Darksun Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2020 Bunların benimkinden tek farkı prizi meşgul etmesin diye kendi soketi başka bir fark göremiyorum. Diğer türlü aletler alıcı-verici değiştirebiliyorsun bir porblem olmuyor. Verdiğin linkde de var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2020 yok onu gördüm de bazı aletler iki farklı ya goering'in attığı gibi, dedim biri vericilik mi yapıyor acaba sdfasdf neyse 350TL'lik olanı alayım bana fazlasıyla yeter gibi duruyor. olmadı iade eder diğer modellerden denerim zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2020 Goering in model wifi de aktarıyor, ben sırf kablo ile kullanıyorum, wifi de olsun dersen al Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2020 evin kablolaması tam antika değilse sorun olmaması lazım. bir de bunun standartları var wi-fi gibi, en son standarttaki birşey alın. yıllardır kullanıyorum ve çok memnunum, üstünden steam link vs herşey çalışıyor latency'siz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2020 Bunu aktif kullandığım evler 20-30+ kusur senelik bu arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2020 benim bina 2 senelik ya, öğlenden sonra kontrolde ettim aynı fazdalarmış. sıkıntı yok gibi. lan'dan kullanacağım ben de sadece yeterli gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2020 Dün teslim alabildim kargodan sonunda, denedim de işte bugün tam performans alıyor. Cidden çok kral çözümmüş, keşke taşınırken şu işi aradan çıkartsaydım. Eşleşmesi vs. de aşırı kolay, tak çalıştır direkt tertemiz. düşünen varsa tekrar linkleyeyim. sadece lan bağlantı için piyasadaki en ucuz opsiyon şu anda bu; https://www.hepsiburada.com/tp-link-tl-pa4010p-kit-av600-ac-guc-soketli-powerline-adaptor-baslangic-kiti-p-BD303850 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sturgian Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2020 Peki ülkenin herhangi elektrik olan bir yeri olması yetiyor mu? Yani telefon hattı olmayan bir yer diyelim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2020 Bu sorunu ilk çözdüğümde bende çok sevinmiştim hah. Bir daire katında içerki odadan sorunsuz bağlanırken tadilat yapıldıktan sonra hiç çekmez hale gelmişti. Bunları bilmiyordum , sanırım teknosada satıyorlardı orada tavsiye etmişlerdi ama bu kadar kolay çözüleceğini hiç düşünmemiştim. Bu aletler aynı faz üzeri ve 300m mesafeye aktarıyor. Kısa mesafe çözümü yani, gidip bağlantını km lerde uzağa taşımaz malesef. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar