaa tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Eylül 17, 2020 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2020 Sardı bu beni epey. Şunu aldım hatta gidip: https://www.amazon.com.tr/dp/B01M9EWQ2W/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Eylül 17, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2020 yılın en başarılı yapımlarından biri, haritadan merak ettiğim yeri seçip takılıyorum keşfederek sonra yakıt azalınca bi havalimanı bulup devam ediyorum. daha hızlı uçak lazım ama ya dünya büyük baya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Eylül 18, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2020 ben google maps de klavye ile oynuyom ara sira, henuz bu asamaya gecemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar