Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Satılık Fotoğraf Yazıcısı - Canon Selphy CP1300 + Kağıt + Mürekkep


roket adam

Öne çıkan mesajlar

Sanırım Ocak ayında aldım (garantisi vs devam etmektedir), bi etkinlik için (nişan) almıştım bir iki kere kullanıldı sadece. Sonra da kutusuna kaldırdım. Oldukça küçük ve taşınabilir bir cihaz, dışarıda kullanım için dilerseniz batarya takıp pille de kullanabiliyorsunuz.

Alet bu: https://www.hepsiburada.com/canon-selphy-cp1300-airprint-beyaz-kompakt-fotograf-yazici-p-HBV000009F8OI

Kağıt ve mürekkebi de bunlar: https://www.hepsiburada.com/canon-kp-108in-kartus-fotograf-kagit-seti-p-BS51552?magaza=Torima

KP-108n kartuş + kağıt setinden 2 adet var, biri açılmamış, diğeri açıldı 30 adedi falan kullanıldı. Toplamda 170 küsür adetlik fotoğraf basacak kağıt + kartuşunu da yanında veriyorum.

Bu setin toplam fiyatı 900 + 219 + 219 = 1338 TL yapıyor. Ben 1000 TL'ye hepsini bırakıyorum. 

Ucuz alt modellerinden farkı bunda AirPrint ve Wifi özelliği olması, direkt iPhone'dan ya da Android telefondan baskı yapabiliyorsunuz. Alt modeller kablolu pc bağlantısı ile falan çalışıyor bildiğim kadarıyla. Her bir baskı birkaç saniye sürüyor, kalitesi de aile kullanımı için gayet yeterli. Sırf bi düğünde kendi fotoğraf masrafınızı fazlasıyla çıkartırsınız ?

roket adam tarafından düzenlendi
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

ürün ve fiyat makul ama insanlar fazlasıyla dijitalleşti ve kendilerini cloudun serin sularına bıraktılar. işin kötüsü çekilen foto sayısı çılgınca artarken geri dönüp bakma oranı düştü, özene bezene albüm dolduran falan azaldı. ancak kızlara meriçlik yaparken hediye etmelik diye alırdım ben alsam.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Abi kesinlikle doğru tespit. Şahsen benim birkaç tane instax hediye etmişliğim var, şipşak foto çıkaranlardan. Bi tane kardeşimde var mesela, kağıt & mürekkep bütünleşik, o kadar pahalı ki yenisini almıyoruz öyle yatıyor ahshsh. Hele HP Sprocket diye bi saçmalık var, kredi kartı boyutunda basıyor ve baskının tanesi 5 liraya geliyor, üstelik aletin kendisi 700 TL. https://www.hepsiburada.com/hp-sprocket-plus-beyaz-fotograf-yazici-2fr85a-p-HBV00000BB5IO

O yüzden bu dandik şeylerin yanında bunun fiyat performansı aslında çok iyi. İki gün sonra manitanız instax gördüğünde "aaa ne güzel" dediğinde ve 600-700 liraya aldığınızda keşke bu oyuncak yerine adam gibi gidip gerçek bi fotoğraf yazıcısı alsaydım, hazır roket adam da satıyordu diyeceksiniz.

roket adam tarafından düzenlendi
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

9 saat önce, roket adam dedi ki:

Abi ne yazayım bilemedim. 50 milyar dolarlık home printing endüstrisini çökerttin şu an. Canon falan ağlıyor evinde. Kapattılar dükkanı.

Abi 50 milyar dolar diye sallamissin, hadi dogru olsun diyelim de hepsi mi evde fotograf baskisiyla donuyor sanki sdfsdf acayip nis bi alan bu, alinca elinde kaliyor cunku ya da satmaya ugrasiyorsun iste.

Bi de cidden balta olsun diye yazmamistim, cok uygun fiyata online bu hizmeti veren yerler varken eve fotograf icin ayri printer almanin bilmedigim bi avantaji var mi diye sordum. Gorunen o ki yok sdflksdj

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

8 saat önce, sipeyskeyk dedi ki:

bu adamın topikleri niye hep insafsızca baltalanıyor lan, acaba hep saçma şeyler mi satıyor.

Abi ne bilim ya. Ben böyle enteresan şeyleri seviyorum, alıp kullandığım da çok var. Bu aralar biraz para lazım olduğu için bir çok şeyi satışa çıkarıyorum. Sevgili arkadaşlarımız "bana saçma geliyor demek ki bu aletin hedef demografisinde ben yokum" demek yerine bu niye böyle şu niye böyle diye soruyorlar. 

Abiler ben canonun temsilcisi değilim ki. Gerçekten bilmiyorum o niye böyle. Bu sorunun muhattabı ben değilim yani. Ben bi etkinlik için bi de sağda solda insanlara foto hediye ederim falan diye almıştım, gerçekten kaliteli ve iyi bir cihaz. 

Yine de yorum yapılması güzel bir şey, kızmıyorum yani diğerleri gibi. Reklamın iyisi kötüsü olmaz ?

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...