Flam Mesaj tarihi: Haziran 22, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2020 Makine mühendisliği okuyorum 1. sınıftayım. Pandemi sebebiyle hocalar bizden daha fazla tatil yapmaya başladı. Ders anlatılmıyor youtube'dan da belli bir yere kadar öğrenebiliyoruz. Zor bir fizik sınavım var yardım edebilecekler mesaj atabilir mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Haziran 22, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2020 lan biri beni zamanda geri attı sandım. keşke yardım edebilsem de bilmiyorum tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Haziran 22, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2020 Selam, O kara günleri gömdüm ben... hatırlamak istemiyorum Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Haziran 22, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2020 Soruyu atsaydın direkt. Ama aynen. O günleri gömdük bir çoğumuz. Bir süre sonra günlük iş hayatında ne kullanıyorsan, sadece onu hatırlıyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flam Mesaj tarihi: Haziran 22, 2020 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2020 Tekrardan selamlar, Şöyle takdim edeyim bakarsınız belki hatırlatır bir şeyler. https://pasteboard.co/JeiFlD6.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Haziran 22, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2020 Ah be, heyecanlandım konuyu görünce de bi 10 sene falan geriye gitmem gerekiyormuş. Hiç bişey hatırlamıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar