Masticore Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2020 https://www.birgun.net/haber/efsane-besteci-ennio-morricone-yasamini-yitirdi-307307 İnanılmaz üzüldüm ya. Covid olmasa hala konser veriyordu ve full çekiyordu . Covid'den önce bir umut belki bir gün gidebilirim diyordum ve sürekli konser biletlerine bakıyordum . Hastalıktan ölse gam yemicem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2020 (düzenlendi) rip maestro, bu vidyada tarantino güzel demiş fav composerım ama composer derken film composerı demiyorum lan aheu Temmuz 6, 2020 Silphatos tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2020 üzüldüm ama dolu dolu uzun bir ömür yaşadı, nur içinde yatsın. efsane olarak ilelebet kalacak, onun gibisi gelmedi, kolay kolay gelmez de. kalça kırığı çok kötü o yaşta, çok talihsizlik olmuş. çok sağlıklı yaşarken kalçasını kırdıktan sonra kısa sürede hayatını kaybetti tanıdık ve akrabalarım öyle. mekanı cennet olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2020 ustanın anısına Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2020 hey beeee hey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2020 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar