paramecium Mesaj tarihi: Haziran 3, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2020 Selam, Sık sık koltuk sayısından dolayı ağır kusurlu olarak nitelendirilen binek araç şikayetleri okumaya başladım. Remi olarak otomobilde 4 mi yoksa 5 koltuk mu olması gerekiyor ruhsatta? Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Haziran 3, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2020 Aracına göre 4 veya 5 olabiliyor. Resmi sistemlerde araca ait gözüken koltuk sayısı ile ruhsattakinin eşleşmesini bekliyorlar. Resmi sistemde kaç gözüküyordur, nerden öğrenirsin bilmiyorum ama kemer sayısı fikir verebilir (sonradan ekleme/çıkarma olmadıysa) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Haziran 3, 2020 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2020 Selam, Peki 8+1 araç alıp bunu 5+1 yaptığımda bu değişikliği ruhsata nasıl işletebiliyorum? Güncel mevzuata göre bilgisi olan var mı veya mevzuat nerede Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Haziran 3, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2020 Bu sebeple agir kusurlu olarak paketlenip yollananlardanim. 4 Koltugum varken 5 koltuk olarak ruhsata ezbere islem yapilmis. Sonra senelerce muayene gelene kadar farketmeyip gittigimde ise bu suprizle karsilasmistim. Koltuk sayarken totoyu koyabildigin yeri degil, emniyet kemeriyle yolcu oturabilen yerleri sayiyorlar. Emniyette ruhsatin ustune imza atan memuru bulup sonra sehven yapilmis islem diye geri almaya falan calistim mudurlerle konustum herkesle gorustum ama bana ruhsat degisikligi + degerli kagit + agir kusur cezasi gibi sacma sapan seyler odetmislerdi. Ticari amacli olan araclarda koltuk sayisi arttirmak dertli diye biliyorum (emniyette ayni olayi baska biri daha yasiyordu kulak misafiri oldugum kadariyla bu) fakat koltuk azaltmak mesele olmasa gerek. Oyle ki ruhsata islerken bakip kontrol dahi etmiyorlar yazip geciyorlar, nasilsa muayenede enselenecek diye sanirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Haziran 4, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2020 Satın kurtulun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Max Damage Mesaj tarihi: Haziran 13, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2020 Tek kapı araçlarda da yaşanıyor bu durum. Mercedes CLK hakkında araştırma yaparken gördüm ben de. Arka taraf 3 kişi alır diyerekten ya da ezbere ruhsata 5 kişilik diye yazıyorlar. Bu sefer muayene istasyonundaki görevli arkada emniyet kemeri eksik diyerek banlıyorlar. Kimileri trafik şubede sıkıntı çekmeden değiştirmiş. Kimisi yeniden ruhsat çıkarmış falan. Araştırın yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Haziran 17, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2020 On 03.06.2020 at 12:43, paramecium dedi ki: Selam, Peki 8+1 araç alıp bunu 5+1 yaptığımda bu değişikliği ruhsata nasıl işletebiliyorum? Güncel mevzuata göre bilgisi olan var mı veya mevzuat nerede Saygılar. bu hafta evden çalışıyorum, haftaya ofise gittiğimde öğrenip dönüş yapıcam sana biz bazen değiştiriyoruz dediğin gibi, sistemi bilen vardır illaki ofiste Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
prozzak Mesaj tarihi: Haziran 23, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2020 Merhabalar, Aslında ne kadar önemsiz sayabileceğimiz bir konu önemli hale geliyor. Bende az önce baktım ruhsatta 4 yazıyor. Biri beni uyarmasa aklıma gelmezdi bakmak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Haziran 24, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2020 kamyon kasası için, misal ahşap kasa yazılmış, yeni kasayı metal yapmak istiyorum, proje hazırlanıp, onay alınması sonrasında ruhsatın değişmesi falan gerekiyordu. koltuk için benzer bir durum olabilir. araç koltuğu işi yapanlar bile bilir veya ruhsat işi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar