sardalya Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2020 Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2020 (düzenlendi) evde gazli ocak yok, elektrikli ocak veya firin var, hangisinde daha lezzetli kozlenir? yemek bolumumuz niye yok bi de, ben mi bulamadim? Mayıs 7, 2020 sardalya tarafından düzenlendi
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2020 Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2020 (düzenlendi) elektrikli ocakta tava üstünde, fırında tepside ya da ızgara da ikisinde de pişer ancak patlıcan közleme, adı üstünde köz vasıtasıyla olur, patlıcanın dış kabuğunun yanması ile çıkan is, patlıcanın tadına nufuz eder bu nedenle diğer türlü pişireceğin patlıcanlarda o is tadını alamazsın o yüzden istediğin sonuca ulaşamazsın, açık alev şart patlıcan közleme için. gazlı ocak olsaydı direk üstünde güzel oluyor, süper olmuyor ama oluyor, bir de annem aparat kullanıyor ocağın üstüne, delikli saç gibi bişey, onunla çok daha net. https://ty.gl/pojuyj1 Mayıs 7, 2020 Fistan tarafından düzenlendi
dreagloth Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2020 Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2020 senin tek şansın fırın, elektriklide istediğin sonuç olmaz. En kolayı ıslat patlıcanları, 7-8 delik aç, gönder fırına yumuşayana kadar, bitti gitti.
Skyfire Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2020 Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2020 bence pideciye ver közlesin al işte, arada inanılmaz lezzet farkı oluyor
Goering Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2020 Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2020 (düzenlendi) elektrikli kotu ya yoksa sunu derdim https://www.gittigidiyor.com/arama/?k=közmatik firinda ust izgara acik 200C patlicanda catalla delikler ac, 30dk fln takilsin (birbirlerine degmesinler) sonra strec film ile sar (tereyagi fln at dilersen) biraz dinlendir, oldu bitti Mayıs 7, 2020 Goering tarafından düzenlendi
goldbären Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2020 Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2020 kimse koymamış bu suggestive smileyi. al benimkini ye !!11 ahıahıahı!! (acknowledge 1 ceza puanı or gtfo maili gelir şimdi)
sardalya Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2020 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2020 tereyagini unuttum firin yoluyla gittim fena olmadi ama o is lezzeti yok tabii patlican biraz buyuktu afedersiniz 1 saate anca kivama geldi
Mal Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2020 Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2020 markette cam şişede satılanlar baya başarılı oluyor direk geliyor is tadı.
Öne çıkan mesajlar