akirafes Mesaj tarihi: Mart 30, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2020 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mart 30, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2020 oo full kopya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mart 31, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2020 şimdi bildiirm geldi de sınav anından tek olucaksınız kaynak olmucak yanınızda falan diyor wepcamle mi izlicekler bizi nasıl olucak bu sınav hala aklım almadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Mart 31, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2020 Sınav süresini kısa tutarlar bakmaya zamanın olmaz belki. Ara sınav zaten bunlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mart 31, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2020 yok onuda açıkladılar bi ders için 30 dk 20 soru yine aynı 20 gün boyunca istediğin saatte girip sınavını yapabileceksin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Nisan 1, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2020 İstanbul Üniversitesi UEF yıllardır ara sınavları uzaktan yapıyor. İzlemelerine gerek yok, finaller belirleyici zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Nisan 18, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2020 yüzde 25 i alıncakmış bu sınavların düşürmüşler online olunca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Nisan 19, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2020 uef 100% online mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2020 Yok finalleri ve bütleri online yapmıyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2020 haziranın 2ci haftası finaller bakalım nasıl olucak 3 gün sınav süresi bitiyor bu arada girmeyenler varsa girsin hala Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2020 AÖF plus diye bir uygulama var. Soruda geçen kelimeyi yazıyorsun çıkmış sorulardan getiriyor. Girmeyen varsa baksın ona. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2020 hanımla yaptık, yorum soranlara kopya çekmek oldukça zor 1-2 ders öyleydi. kalanı ezberci eğitim lol. Böyle soruya öyle cevap. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2020 bu arada SAP'nin kullandığı bir online sınav gözetmeni sistemi var, 1 sene önce girdiğim bir sınav için kullanmışlardı. Bir hintli sizi kameradan izliyor, etrafınızı kontrol ediyor kameradan, birebir. Sınavı o başlatıyor o bitiriyor. öksürseniz HÖYT NABIYON diyip sorguluyor falan... Kullanırlar mı bilmem. 2012'de e-mba yaparken midtermler uzaktandı, kontrol sistemi falan da yoktu. Belirli saatler arası hoca sınavı herkese açık hale getiriyordu o saat aralığında girip yapıyordun, çoğunluğu yorum sorusu oluyordu. Tabi whatsapp kullanılıyor arkaplanda çoğunluk:D 4 saat gibi bir zaman aralığı olunca:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2020 https://anadolu.edu.tr/duyurular/anadolu-universitesi-2019-2020-bahar-donemi-donem-sonu-ve-butunleme-sinavlarina-1589031319 bu açıklamada açık öğretimde düşünülerek mi yapılmıştır acaba finaller online mi şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2020 Finaller de Online olacak kesin de kopyacilar yüzünden can eğrisi içimizden geçecek muhtemelen. 35-40 alıp bc ile ders geçiyordum ben. Şimdi 60 la falan kalabiliriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2020 vizelerin nasıl düşük mü ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2020 Muhasebe 38. Ama herkesin dusuktur diye tahmin ediyorum. Digerleri iyi ama herkesin iyidir muhtemelen. Son 5 senenin çıkmış sorularından kombo yapmışlar sınavda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2020 evet ya benim girdiğim marka yönetimi hariç diğer derslerin hepsi çıkmış sorulardı ezber resmen bi ondan 45 aldım gerisi 75 üstü hep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2020 aöf sınavları zaten hep çıkmış sorulardan oluşuyordu, onları calısın işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2020 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2020 On 13.05.2020 at 00:06, Flassh dedi ki: aöf sınavları zaten hep çıkmış sorulardan oluşuyordu, onları calısın işte Aynen ben öyle çalışıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2020 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2020 Notlarım genelde hep 2 senenin derslerini alarak 1.5 senede bitiriyorum bölümleri. gecen sene sanat tarihini vermiştim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2020 2 senenin derslerini alarak ne demek fazladan mı ders alıyorsun 6 ders seçmek yerine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2020 29 dakika önce, akirafes dedi ki: Aynen ben öyle çalışıyorum. abi sen emekli değil misin ya. aöf ile neden kendini yoruyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2020 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2020 36 dakika önce, Llama dedi ki: 2 senenin derslerini alarak ne demek fazladan mı ders alıyorsun 6 ders seçmek yerine Ben genelde üst sınıfında derslerini alıyorum daha çabuk bitiriyorum. Fazladan ders alıyorum yani. Mesela şuan 1. sınıftayım gördüğün gibi ikinci sınıfın derslerini de alıp ondan da imtihana giriyorum. bir kac tane extra kalıyor çünkü krediyi limitli alabiliyorsun onları da bir sonraki sene veriyorum. Aslında kredi limitlerini kaldırsalar tek senede baya hızlı diploma alınır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2020 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2020 (düzenlendi) 36 dakika önce, Flassh dedi ki: abi sen emekli değil misin ya. aöf ile neden kendini yoruyorsun Okuyorum geliştiriyorum kendimi. Çok zevkli. Mesela gecen sene sanat tarihi bitirdim. Sonra müzelere gittim. gördüm ki müze gezerken bile farkı görüyor ve daha değişik bakıyorsun. 51 yaşında bu kadar. Yalnız süre yetmiyor. Web 4.0 ıda ilk defa gördüm öğrendim derslerde. Mayıs 16, 2020 akirafes tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar