ufukcry Mesaj tarihi: Nisan 2, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2020 merhaba arkadaşlar escape from tarkov edge of darkness hesabım var ve apu işlemciye sahip olduğum için oyunu yeterince performanslı oynayamıyorum ve satmaya karar verdim. Son sürümdür ve şu an sitesinde 82.50 euro yani 600 tl dir. Fiyatım 400 tl herkese teşekkürler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Nisan 2, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2020 hoşgeldin kardeşim hayırlı satışlar bol güneşler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paradoksalkedi Mesaj tarihi: Nisan 2, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2020 merhaba ufuk farcry ile bir bağlantın var mı? teşekkürler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Nisan 2, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2020 ağlama ufuk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Nisan 2, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2020 400 tl pahali geldi biraz, ne kadar indirim yapabilirsin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Nisan 2, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2020 BEŞ OYUN VAR İŞİNE GELİRSE MESAJ AT. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Nisan 2, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2020 hesap 0 derece mi bu arada? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Nisan 2, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2020 apu mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Nisan 2, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2020 0 derece bulman cok zor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ufukcry Mesaj tarihi: Nisan 2, 2020 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2020 1 saat önce, neutrino dedi ki: 400 tl pahali geldi biraz, ne kadar indirim yapabilirsin? aklında ki fiyat nedir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Nisan 2, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2020 aklim da ki tam bir fiyat yok ama 5 oyunlu steam hesabim var dusunursen? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Nisan 2, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2020 benim 6 oyunlu var ben istiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ufukcry Mesaj tarihi: Nisan 2, 2020 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2020 arkadaşlar açıkcası nakite ihtiyacım var yani tekrar oyun düşünmüyorum bu yüzden takas teklif etmeyin. Hepinize ilginiz için teşekkür ederim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Nisan 2, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2020 (düzenlendi) Nakit sıkıntı herkeste işte.. Dükkan var bizim orda da işler kesat, bir ton dürümlük malzeme var bozulmasın istiyoruz, masraf hep. 30 tane dürüm düşünür müsünüz? Hepsi bir arada olmaz derseniz 4-5 taksit şeklinde de teslim edebiliriz. Nisan 2, 2020 neutrino tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ufukcry Mesaj tarihi: Nisan 2, 2020 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2020 40 dürüm olursa anlaşabiliriz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Nisan 3, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2020 40 dürüm ne hocam, 30 bile çok. Normal zamanda dürümü 20 liraya satıyoruz. Pazarlık yapsak 20 dürümden başlardım, işler azaldı malzemeler bozulmasın diye 30 dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar