arcane Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2023 Spoiler olabilecek en iyi sonlardan biri bu degildi ama uyan bir sondu. kendall'i taclandirsalar olan bitene yakismazdi. yazarlar bu haliyle en azindan kardesleri babalarinin layik gordugu kadariyla taclandirmis oldular. fonksiyonel bir butun olabildikleri, bireysel vasiflarinda parladiklari tek donem taht kavgasinda olmadiklari the hundred girisimi. bu sonda hicbirini aday yapan vasiflara gosterilen bir rota yok. belki shiv icin kaybetmesine ragmen oyunun icinde kaldi denilebilir. rome adeta ilk bolume resetledi. kendall'in durumunun muglakligi en azindan beni yari yolda birakti. o ikisi ozelinde nihayetlendiren bir sonu tercih ederdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2023 son sezonun ilk 3 bölümü izledim orada kalmıştım. bitince izlerim diyordum. bitti mi sonunda. umarım güzel bitmiştir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Haziran 2, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2023 Spoiler Her şeyi anladım da maşa Tom'un kazanan olması efsane olmadı mı dksajdksa En sonda erkeğim ben tripleri filan. Buna ek tabi Greg de yancı olarak kazandı. Kardeşler hak ettiklerini aldılar. Shiv için kötü oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Haziran 2, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2023 Hanım geçen başlattı bizi buna; garip bi çekiciliği var dizinin ya. laga luga yapmasın diye birlikte başlamıştık da şuan deli gibi denk gelelim evde de izleyelim diye bekliyorum kjshdfs 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 2, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2023 hanim zorla izletti dizin buysa en kazanan sensin. 3 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Haziran 3, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2023 Abi bisi sorcam: Spoiler Bu greg tom'un belgelerinin kopyasini cikardigi anlasilinca tomla beraber belgeleri yakmislardi hani. Sonra o sahnede greg yine caktirmadan 1-2 belgeyi kurtariyodu nolur nolmaz diye. Ee sonra o belgeleri hic kullanmadi abi sanki? Ben mi yanlis hatirliyorum? Bi daha lafi bile acilmadi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Haziran 3, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2023 Spoiler burda elinde ya olm belgeler, yakma bölümünden 3 bölüm sonra bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Şubat 28, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2024 greg gerçek hayatta da gregliyo sdags https://old.reddit.com/r/SuccessionTV/comments/1b23zrq/one_of_my_favourite_greg_moments_is_from_off_the/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Mart 13, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2024 https://old.reddit.com/r/CatastrophicFailure/comments/1bdghfi/space_ones_kairos_rocket_explodes_moments_after/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Ekim 27, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2024 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar