Aket-Atum Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2020 Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2020 Konudışı bölümünü iyice hırdavatçılar dünyasına çevireceğiz bu gidişle hadi hayırlısı. Klimanın suyu aşağı aktığı için şikayet geldi. Baktım cidden rahatsız edebilecek bir halde. Hemen yanda su gideri olarak pvc boru var, pimaş denilenlerden. İkisinin bir farkı var mıdır bilemem. Orada bir delik açıp klimanın borusunu o gidere sokayım ve sorun çözülsün diyorum. Bu boruda delik nasıl açılır? Çekiçle halledebilir miyim ya da illa matkap mı gerekir? Bir de diyelim deliği açtık, ufak boruyu da soktuk etrafını neyle ve nasıl kapayabilirim?
sardalya Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2020 Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2020 biraz fotograflasan iyi olur, duzgun yapmazsan ve sartlar uygunsa o borudan geri tepen su klimandan girip evin icini su bastirabilir. cry me a river cekebiliyor klimalar
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2020 Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2020 darbeyle delik açmaya kalkarsan çatlayabilir/kırılabilir matkap ile açabilirsin, ucunda sivri klavuzu olan ahşap uç ile. ama en temizi sokacağın boru çapında halka şeklinde bir metali ısıtıp onunla delik açman olur, kenarlarını da silikonla çok basit bir şekilde kapatabilirsin, çekomastik denilen yapıştırıcı ile de olur silikon harici. easy.
Black-ice Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2020 Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2020 (düzenlendi) pimaşı cepheden öyle açık bi şekilde mi indirmişler ya? çekiçle olmaz büyük ihtimalle zarar versin panç uçlar var ölçüleri değişen onlardan takıp matkapla del en temizi o. gerçi panç uçla deleyim derken de boruyu darmaduman edebilirsin. biraz el alışkanlığı lazım sanki. hani evde kendi borun olsa giriş ama dış cephe borusu diyorsun. aslında en temizi sıcak demirle delmek ama yapılabilir mi ev ortamında bilemedim. ısıtıcaksın demiri falan. dış cephedeki bi boruyla kafana göre oynamak aslında genel olarak biraz sakat birşey. bi tane usta çağırıp 40-50 tl ateşleyip yaptırsan en temizi olur diye editliyorum postu. Temmuz 1, 2020 Black-ice tarafından düzenlendi
Goering Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2020 Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2020 (düzenlendi) matkap ile yapicaksin, bundan almazsan catlar. (Kangal Boru Delme Matkap Ucu) https://www.damlamaborusu.com/urun/16mm-20-mm-matkap-uc-delici-kangal-borudan-damlama-cikis-alma/ https://www.hepsiburada.com/piltar-damla-sulama-boru-delme-aparati-matkap-ucu-16-mm-pm-HB00000BYVLX surdan izle Spoiler + yatay bir sekilde daha buyuk bir boruya sokucaksan kapatmana gerek yok? Temmuz 1, 2020 Goering tarafından düzenlendi
Goering Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2020 Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2020 PANÇ ve BUAT açma aletleri de olur ama adaptörsüz çalışmıyorlar aklında olsun.
Goering Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2020 Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2020 klima hortumu delmeyecek ki, klima hortumu => PVC pvc delincek...
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2020 Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2020 o uç her türlü deler de o kadar vermeye gerek yok
Goering Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2020 Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2020 @Aket-Atum matkapla yapicaksan dikkat et, ortasindaki keskin alet tam icine girsin. abanma ustune, saga sola kacabiliyor. ellere dikkat...
paramecium Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2020 Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2020 Selam, Dışarıdaki boru büyük ihtimalle dış ortam koşulları sebebiyle kırılganlaşmıştır. Delerken dikkatli ol. Tek seferde değil de 3-5 seferde delmek daha doğru olur. Bir de apartmanın borularını yenileme masrafı çıkmasın sana Saygılar.
Black-ice Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2020 Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2020 tam topicte benden başka temkinli çıkmadı yazıcaktım ki mantığın sesi paramesyum imdada yetişti. bence hiç bulaşma. apartmanla bi de sıkıntı yaşarsın. boruyu alçıpanla falan kapatma zahmetine bile girmemişler dış cephede.
Goering Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2020 Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2020 abi bu isin aleti var zaten: niye tekrar icat etmeye calisiyorsun. 60-70tl kademeli parca'ya vermeye gerek yok
Aket-Atum Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2020 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2020 (düzenlendi) Dediğim gibi pimaş doğru terim mi bilemiyorum da, çatıdan aşağı inen gider borusu işte. Şimdi bir etrafa bakındım da her apartmanda var civarda bu tarz borular. Belki pimaş doğru terim değildi. Aklımdaki plan tam olarak şu, çatıdan dikine inen bu boruda yandan ufak bir delik açıp klimanın suyunu boşalttığı borunun ucunu onun içine sokmak. Başlığı açtıktan sonra demir ısıtma taktiğine denk geldim internette ben de ama evde onu yapabilme imkanım ne derece sağlıklı olur bilemedim Kendim girişmesem en iyisi gibi duruyor sanki. Temmuz 2, 2020 Aket-Atum tarafından düzenlendi
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2020 Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2020 pvc boru delmeye de kendiniz girişin artık ya, nolcak abi plastik boru delemeyen biri de ne bileyim asds
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2020 Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2020 harhangi bi 10 luk metal ucu al del, yuvarlaya yuvarlaya genisletirsin de.
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2020 Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2020 oyle demeyin abi ampul takamayan adam taniyom ben. herkeste her skill set yok.
Aket-Atum Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2020 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2020 Apartmana ait birşey olmasa kendim girişirim de, hem biraz ters bir yerde hem de kazara birşeyi ters yapıp apartmanla papaz olma ihtimali var
neutrino Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2020 Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2020 Abi alt tarafi bi delik delip etrafini silikonla kapatacaksın, ne ters gidebilir? Elinizi korkak alistirmayin.
Aket-Atum Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2020 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2020 Matkap yok, punch ucu yok, silikon tabancası yok Evde şarjlı tornavida diğer geleneksel el aletlerinin ötesine geçen tek alet. Yarın öbürgün eve biri gelecek bir alçı işi için, o esnada hallettirmeyi düşünüyorum
Öne çıkan mesajlar