Bone Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2022 Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2022 (düzenlendi) çok fazla antibakteriyel sabun kullanırsan, izole bir hayat sürersen, sağlıklı bakterilerden de uzak duracağın için en ufak bir temasta hasta olman o kadar kolaylaşıyor. ama bu hava temizleyici cihazlarda durum daha farklı. sonuçta masanın tozunu alıyorsun, halıları ve zemini elektrikli süpürgeyle temizliyorsun. hiç dışarı çıkmıyorsan, hiç pencere açmıyorsan, hiç sokak kapısı açmıyorsan o zaman benzeri bir durum yaratabilir. ama evin içine giren tozun gittikçe daha fazla biriktiğini ve bunu bir şekilde temizlemek gerektiği de ortada. çok pis alerji yapabiliyor öteki türlü. Ağustos 29, 2022 Bone tarafından düzenlendi
Deathblade Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2022 Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2022 Xiaomi 3h olan versiyon 40 m2 salonda nasıl performans gösterir? 2 tane kedi var evde. Roborock + purifier kombosuna girmeyi düşünüyorum.
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2022 Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2022 filtre + fan kombosu ile kendiniz de yapabilirsiniz.
aktiftablet Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2022 Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2022 5 saat önce, dasaaa dedi ki: filtre + fan kombosu ile kendiniz de yapabilirsiniz. Ben yapalım demiştim zamanında yanaşan olmadı. alibaba'dan beğendiğimiz bir dc motor, filktre alıp, dış kasayı kendimiz tasarlayıp 3d print ile yapabiliriz. Burdan 3 5 kişi olsak, herkes bir iki tanıdık dagil etse, 10 tane alet yapsak daha ucuza getiririz. Yapımı da keyifli olur.
Deathblade Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2022 Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2022 Parası neyse vermek daha mantıklı olabilir düşünüyorum. Evli adamlarız artık. Gerçi hanımı geçtim ben salonda şöyle bir görüntü istemem
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2022 Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2022 görüntü senin dizayn kabiliyetine kalmış + evli olmak ile ne alakası var ?
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2022 Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2022 abi kare seklinde bir fan alip, ahsap kutu icine koyuyorsun. cok zor bir sey degil. karadag'da evi boyamam gerekiyordu. o zaman bir de karbon filtre koydum onune. piril piril.
Öne çıkan mesajlar