mokoko Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2020 codemaster'dan yeni çıktı 2 hafta falan oldu sanırım. en önemli özelliği steam'de 90 liralık fiyatı. ikinci önemli özelliği ise f1 oyunları genelde aşırı değişiklik yapmıyor ancak bu oyun çıkmadan yaklaşık 2 ay önce norris, leclerc falan f1 2019'da full stream yaptılar ve sürekli yarıştılar. bu sırada codemasters'a oyunla ilgili sürekli feedback verdiler. f1 2020 çıkmadan önce baya bir değişiklik yapmış codemaster ufak tefek yerlerde bunlara göre ve söylenene göre çok çok daha iyiymiş f1 2019'a göre arabanın yoldaki hareketleri ve tepkileri. benim kendi adıma en beğendiğim özelliklerinden biri multi modu kurmak, insanların dahil olması, yarışı ayarlamak ve piste çıkış gerçekten çok hızlı. öyle yükleme ekranları, milletin birbirini beklemesi falan hiç yok. 5 6 dakika içinde server'ı kurup piste çıkabiliyorsunuz arkadaşlarınızla beraber. birde oyundaki achivement hissi güzel. sonuncu olarak bile ilk turunu atıp, flying lap'te güzel bir süre falan yapınca baya mutlu ediyor. immersion çok güzel oyundaki. araba ayarları, lastik seçimleri, benzin ayarı, DRS, ERS hepsi var ve hepsini istersen kendin kontrol edebiliyorsun yarış sırasında. şimdilik 5 6 kişi olduk. akşamları 3 4 kişi olup kalanı ai doldurup pistleri, oyunu, ai hareketlerini öğrenmeye kasıyoruz. eğer alıp gelmek isteyen olursa eklesin steam'den: rendell.w varsa f1 takip eden kesin alsın zaten. en en kötü ihtimalle 90 liralık verim alınır bu oyundan aşırı sarmasa bile bi noktada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2020 neyde oynuyorsun direksiyon,pad, klavye ve hissi nasıl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2020 https://www.greenmangaming.com/games/f1-2020-deluxe-schumacher-edition-pc/ şımauher edition şurda 81 lira btw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2020 schumiye noldu ya halen haber yok mu aileden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2020 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2020 10 saat önce, NolaxThensbane dedi ki: neyde oynuyorsun direksiyon,pad, klavye ve hissi nasıl ps4 kumandası ile oynuyorum. tabi keşke direksiyon olsa ama f1 2019'u oynayan kardeşim kumanda ile bu oyunda 2019'a göre çok çok rahat yarıştığını söylüyor. bazı yarışlarda direksiyonla oynayanları geçebildiği olmuş. his olarak gayet iyi. ben rahat rahat kontrol edebiliyorum aracı ama tabi gaz, frenin ayakta pedalla olması viraj giriş çıkışlarında çok avantaj sağlıyor direksiyonlularda. ona yapıcak bişi yok tetik tuşları okadar hassas değil. bu akşam girip 6 kişi yarıştık mesela grid'in geri kalanı 65/100 zorlukta ai'dı. 30 dk practice + one lap qualy + %25 uzunlukta yarışa girdik önce avusturya'da sora bakü'de. 18 19 lap falan sürüyor yarışlar. baya zevk veriyor. ilk yarış mesela hava olarak practice + qualy güneşli havadayken yarış yağmurluydu ve baya zorladı. safety car'lar, 2 pit yapanlar falan baya değişik bir yarış oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2020 https://www.greenmangaming.com/games/f1-2020-seventy-edition-pc/ #L63118-E2550G-U0ECH6 #L63118-O8152C-3E11YI #L63118-V2640S-J0H93I #L63118-YT2ZO6-W8L6BD #L63118-62D94V-T5PMXM şu kodlarla 69 lira Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 16, 2021 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2021 EA aldı ya, yeni fiyat 419 TL 2021 için. F1 oynamak isteyen F1 2020 alsın hala satılıyorken derim. EA satıştan da çeker. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Nisan 17, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2021 ohaaa 419 tl mi , son 2 senedir falan pre-orderla alıyordum steamden, artık ilaçlısı akar fdsfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2021 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2021 Oyun %75 indirimde şu an, aklında olup da almamış olan alsın. Yeni oyunlar EA olacağından son oynanabilir F1 oyunu olma ihtimali yüksek. Her şekilde 20TL şu an, yeni oyun 20TL + 400TL =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2021 Bu direksiyon setleri neden bu kadar pahalı abi ya. Neredeyse konsol parası kadar fiyatları var. İleri teknoloji ürünü de değiller anladığım kadarıyla. Böyle oyunları alasim geliyor sonra klavyede veya kolda zevki çıkmayacak diye geciyorum hep. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2021 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2021 Gamepad ile zevkli ya, simleri hep gamepad ile oynuyorum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar