Fistan Mesaj tarihi: Nisan 3, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2020 ilk iki bölüm tanıtım aşaması sanırım sonraki bölümler fight kızgınlaşacak belli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Nisan 3, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2020 Bitti az once, bayagi iyiydi genel olarak. Joe'ya bildigin tuzak kurmuslar yalniz sinsice. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 3, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2020 travis =\ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Nisan 3, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2020 On 01.04.2020 at 13:10, Komutan dedi ki: Bır Fransız filmi vardı; Las Vegas'a birlikte çapkınlık yapmaya giden iki erkek filmin sonunda birbirlerine aşık olup orada kalıyor ve kaplanlı şov yapmaya başlıyorlardı. hmmm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Nisan 4, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2020 On 02.04.2020 at 10:20, mokoko dedi ki: carol tam korku filmi karakteri ya o bakışlar, o sinsi davranışlar falan. asıl favorim doc antle. herif düzenini kurmuş, tarz ve kalite olarak da ayrılmış diğerlerinden. hayatın keyfini çıkarıyo asdfsadf doc antle tam adnan oktar, her seyi cozmus adam. biraz once bitirdim, bir 5 yil daha surebilir ama sezon 2'yi beklicem, umarim alayi hapse girer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 4, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2020 sabaha karşı hepsini izledim ilk postta yok amerika bunu konuşuyor, amerika tiger king diye inliyor falan diye yazdığı için izledim yalan değil. keske izlemeymişim müge anlı izlemediğim gibi. amerikada sallanıyosa o sallanan çevreden uzaklaş derim ek olarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Nisan 4, 2020 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2020 Herkese hitap etmeyebilir,bahsettim zaten ilk postta,trashy tipler,gayler,konu wholesome değil aquilanın da dedigi gibi ben kimseye sempati fln duyamadım izlerken (belki travis,silahın dolu oldugunu biliyor muydu diye tartışıyorlar redditte,bence önemsemiyordu bile o an,neyse) ayrıca "esarette hayvan izlemek moralimi bozuyor" diyen arkadaşlarım da oldu,onlar da direk izleyememiş,çok normal. ama müge anlı karşılaştırması fln bi yerden sonra bayıyor,joe egzotik trump gibi bi tip,muge anliya ciksin muge anli da izlerim utanmadan. Yani boş vaktinde atom parçalamiyorsun şüan fistan,şu karantina günlerinde 8-10 saat baymadan izleyeceğin içerik bulmuşsun hala laf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 4, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2020 izledim, bi daha da güvenmem amerika bunu konusuyor laflarına Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Nisan 4, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2020 Abi birseyi begenmemek icin illa onun yerine atom parcaliyor olmak mi gerekiyor anlamiyorum su argumani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Nisan 4, 2020 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2020 10 dakika önce, Sotto dedi ki: Abi birseyi begenmemek icin illa onun yerine atom parcaliyor olmak mi gerekiyor anlamiyorum su argumani. 7 bölüm izleyip hala bi ton laf atan adam ne izliyor onu söylesin onu izleyek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Nisan 4, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2020 (düzenlendi) Abi illa yerine birsey mi koymasi gerekiyor haha, adam belki kitap okuyor belki muzik dinliyor ne bileyim belki meditasyon yapiyor. Dunyada sadece dizi izlemek spectrumundan mi bakiyoruz vakit gecirmeye. Ha sadece dizi bile izliyor olsa hicbirini begenmeyip laf edemiz mi. Acikcasi ben izledigim 10 seyin 9'unu begenmiyorum genelde, hic biri hayal gucum kadar etkileyici degil mesela. Ne yapalim. Nisan 4, 2020 Sotto tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Nisan 4, 2020 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2020 abi sen iyimisin vizyon bölümündeyiz bişi izlemek istersen okursun heralde burayı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Nisan 4, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2020 Tamam, adam izlemis begenmemis abartili buldugunu soylemis. Verdigin atom parcalama argumani cok sacma onu soyluyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Nisan 4, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2020 ben bayildim ya, dandik bir reality tv show ile kaliteli bir belgeseli karsilastirmak kadar salakca bir sey olamaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Nisan 4, 2020 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2020 3 dakika önce, Sotto dedi ki: Acikcasi ben izledigim 10 seyin 9'unu begenmiyorum genelde, hic biri hayal gucum kadar etkileyici degil mesela. Ne yapalim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Nisan 13, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2020 wild wild country kadar buyulemedi ama dedikleri kadar eglenceliymis. doc antle'da da iyi malzeme varmis. bildigin tarikat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Nisan 19, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2020 deavm ediyor mu bu yav? 7 bölümdü sanki ama 8. bölüm gelmiş gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Nisan 21, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2020 O galiba "şu an neredeler ne yapıyorlar" bölümüymüş bir arkadaş bahsetti bugün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sturgian Mesaj tarihi: Nisan 23, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2020 İlk gördüğüm an carole'dan kıllanmıştım 3. bölümdeyim hiç haksız değilmişim, kendini melek gibi lanse edenlerden korkacan hiç şasmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Nisan 23, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2020 On 04.04.2020 at 17:40, Sotto dedi ki: Acikcasi ben izledigim 10 seyin 9'unu begenmiyorum genelde, hic biri hayal gucum kadar etkileyici degil mesela. Ne yapalim. katiliyorum, suana kadar izledigim seylerden bitek death note'u yazamam sanirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scalanova Mesaj tarihi: Nisan 25, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2020 Eh fena değildi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Nisan 27, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2020 the offspring joe exotic cover'lamis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sturgian Mesaj tarihi: Nisan 27, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2020 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Nisan 27, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2020 kemikleri napti acaba septik tank ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Nisan 27, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2020 Kemigi kaplan midesi eritebiliyormus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar